keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Tiedättekö mitä?


Oon puhunut täällä blogini puolella niistä koirille suunnatuista rattaista. Joku ihana lukijani oli sitten vinkannut minulle erästä ulkomaista sivustoa josta ne saisi ihan sikana edullisimmen kuin täältä Suomesta. Ei mua sekään, mutta se että luette tätä blogia ja vieläpä ajatuksella & jaksatte kommentoida mulle (esim.tähän postauksen alle tai facebookkiin). I h a n i a olette!
Mun kaverit on alkanut tottumaan jo tähän ajatukseen että jaan elämääni nykyisin aika aktiivisesti täällä blogissani, mutta kyllähän niille on pitänyt monesti hokea että mä teen tätä paitsi itseni vuoksi niin myös sen vuoksi että teitä käy täällä sivuilla ihan hemmetin paljon. 
+ tähän päälle kaikki anonyymit. Oi hemmetti:)
Viimeksi tänään näytin oikeasta laidasta teidät lukijat mun kaverille Tiinalle ja sanoin että mulla on 956 hyvää syytä postata tänne useammankin kerran päivässä. 

Seuraavaksi mä toivon että 1000 pamahtaa rikki ja toivottavasti se tapahtuu pian, koska haluan järjestää täällä sellaisen hulabaloo-viikot.. 
Ajattelin viikon aikana hemmotella teitä kisoilla ja kisoilla. Nyt vaan odotetaan että mun postilaatikosta tipahtaisi jotain ihanaa myös teille ;) 

No tää mun hehkuttaminen lähti siis siitä että joku vinkkasi mulle ne rattaat jotka löytyy muuten täältä! Eikö olekkin kivat? Mä en ole koskaan tuolta sivuilta tilannut enkä ole sen enempää niihin perehtynyt, joten älkää kysykö multa mitään. Vaan antakaa mulle vinkkejä jos joku teistä on tilannut tuolta joskus jotain. 

Kiitän teitä tuon kahvikupin takaa (..oon ujo poika). Pus! 

25 kommenttia:

  1. kivat noi rattaat! miehi haluan mun koiruliinille tuommoset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D joo ihanat. tilataanko kimpassa?:D en perehtynyt postikuluihin tai mtn..

      Poista
  2. oot ihana<3 ja nikon grilli on paras ohjelma!:)

    VastaaPoista
  3. Voi että niko oot ihana! :) Musta on niin mahtavaa että sä oikeesti välität meistä sun lukijoista!! :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin välitän! Älkää koskaan edes epäilkö toisin! Siksi mä koitankin aina lukea ja vastailla teidän kommentteihin, koska te annatte mulle niin paljon kivoja ideoita ym. <3

      Poista
  4. oot niko ihana:)<3 MITEN TÄNNE SAA TUNNUKSEN, ettei ain tarvis anonyyminä kirjottaa? +näkyisin lukijoissasi!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla oikealla puolella on tuo "lukijat" kohta. Sieltä klikkaa: "liity tähän sivustoon" ja sitten vaan luot tunnukset. Sä siis otat gmailin sähköpostin,joka on muuten paras ;) Ja sitten sä voit tänne liittyä ja laittaa sen kuvasi. Ja siis voit seurailla myös muita blogeja ja silloin näät kaikki uusimmat postaukset kätevästi yhdestä selaimesta.

      Helppoa,nopeaa ja ilmaista :) Jos jollain muulla selkeämmät ohjeet niin kertokaa :D Myös twitterissä olevalla profiililla pääsee tuonne lukijaksi:)

      Poista
    2. okei, taidanpa liittyä huomenna, ku nyt ei jaks enää tehdä mitää:D mul ei oo gmailia ikin ollu, mut luultavasti hyvä sekin.. Tosin mul olis kyl twitter, mut taidan silti liittyä noiden sun antamien ohjeiden mukaan(:
      Kiitos paljon ja hyvää yötä<3!

      Poista
  5. Tervehdys Niko!

