keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Jos minä olisin nainen pukisin ylleni..


Jos minä olisin nainen pukisin ylleni.. 

Forget your boyfriend korkokengät.
*) vaaleat  täältä *) mustat täältä

En ole tainnut vierailla kenenkään blogissa viimeisen kahden kuukauden aikana etten olisi törmännyt näihin korkokenkiin. Jos mä olisin tyttö / nainen mulla olisi nämä jo kaapissa. Mitenkäs siellä? Vaaleat näyttäisi olevan nyt alennuksessa eli jos edellinen hinta oli liian suolainen niin tartu näihin nyt! 


*) Paprika mekko täältä *) Valkoinen mekko täältä

Haluaisin kesällä kulkea vain mekoissa. Ei mitään liian ihmeellistä, mutta jotain mikä pistää kuitenkin silmään & olisi helppo / mukava päällä. 

*) Ruskea laukku täältä *) Beige laukku täältä

Laukun tulisi aina olla suuri, koska en edes uskalla arvailla paljonko kantaisin tavaraa mukanani naisena kun tuntuu että mieheksikkin mun laukut ja niiden sisällöt ovat toisinaan JÄÄTÄVIÄ. Ruskea olisi ehdottomasti nyt se juttu mitä kantaisin itse mukanani. 

...mutta mä olen mies! 
Saahan sitä kuitenkin aina haaveilla. 

Mä aina eksyn Nellyn -sivuilla katselemaan myös naisten uutuksia ja alennuksia. Tottakai mä pitäydyn edelleen siellä miesten osastoilla, mutta tosiaan tälläisiin tamineisiin mä nyt itseni sonnustaisin jos olisin nainen. 

Mitä jos sinua tulisi kadulla vastaan tyttö jolla olisi nämä päällänsä. Oisko se hitti vai floppi? Mä voin kertoa että mulla olisi silikoonit, hiustenpidennykset, hemmetin moinen tekorusketus ja mulla olisi pitkät sääret. Plus kulkisin käsikkäin ehkä David Beckhamin kanssa. Meillä ei tosin olisi huutavia lapsia, eikä sen silloin vaimo (eli minä) näyttäisi yhtään ufolta kuten nykyinen vaimo. 

32 kommenttia:

  1. mä haluaisin noi forget your boyfriend kengät vaaleina ja sellasina nilkkureina, aivan ihanat! <3

    VastaaPoista
  2. noi kengät on kyl siistit! sähän voit käyttää niit vaikka ootki mies :D se ois aika hienoo :)

    VastaaPoista
  3. woaah noi kengät on upeet mut harmi et toi korkkareilla kävely ei oikeen onnistu mult )-:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HEIJ! sun on pakko opetella kävelemään korkkareilla, koska jopa minä pysyn ja pystyn sellaiset jalassa käveleen :DDD:D

      Poista
  4. :D Hienot haaveet niko!

    VastaaPoista
  5. haha oot niin huippu!! :D nää sun postaukset on tosi kivoja ja tässäki hyvä idea ! pakko myöntää että sulla on helvetin hyvä maku vaatteitten suhteen :D

    VastaaPoista
  6. Jostain blogista luin joskus palautteen noista kengistä, että osuu ikävästi nuo piikit nilkkoihin ja nilkat siks verellä :/ Muuten ois kyllä ihanat kengät mut ei sit vissiin kovin käytännölliset...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NO joku bloggaaja lompsutellu noi jalassa päivän keskustassa ja sit ruikuttanut kotona ja postannut siitä ku ei muutakaan keksinyt :D No ei vaan. Oon lukenut sekä puolesta että vastaan postauksia :)

      Poista
    2. No itseasiassa se tais juuri mennä noin :DD

      Poista
    3. Haha:) niimpä. No mä kulkisin nää jalassa vaan baareissa koska en oo koskaan siellä muutamaa tuntia kauempaa ja yleensä niin humalassa että mä tuskin tuntisin vaikka pari niittiä ois jalkapöydässäkin pystyssä :D

      Poista
    4. Ei se väärin oo :D

      Poista
    5. mä tilasin kerran kokeiluun just noi mustat niittikorkkarit, mulle ne oli huonot jalassa, ne oli jotenki tosi kovat? :O oon ite kans lukenu et niitit ois raapinu nilikkoja, mut ei ne mulla ainakaa nii tehny, enkä kävele mitenkää haarat levälleen :-D

