keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

TIISTAI 12/06/12


Oltiin eilen "muutamalla". Vaikka mä olin melkein käsi raamatulla vannonut että mut näkee illalla Elixian juoksumatolla.. niin toisinhan siinä sitten tosiaan kävi. Päädyttiin Kaisaniemestä -> Amarilloon -> Milliklubille -> Taxilla himaan, klo. 01:30

Oltiin juhlimassa läksäreitä eli meillä oli silleesti "hyvä syy", vaikka eihän juomiseen ja juhlimiseen mitään syytä koskaan tarvita. Mutta jos siis niitä tekemällä haluaa etsiä..

Tässä muutama kuva illasta.


Mm. Hanna, Niina ja Ida vietti meidän kanssa iltaa!

Mä oon rakastunut näihin kannuihin! Ei tarvi kokoajan rampata tiskillä. Lisäksi tää tulee halvemmaksi kuin siideri. Joten jos jollain on vinkkaa mulle joku ihana mesta mistä saa vastaavia kannuja ja halvalla - antaa paukkua!
Maailman ihanin äiti sponssasi mun illan :)
Amarillon ruoka on taivaallista!
..älkää kysykö..

Me ja meidän "muutamat". Taidettiin tässä tapauksessa puhua muutamasta kannusta ja niiden päälle muutama siideri. Voi elämä. Mä en edes tiedä mitä tossa kannussa oli, mutta hyvää se oli.

Ihana Niina joka kiljuu mun vieressä että hän on idästä ja Tommi lännestä. Meinasin siis kirjoittaa ekana kuvatekstin: "Karjalanpiirakat".. voi elämä näitä:)
Suomen kesä..

Nyt mä haluan todeta jälleen kerran: En juo enää koskaan.

XOXO

13 kommenttia:

 1. oi hyvän näköstä toi kannun juoma!!! muutama kesä sitten Lohjaltakin sai tollasia kannuja ja voi luoja että oli hyvää!!! mutta paikka meni kiinni ja samalla se terassi joten nyt ei kyllä taida saaha enää.. uutta paikkaa ei vielä oo löytyny :(

  VastaaPoista
 2. Näin sinua eilen Kaisaniemessä ja oltiin hilkulla kaverin kaa ettei tultu moikkaamaan :) Joo, suomen kesä on aivan ihana-.-. Oot kyllä mahtava tyyppi ja hyvännäköne ;)- pohojosen tyttö :)

  VastaaPoista
 3. Mäpä annan vinkin, joka helpottaa asumista helsingissä :D Hommaa cityshoppari kortti :D niiiiiiiiiin käteviä ja ihania etuja. Siellä on mm, noita kannuja tosi halvalla tietyissä baareissa ja ruokia ravintoloissa :D itselläni se kortti tipahtaa huomenna postiluukusta ja se on sillon menoa :D

  VastaaPoista
 4. s-paikoissa(memphis,zetor ymsyms) saa kannuja (1,5l)s-kortilla 13€, muuten 15€. Kannuja saa myös lasipalatsin terassilta, (1litra) 25€. Elielinaukion terassilta 1,5 litraa 25€. Niin ja iguanasta saa kannuja sekä ämpäreitä (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iguanan kannuja ja ämpäreitä voin ainakin suositella! Mojito-kannu on namia<3

   Poista
 5. Tollaset kannut on kyl käteviä :)

  VastaaPoista
 6. mut sanoit nikon grillissä että et polta? :D

  VastaaPoista
 7. Mulla on kans sellanen cityshopparikortti, mut koska oon pohjoispohjanmaalta melko pienestä kaupungista, en saa etuja kuin vain viidestä paikasta :D niin että kesällä pakko tulla sinne helsinkii nii sais käytettyykin niitä etuja! ärsyttää vitusti ku kaikki on aina niin helsinkikeskeistä.

  VastaaPoista
 8. vittu sä olet alkomaholisti <3

  VastaaPoista
 9. Juuh,taksilla meno on aika pelottavaa ku on lukenu ja kattonu noit dokumenttei et noi taksikuskit on vaa jotai tyyppei jotka ajaa puskaa....Oo varovaine Niksu! ♥ T.Nikon grillin katsojaa! Ps.oot saanu uuden sun blogin seuraajan! :)

  VastaaPoista
 10. Näin sut Kaisaniemessä!:D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com