    Mun mielestä sun juttuja on mielenkiintoista lukea, koska olen kosmetiikka ym addikti ja sun blogeista saa hyviä vinkkejä. Kiitos!

    VastaaPoista
  6. Kiva kun mietit meitä lukijoitasikin! =) Mullakin on yksi chiuhiua, uros pentu! =) Ihania otuksia, vaikka vähän ärhäköitä toisia koiria kohtaan, ainakin omani. Voitas kans miettiä nuita rattaita ja toinen mitä olen ajatellut, on koiralle sellanen söpö pieni laukku! Oon ihan haltioissani niihin tavaroihin!

    VastaaPoista
  7. tee laukun sisältö-postaus VIDEO muodossa :P Ja postaus "päivä kuvina" :) Ja jotaki jännittävää ku ei millään pahalla, mut on alkanu menee vähä tylsempää suuntaa tää sun blogi:(

    Lifeliketimo.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, kiitoksia vinkeistä Timo :) Pakko kai se on sitten tälläiset postaukset tehtävä ettei käy homma liian tylsäksi:X Olen koittanut nyt vältellä hieman "tulenarkoja" kuvia ja tekstejä,koska en ole halunnut Mr.Gay Finland-kisojen vuoksi roikkua nettisivujen uutisaiheena postauksieni vuoksi:)

      Poista
    2. Nii joo sulla on se juttu!! No kannattaa jälttää niitä kohauttavia juttuja TOISTAIKSEKSI >:)

      Poista
  8. oiettä oot niin ihana !!♥ (: puspus !

    VastaaPoista
  9. Voi vitsit! <3 Itekin oon kyllä ollu lukija jo pitkään, ja kommentoinutkin useihin ja ollut keskusteluissa täällä mukana, mut harmi vaan jostain syystä anonyymina. Vaikka on tunnuksetkin ja kaikki, olin vaan niin ujo aluks, HAHA! Nyt harmittaa, ku ihan varmana olisin jo jääny sun mieleen ku niin monesti kommentoinut. :D

    VastaaPoista
  10. oot niin ihana Niko!! Kiitos sulle, että jaksat kirjotella näitä ihania juttujas, piristät aina vaan kummasti päivää! <3 - Nik

    VastaaPoista
  11. must on upeeta et sä "huomioit" sun lukijoita tosi paljon ja se onki yks syy miks mä arvostan sua ja luen tätä blogia :) ja lisäks tää on tosi monipuolinen ja toivoisin vielä joskus saavani itsekin tällästä tekstiä aikaseks omassa blogissani. Kaikkein parasta täs blogissa on kuitenki sinä ja sun ihuna persoonas! <3 älä koskaan lopeta bloggailua koska sit mulle koittais aika hemmetin tylsät ajat :D

    VastaaPoista
  12. Vikkinä, että noita rattaita saa myös melkeen samaan hintaa suomesta :p Ne on tarjouksessa nyt mustissa ja mirrissä.

    http://www.mustijamirri.fi/tuote/lemmikkirattaat-malli-c-vaaleanpunainen/022193/
    http://www.mustijamirri.fi/tuote/lemmikkirattaat-malli-b-vaaleanpunainen/018728/

    VastaaPoista
  13. Musti ja Mirri ehdottomasti! Toimitus, takuu yms sujuu helpommin. Ja jatkohankinnat :-)

    VastaaPoista
  14. Niko, oot aivan huippupersoona ja arvostan sua ihmisenä ihan mielettömän paljon. Oon seurannu blogiasi anonyymisti jo sen alkumetreiltä lähtien mutta.. Nyt ensimmäistä kertaa mietin että käytkö ihan täysillä, koirien rattaat on maailman naurettavin keksintö. Ymmärrän kyllä koirien vaatteet varsinkin pikkukoirilla, koska ne palelevat erityisesti pakkaskeleillä. Mutta RATTAAT? WATTA FUCK. Koirat osaa kyllä kävellä, tietääkseni koirillasi ei ole minkään asteista halvaantumista raajoissaan. Anna koiriesi olla koiria.

    Älä muistele pahalla. :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com