perjantai 1. kesäkuuta 2012

Perjantaina tuhlasin rahaa ____ tämän verran!


Oon tällä viikolla postaillut mun menoista ja jatketaan tällä samalla teemalla jälleen. Takana on neljä postausta ( ma / ti / ke / to ). Rahaa on nyt palanut 276,24 € ja en oikeasti ole saanut ostettua mitään näkyvää, joten mä olen hieman huolissani tästä summasta. Onneksi tätä perjantain postausta on ilo tehdä, koska taskusta löytyy vain kolme kassakuittia & olenkin saanut tämän päivän menot erittäin alhaiseksi (mm.näin nälkää töissä koko päivän).


Aamupala saattaa näyttää aika köyhältä, mutta voin sanoa että maistu. Yam-Yam! Kyllä tuolla maikkarilla vaan osaa meidän kahvilatyöntekijät tehdä ihania sämpylöitä 4,10 €

Kävin vielä myöhemmin hörppäämässä kahvin 1,20 €

Hieman yli femma mennyt rahaa ja kello läheni jo 20.00. Pakkohan mun oli vielä nopee juosta ässässä käymään hakemassa iltapalaa / lounasta / välipalaa, koska hieman mennyt taas tää syöminen ohi tänään. Lisäksi ajattelin tässä katsella leffaa ja käydä saunassa, joten "muutama" siideri tuli myös ostettua.. hups! 


Ajattelin tehdä hamppareita:) Kauppaan meni 21,25 €
Tässä ei siis ole ihan koko kauppakassi. Jos joku siis miettii että maksaako siellä Stadissa sämpylä ja kalja noin paljon. Sieltä löytyy muuten molemmat lempparit. Kaljassa se on Olvi ja siiderissä Somersby! Pekonista on muodostunut myös mun yksi lemppareista ja tykkään väsätä siitä aamupalaa:)

Tänään perjantaina minun tilini hupeni 26,55 €

Mahtavaa! 7 kommenttia:

 1. otsikossa lukee perjantaina ja tekstin alaalla Tänään torstaina ?

  VastaaPoista
 2. Pekoni on kyllä ihan huippua, varsinkin kun sen paistaa oikein rapeeks. Jos se jää liian läskiseks, ni ei maistu niin hyvin. Ja Somersby on kyl parasta siideriä mitä on, siinä ei maistu yhtään sellanen hiivamainen jälkimaku mitä monissa muissa siidereissä. Tänään oot kyl päässy halvalla. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) juu! kyllä ne ruotsalaiset vaan osaa!

   Poista
 3. olvi ja somersby on just hyvä :D itellä meni tänään 28,55 euroo xD

  VastaaPoista
 4. täti on olvilla johtotehtävissä. siks tässä taloudessa kannatetaan olvia, ja muutenkii, se vaan on parasta.

  VastaaPoista
 5. Miten niin et oo ostanut mitään näkyvää? Koristeita telkkariohjelmaan! Ne näkyy kaikelle kansalle ja rahatkin saat takaisin.
  Ilmeisesti tämä seuranta kuitenkin auttaa vähän. Ainakin perjantai oli säästeliäs päivä. Tosin tässähän näkyy vaan ostokset. Rahaa menee paljon myös laskuihin eli ei voi ihan 300 viikossa käyttää syömisiin ja juomisiin - luulisin.

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com