sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Jos minä olisin nainen pukisin ylleni.. (vol3)


Kaikki lähti tästä ja muutaman päivän päästä tein ensimmäiselle postaukselle jatkoa täällä. Ajattelin heittää miehuuteni jälleen sivuun ja lähteä hieman katselemaan mitä ostoskoriin tarttuisi jos olisin nainen. 

Jos minä olisin nainen haluaisin..

Te tiedätte jo miltä minä näyttäisin? Millaiseen suuntaan haluaisin vaatekaappini. Olette halunneet kuulla mm. millaiset bilevaatteet? millaisia koruja käyttäisin? Suunnataan nyt katselemaan koruja. 


Haluaisin omistaa muutaman hieman kalliimman ja pitkäikäisemmän korun, mutta koska vaihtelu virkistää niin haluaisin haalia kaikkea halpaa ja ihanaa korukaappiini. Eikä se aina niin mene että halpa on huonoa tai mautonta. Kotoani löytyy liuta muutaman euron koruja ulkomaanmatkoilta ja vielä muutaman vuodenkin jälkeen ne ovat käytössä. 

*) Rannekoru löytyy täältä kultaisena ja tästä hopeisena. Ei kovin arvokkaan näköinen, mutta joku noissa viehätti. Tosin voisin kyllä poikana kuvitella myöskin käyttäväni noita. Vink!

*) Sormukset puolestaan: Love-sormus / MINT-tuplasormus / Sormus ketjuilla

Nää varmana oli hieman nuorempaan makuun?


Risti on sellainen symbooli että se ei koskaan mene muodista pois ja mä kiinnitän aina eniten huomiota ihmisiin joilla roikkuu kaulassa ristikoru. 

*) Risti monella ketjulla löytyi täältä / Hieman yksinkertaisempi risti puolestaan on täältä .

*) Mun sydän suli näihin LOVE-kaulakoruihin ne löytyy tästä: kirsikanpunainen / sininenNää näyttää ihan joltain heimokoruilta ja en oikeastaan voi kuvitella mitään vaatetta johon nämä sopisi. Rakastan koruja, mutta jos ne vie huomion jopa itse ihmisestä / kasvoista / jaloista / käsistä.. niin silloin ne voi olla jopa "liian näyttäviä". 

Jos joku kuitenkin ihastui edellisiin niin niitä pääsee katselemaan Nellyn sivuilta: korut täältä!

Jos johonkin haluaa panostaa rahaa asusteissa niin mä itse ehkä suosittelisin kelloon. Kello on kuitenkin suhteellisen näkyvä ja sellainen jota voi kantaa mukanaan aina. Itse tosin nykyisin käytän pelkästään puhelimen kelloa, mutta onneksi tämän postauksen idea on "..jos minä olisin nainen" ;)


OMFG! Tässä on sellaiset kellot että mä olisin jopa valmis maksamaan 300€ näistä (..osamaksun mestari!) kelloja pääset kuolaamaan suoraan tästä!. O-ou, ihania eikö?

Päätän postauksen bikineihin, koska mä jaksan uskoa että suomessa on vielä aurinkoisia päiviä luvassa elokuussa. Jos mä siis olisin nainen niin mut nähtäisiin ehdottomasti rannalla näissä seteissä.

*) Ensimmäinen setti täältä & valkoinen setti puolestaan täältä

Kesällä kannattaa suosia valkoista, koska se vaan näyttää ruskettuneen ihon kanssa ihan törkeen hyvältä. Ei myöskään kannata pukeutua rannalle kuin sirkukseen eli maltti on valttia. Kukaan ei halua herättää liikaa huomiota rantatuolissaan (ellei sitten näytä mainoksen mallilta). 

Mä oon sitä mieltä että naisille löytyy vaikka mitä ihanaa netistä. Jos te vaan jaksatte niin näitä olisi tulossa myös lisää? Koitan myös jatkossa muistaa että mulla on munat ja tehdä myös vastaavia postauksia miehille. On kuitenkin kiva joskus heittää hieman vapaalle sieltä totutusta ympäristöstä ja lähteä metsään poimimaan jotain sellaisia marjoja mistä ei ole mitään hajua tai jtn. :)

Hauskaa illan jatkoa! xoxo 

17 kommenttia:

 1. Ihania ! Varsinki nuo sormukset ja bikinit :) & niko oot ihana !<3

  VastaaPoista
 2. sul on kyl hyvä maku! :) ja noi rannekorut sopis niihin kenkii, joista laitoit kuvan silloin aiemmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) niin muuten sopisikin! siellä ollaan oltu todella tarkkana. Riinalle iso kiitos siitä että olet aika usein kommentoimassa mun postauksia. Et voi uskoakkaan kuinka kivalta se tuntuu :) muisk!

   Poista
 3. Lisää tällasia postauksia, nää on tosi kivoja + sulla on hyvä maku! c: Ja noi "heimokaulakorut" on tosiaan aika kamalia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että en oo ainoa jota ei "heimokorut" sytyttänyt :D haha!

   Poista
 4. Superkivoja juttuja! Kunnon inspiraatiopaukku taas, kiitos tästä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hieno saada tälläisiä kommentteja (:

   Poista
 5. En itekkää tykkää noista "heimokoruista" :D Toi kello oli aivan ihana <3 ja itellä muutama ristikoru

  VastaaPoista
 6. Harmi kun et voi osallistua euroviisuihin sillä sun biisillä :(

  VastaaPoista
 7. Ihania noi! Paitsi noi yliampuvat korut, mitä itsekin sanoit, että näyttää joltain heimokoruilta :D Sä olisit varmasti kaunis ja tyylitietoinen nainen :)

  VastaaPoista
 8. ihania noi korut! toi love sormus on kiva. ja niko oot ihana<3

  VastaaPoista
 9. Voi, mitä ihanuuksia nuo kellot ;_; ''äitiiii.... saisiks mä 300 e maksavan kellon?'' :DD Heimokorut on kamalia, mä en oo koskaan tykänny 'liian näyttävistä' koruista, itellä kulkee mukana kaikista yksinkertaisin risti mitä olla voi, nomination ja luokkasormus :D

  VastaaPoista
 10. ASOSilta löytyy kans ton tapasia kelloja...ehkä...:D kannattaa sieltä ehkä kattoo jos tuontyppisen tahtoo :) nää postaukset on älyttömän kivoja !

  VastaaPoista
 11. tee sellane millasii alusvaatteit käyttäsit jos oisit nainen!

  VastaaPoista
 12. Kiitti Niko ihanista vinkeistä ! :D sulla on kyllä älyttömän hyvä maku.

  VastaaPoista
 13. Kolme sanaa sinulle: Sä olet IHANA! <3 :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com