torstai 5. heinäkuuta 2012

Hei me lähdetään reissuun!


Huomenna kutsuu Tallinna! 

En oo koskaan aikaisemmin yöpynyt kyseisessä kaupungissa. Ellei lasketa sitä että olen nukkunut laivalla humalaani pois ja missanut aina kaikki muutaman tunnin visiitit kyseiseen kaupunkiin (laivan ollessa siis satamassa). Nyt me kuitenkin yövytään muutama yö Park inn Central Tallinn - hotellissa, joka sijaitsee aivan ydinkeskustassa. Tsekkasin että jokaisessa huoneessa on nopeat nettiyhteydet, joten saatampa napata myös läppärin mukaan. Ps. Kaverit älkää lukeko äsköistä! 


Kuvat hotellin nettisivuilta, täältä.

Eikö näytäkkin ihanalta? Tosin kaikkihan ne aina kuvissa.. Mun on ehdottomasti otettava uimahousut mukaan, koska ihastuin tuohon saunaosastoon jonka haluisin päästä testaamaan. Mä kuitenkin veikkaan että meitä työllistää aika paljon Öllesummer ,kyseessä on siis heidän suurimmat festarit / kaupunkitapahtuma. Kaverit ovat olleet siellä useampana vuotena ja heidän suositteluiden perusteella me päätettiin hypätä messiin nyt. Toivottavasti aurinko lämmittää ja muutaman euron skumppa viilentää ;)


Festareilla on myös nimekkäitä esiintyjiä ulkomailta, en vaan tiedä ketä? Muutenhan siellä varmana aikalailla raikaa paikallinen musiikki, mutta se ei haittaa mua lainkaan.. oon niin monet festarit täällä suomessakin kolunnut läpi ja käteen on jäänyt yleensä muutaman päivän reissulta tasan "nolla nähtyä esitystä". Meillä on niin loistava poppoo lähdössä reissuun että tiedä vaikka me ei päästäis hotellistakaan ulos koko viikonloppuna. Ha. 


Ps. Tälle + sille toiselle ei olla vielä hommattu edes hoitopaikkaa.. että ollaan taas ihan hemmetin hyvin lähdössä liikenteeseen. Äiti? Kaveriiiiit? 
Kuka nää söpöläiset sitten ottaakaan huostaan muutamaksi päiväksi niin se "joku" ei saa tietää että näillä on alkanut nyt juoksut.. meno on siis "villiä", vaikkakin kyseessä on kaksi narttua. Joille on kyllä tietääkseni myös urokset aikoinaan kelvannut..eli täysin lesboja näiden ei pitäisi olla?

 Kaksi kuukautta sitten kuljin hattu päässä ja 34 tuntia valvoneena Tallinnassa. Nyt mä meinaan nukkua ja levätä ennen reissua. Viimeiseltä reissulta kuvasin videopostauksen teille, joka näytti tältä. Lupaan että saatte matskua tältäkin reissulta, mutta toivottavasti ette ihan vastaavaa settiä. LOL.

Olisiko teillä suositella jotain kivoja ruokamestoja keskustasta? Viimeksi söin reissulla pizzaa joka maistui aivan syvä hiljaisuus no siltä! Ja nyt mä haluan korjata käsitykseni kaupungin ruokapaikoista, vinkkejä tulemaan.

22 kommenttia:

  1. Hauskaa Tallinnan reissua! :)

    Voisin suositella Peppersackia, aivan ihana keskiaikainen mesta! Siideritkin tulee jossain litran tupissa hahaha :D Kantsii käydä tsekkaamassa: http://www.peppersack.ee/

    Toinen kiva paikka oli Texas, josta sai ihanaa texmex ruokaa!! Isot mojitotkin maksoivat vaan muutaman hassun euron ;)

    http://www.texas.ee/content.php?txs=menu

    -Jenna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi keskiaikainen mesta taisi olla se mistä sain elämäni kauheimman pizzan..tai sen päällä oleva sinihomejuusto oli kamalaa :D En oo ihan varma oliko se just toi mesta ku olen puhelimella tässä ja en saa linkkiä auki :) Tsekkaan kotona..koska isot ja halvat siiderit kiinnostaa aina;)

