torstai 19. heinäkuuta 2012

Jos minä olisin nainen pukisin ylleni.. (vol2)


Eilinen postaus: "Jos minä olisin nainen pukisin ylleni.." keräsikin yllättäen ihan hurjasti teiltä mielenkiintoa (en tosiaan uskonut sen vetoovan teihin). No tässä sitä ollaan ja näpytellään jatkoa sille. 

Jos minä olisin nainen haluaisin näyttää tältä..

Jouduin miettimään pitkään että miltä haluaisin näyttää? Ensimmäisenä tietenkin mielessä kävi Britney, mutta sitten mä päädyin siihen että kyllä mä haluaisin olla tumma ja tulinen Adriana Lima. Tai ainakin hänen näköisensä. Haluaisin olla fressi ja kulkea meikittömänä. Korkeintaan puuteria, huulikiiltoa ja hieman ripsaria. En todellakaan jaksaisi kuluttuaa aamuisin muutamaa tuntia peilin edessä. Olisi ihana heittää Ray Banit silmille ja lippis - ja näyttää edelleen kuumalta ja trendikkäältä. 

*) Musta lippalakki sopisi aivan loistavasta moneen tilanteeseen, se on täältä (Nelly)
*) Aurinkolasit olisi ehdottomasti -merkkiset ja ne puolestaan löysin Fashionstorelta




Ei liian laitettua ja viimeisen päälle mietittyä. Vaikka todellisuus on että asu olisi viimeisen päälle mietitty juttu, mutta vastaantulijoille haluaisin luoda sen vaikutelman että repäsin vaatekaapista ensimmäiset vaatteet niskaan mitä vaan käteen tarttui. Mun mielestä vaatimattomuus on kuitenkin kaunista. Ja rumat ne vaatteilla komeilee (äiti sano).

Paita löytyy täältä & shortsit puolestaan täältä.

Mitä mieltä siellä ollaan? Vieläkö jatketaan paketin kasaamista ja naisena olemista näiden postauksien merkeissä? Vai joko tämä harakka siirtyy pois "muotibloggaamisesta" ja alkaa tilittämään miten kamalaa on näyttää Niko Juhani Saariselta eikä Adriana Limalta. Ja että miten musta ei koskaan tullutkaan Victoria's Secretin mallia vaan päädyin Big Brotherin kaltaiseen mallimaailmaan jossa luonnollisuutta ei arvosteta ja mitä enemmän muovia sen parempi. Voguen sijasta päädytään Hymyn kanteen & ura ei missään nimessä ole pitkäkestoinen (..vaikkakin molemmat lehdet komeilee kuukauden lehtipisteissä kerrallaan). Haha.

Love ya!


25 kommenttia:

  1. no hyvä maku sul ainaki on XD noi shortsit ja toi paita on kyl oikeesti hienot :) mä haluisin ne :D

    VastaaPoista
  2. adriana on kyl kaunis:) jatka vaan tätä aihetta!

    VastaaPoista
  3. Jatka vaan! Huisin hauska uusi näkökulma perus muotibloggaukseen :) Ja tosiaan, luonnollisuus on kaunista!

    VastaaPoista
  4. mä haluisin tietää, minkälaiset ois sun bilevaatteet.. ja mitä sä pukisit talvella !

    VastaaPoista
  5. Tässä olis nyt alku jollekin suurelle...Oot kai kuullut, että joka tytöllä pitää olla "luottohomo" vaate- ja tyyliasioita ratkomassa...:)Sä voisit olla sellainen niille, joilla ei omaa ole...

    VastaaPoista
  6. Joo jatka, näähän on mielenkiintoisempia kuin "oikeiden" muotiblogien postaukset mitä oon lukenut viime aikoina.

    VastaaPoista
  7. nikooooo! oot ihana ihana ihana ihana!!! piristät mun tylsääkin tylsempiä työpäiviä, tyyliin venailen blogissas koko aika et koska uus postaus koska uus postaus. ei oo maailmassa kyllä toista samanlaista! pysy aina tollasena suoraselkäsenä ihanana itsenäs! ja tietenki näitä luovia postauksia :)

    VastaaPoista
  8. Oon niin samaa mieltä ton meikkijutun suhteen! Olis maailman parasta saada sulta henk.koht vinkkejä kaikkeen :)

    VastaaPoista
  9. Vastaukset
    1. Mulla on semmonen olo että tätä blogia pitää homo?:O Emt?

      Poista
  10. Niko on edelleen tervetullut mun personal stylistiksi :) Money is no problem ;D
    Sulla on oikeasti silmää!

    t.Nainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe:D ihana kuulla! pitäiskö tarttua haasteeseen? tai onkohan sussa edes haastetta?HMM... :)

      Poista
    2. Piti laittaa vastaus tähän, mutta menikin tuonne alle (19.24).

      Poista
  11. ihana toi paita ja shortsit, lisää näitä ;)

    VastaaPoista
  12. :) Musta stä voisit hyvin luoda uraa somistajana/ stylistina. Aloittelet pienistä haasteista ja siitä sitten eteenpäin ;))
    Jokatapauksessa kiva lukea näitä postauksia, lisää vaan!

    VastaaPoista
  13. toi maastokuvioinen lippis on kiva. Lisää tälläsiä, esim. jos mä oisin rikas niin pukisin.... Kiva kun tää blogi ei ole rahalla kerskumista ja että ei ole: olin siellä ja siellä ulkomailla...

    VastaaPoista
  14. wow, näitä EHDOTTOMASTI lisää! tosi hauska postaus idea ja tälläisiä ei kyllä vastaan ole tullut muiden blogeissa! :)

    VastaaPoista
  15. Haha. Mulla nous hymy huulille ku luin tätä, hyviä letkautuksia välissä ;) Mäkin Haluisin tietää millaset bile vaatteet/kokonaisuuden tekisit. Miten olis vielä "jos olisin nainen vol. 3"? ps. Tää on mahtava blogi mitä oon jo pitkään lukenu, jatka samaan malliin. xoxo <3 -Niiny

    VastaaPoista
  16. Rakastuin noihi sorsihin<3 harmi vaa etten osta yli 20e sortsei ku suomen kesä on mitä on..
    Mut ehottomasti teet viel yhen tälläsen!

    VastaaPoista
  17. Sun näihin blogi juttuihin jää koukkuun näitä on kiva lukea.Olen varmaan aikaisemminkin todennut, että sulla on hyvä maku. Nuo shortsit minustakin on makeet,mutta käytän tän looppukesä "vanhoja"

    VastaaPoista
  18. Näitä lisää! Hyvä maku ja kaikkee

    VastaaPoista
  19. Nää on kyllä parhaita heti videopostausten jälkeen ! Lisää tämmösiä ja siulla on kyllä todella hyvä maku vaatteiden ja asusteiden suhteen ja etenkin meikkausasiasta. Vaikka toki itseäni ei voi kehuskella koska sitä pakkelia tulee laitettua naamaan koska itseluottamus ei riitä, mutta älä nyt ota tätä mitenkään loukkaavasti ,mutta susta tulis hyvä nainen. P.S. siun blogis on kyl ihan ykkönen!!

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com