      Poista
  7. Mä rakastan kauheesti korkokenkiä, mut mul tulee aina jalat kipeeks ku käytän semmosia :D Tiedän, että se on vaan siitä kun ei ole tottunut, mutta silti en ala kestämään niitä särkyjä :D

    VastaaPoista
  8. Hassu kirjoitus, sai hymyn huulille. Lisää tälläisiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä just tässä kotona tokaisin että ehkä mun pitäisi alkaa tekeen tämmöisiä postauksia useamminkin. Koska tän tekeminen oli oikeesti hauskaa ja plus että kovin montaa miestä en tiedä jotka bloggaa vastaavia juttuja eli ehkä tässä voisi olla markkinarako mulle ? ;D

      Poista
  9. Niko sä olet ihana :D

    VastaaPoista
  10. ihana postaus tällasii lisää! <3 ps.olisko mahdollista että tekisit parhaista ystävistäsi postauksen? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä voisin ehkä tehdä sellaisen postauksen, mutta ilman heidän valokuviaan.. kukaan heistä EI oikeen välitä moisesta huomiosta jota tämän blogin kautta saa ja ymmärrän heitä hyvin(:

      Poista
  11. voi ei maailman paras postaus!! miten keksitkään aina niin hyviä ideoita ja osaat vielä toteuttaakin ne :) tälläsiä lisää, oot niin oma ittes ja osaat erottua joukosta, oot ihana!

    VastaaPoista
  12. sullahan on oman tyylin lisäks yllättävän hyvä maku myös naisten vaatteiden suhteen:o mite ois ura stylistinä;)

    VastaaPoista
  13. Niko, hyvä maku ;)
    samalainen maku meillä :) sul o sitä tyylitajua näköjään myös naistenvaatteitte suhteen ;) jätä chat hommat ja rupee stylistiks! :)

    VastaaPoista
  14. Mun mielestä sinun ei kannata mainostaa naistenvaatteita. Tuntuu jotenkin vaan niin oudolta ja vieraalta.. :/ Mutta tee niin kuin itsestäs hyvältä tuntuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on varmana tosi outoa joo:) Haluan vinkata blogin dennism.se - yksi ruotsin suurimmista blogeista ja siellä idea on hieman tämä mitä mä tässä toteuttelin:) Uskaltaisin väittää että mun blogia lukevista 80% on tyttöjä. Mutta arvostan mielipidettäsi ja sitähän mä pyysinkin :)

      Poista
  15. Sulla on Niko älyttömän hyvä maku <3 Ottaisin sut henkilökohtaiseksi stylistiksi shoppailureissuille mukaan heti!

    t. Nainen :)

    VastaaPoista
  16. Kiitoksia hurjasti kaikille kommenteista ja mielenkiinnosta postausta kohtaan. Koska mä tässä koneella nyt hieman hoitelin bisneksiä niin teimpä tästä samalla teille postauksen myös tälle tulevalle illalle.

    "Jos minä olisin nainen pukisin ylleni.. (vol 2)" tupsahtaa blogiini tänään (torstaina) klo. 17:30 ,olkaahan mestoilla!


    LOVE YA!

    VastaaPoista
  17. Voiii Niko, tuntuu kun sä oikeesti olisit täydellinen(: Miten sä oikeesti löydät noin täydelliset kengät? Siis noihan oli aivan mahtavat! Kiitos taas tästä hianosta erilaisesta postauksesta(:♥

    VastaaPoista
  18. Ihanaa että joku muukin on sitä mieltä että Victoria Beckham näyttää ufolta! :DDDDD

    VastaaPoista
  19. Noi laukut on ihanat! Oon aina ollu jotenkin poikatyttö eikä oikee makukaa oo mukään kaksinen.. mistäliä johtunu ku pienenä kumminki ihan "prinsessa" :D mut nää sun vaate valinnat on älyttömän ihanat! Ja tää blogi on aivan paras! :)<3 Mun vaatekaappi menis varmasti ihan uusiks jos pääsisin sun kans shoppaileen :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com