      Poista
  2. Hauskaa matkaa tallinnaan(:
    Oot aivan mahtava♥

    VastaaPoista
  3. Mulla alkaa työt vasta kahelta ja telkkarista tulee sun grilli. Googletin tän sun blogin. Hauska tyyppi oot, blogiki varmaan kiva, en vaa nyt jaksa lukee. Mullon kotona isompi narttukoira jolla oli kans just juoksut, nyt mulla on kans kotona yks koira, jolle etin kotia, ku sen omistaja ei voinu pitää sitä. Onneks koti on varmaan jo löytyny. Toivottavasti löydät hoitajan sun koissuille.

    VastaaPoista
  4. Mee käymään ainakin Vapianossa :-) Hyvät pastat ja pizzat :-)

    VastaaPoista
  5. katoin just Nikon grillin, mut en laita koskaan viestii, koska se maksaa (tietty)!!!!!!!! grillis on ihan jees, mutta Nellin maja oli parempi >:)

    tee joskus kysymyspostaus videolla

    VastaaPoista
  6. Oiih, toi koira on söpö!!!!!!!!! Niko voisit hommata tänne sun blogiin sellasen "chatin" mun kaverin blogissa on sellane tyypit keskustelee toistensa kanssa, se on tosi kiva!

    VastaaPoista
  7. Moikka! Huvikseni lueskelin blogias ja nää teksit on hauskoja ja tuo hyvän mielen. Ainut asia mistä halusin kysyä ja kommentoida liittyy hauvoihisi. Itse olen lähes aina ollut isojen koirien omistaja, mutta pidän myös pienistäkin hauvoista. Mietin vain, koska olet selkeästi menevä ihminen niin miten sinulla riittää aikaa tarpeeksi koirillesi? Itsekin monia menoja joutunut karsimaan ja matkoja perumaan koirieni takia, mutta on ne sen arvoisia.Ja itse en ikinä ole pitänyt siitä, että koiria puetaan, ulkoilutetaan "laukussa" tai muutenkaan esineellistetään. Kyllä koiran kuuluu saada elää koiran elämää haistellen maata ja lenkkeillen omilla jaloillaan. Ja usein pienten koirien omistajat laiminlyövät pikkukoiriensa koulutusta mm.sisäsiisteydessä ja hihnakäyttäytymisessä. Toki sitä tekevät isojenkin koirien omistajat, mutta isompi on pakko saada koulutettua niin että se on hallinnassa tai tulee ongelmia. Blogiasi seuratessani huomasin, että syötät koirillesi laadukasta ruokaa, se on mahtava juttu. En tiedä miks tuli pakottava tarve kirjottaa oma mielipide koiriin liittyen, mutta tässä se nyt on :D Eikä sitten ollu tarkotus moittia sua koiranomistajana, vaan tää oli yleinen mielipide ja tosiaan toi ajan riittäminen on varmaa monella koiranomistajalla esillä. Uskon, että oot hyvä koiranomistaja. hyvää kesää sulle Niko! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tässä taloudessa asuu kaksi menevää ihmistä ja meidän menot menee toisinaan aika ristiin. Kun toinen on lennossa niin toinen on kotona ja sitten taas toisinpäin:) Koirat kuitenkin voivat surutta täällä meilläkin olla sen 8 tuntia keskenään, koska se on "normaalien" ihmisten työaika eikä kukaan nyt varmana työttömäksi jää vaikka on koiria hommannut. Meillä siis riittää tosi hyvin aikaa olla ja peuhuta meidän tyttöjen kanssa :)

      Me ei pueta meidän koiria muuta kuin talvella, jos on jäätävät pakkaset. Nämä pikkuiset kuitenkin painavat 1,5 kiloa joten voit vaan kuvitella kuinka ne tärisevät -30 pakkasissa. Mitään laukkuja / rattaita ym meillä ei ole. Joten täällä elellään todellakin "normaalia" arkea näiden haukkujen kanssa. Olen sitä mieltä myös itse että koiria ei tulisi pukea tälläisillä helteillä ihan vaan huvin vuoksi, se on minusta mautonta ja ikävää:/.

      Ihanaa kesää myös sinulle, pus! <3

      Poista
  8. Hienoa Niko! Pääset sitten vähän rentoutumaan Nikon grillistä vähäksi aikaa.. Oletko siellä pitkään? Ja itsekin olen yöpynyt samassa hotellissa niinku sinä huomenna menet (::

    Onnea matkaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko se millainen hotelli sun mielestä? Mä oon vaan yhden Nikon Grillin pois ja palaan sitten maanantaiksi taas suomeen ja studiolle:)

      Poista
  9. Toi peppersack on todella hyvä... Mut hotelli ei ole jos pitää vähänki metelii niin tulee vartiat ovelle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on ihan hyvä että tulee, koska hotellissa suurinosa varmana haluaa rentoutua ja olisi hyvinkin ikävää jos viereisessä huoneessa olisi jäätävät bileet monta päivää putkeen(:

      Poista
  10. Tekisi ittekin mieli lähtee reissuun :) Hyvää matkaa!!

    VastaaPoista
  11. Minä olen yöpynyt kolmesti Tallinan park inissä. Ensinnäkin tuo hotellihuone kuva on varmaan niistä pientä lisämaksua vastaan lunastettavista vähän paremmista huoneista. Ei ne tavan huoneetkaan ole huonoja, mutta.... niissä ei ole ilmastointia. Viime oli ihan helvetillisen kuuma siellä huoneessa yöpyä. Onneksi ikkunat saa auki (kannattaa vähän itse säätää ja irrottaa ne stopparit niistä ikkunoista, muuten ilmaa ei saa vaihtumaan mihinkään suuntaan.

    En tiedä mistä tuo ravintola kuva on varmaan toisen kerroksen ravintolasta, joka on kai viikonloppuisin kiinni. En menisi silti vannomaan aukioloajoista. Aamiaista saa ekan kerroksen ravintolasta, missä on erinäköistä. Mutta aamiainen on ihan jees. En tosin suosittele pullaa tai mitä lieneenkään makeaa torttua mitä siellä on tarjolla. Se ei ole koskaan hyvää.

    Sauna osastosta en osaa sanoa mitään. En ole ikinä päätynyt sinne asti. Viime kerralla huoneessani taisi tosin olla kylpyamme.


    Ravintola suosituksena voin antaa Šeš-Beš ravintolan. Menet hotellin kohdilla Narva mnt tien yli ja lähde kävelemään Maneezi tietä pitkin. Vasemmalla puolella katua on Šeš-Beš ravintola. Se on Azerbaitsanilainen ravintola. Tarjolla on grillattua lihaa Azerbaitsanilaiseen tyyliin. Eli maut on suhteellisen mietoja. http://www.aserikook.ee/restaurant-in-tallinn
    Tykkäsin paljon Šeš-Bešistä siellä käydessäni. Söin lammasta.

    VastaaPoista
  12. MIKA SIELLÄ ESIINTYYY AINAKI :P

    VastaaPoista
  13. millasta oli niko sulla emmin kans tänää nikon rillissä. oliko kivaa?

    VastaaPoista
  14. Hei hyvää matkaa Niko! Yritän taas ryhdistäytyä ja ruveta kommentoimaan ahkerampaan sun blogiaskin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pienenä vinkkinä mä kerron että tänään iltapäivällä tänne tulee ajastettu postaus..no..SINUSTA! ;)

      Poista
    2. ni millast oli emmi ja niko

      Poista
  15. Mä voin ottaa sun maailman ihanimmat söpöläiset rakastavaan hoivaani siks aikaa kun oot reissussa:)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com