tiistai 31. heinäkuuta 2012

Just nyt soittolistalla soi!


Huomenta! 

Ajattelin antaa teille muutaman vinkin tuolta meikäläisen soittolistalta.


En olisi koskaan uskonut linkittäväni kyseisen bändin kappaletta blogiini. Eilen kuitenkin oltiin ajelemassa kotiin päin ja tää tuli muutaman kerran radiosta & meikäläinen oli myytyä poikaa. Kyllä meillä suomessakin osataan. Eikö olekkin aika kansainvälisen kuuloinen kappale?


Kaivoin myöskin Britneyltä pari vanhempaa kappaletta soittolistalle ja tämä kolahti (..jälleen). Blackout on mun mielestä neitokaisen ehdottomasti paras albumi. Vaikkakaan mä en edes halua arvailla kuinka monen lääkkeen alaisena neitokainen purkitti tämänkin kappaleen vuonna 2007.


Muse oli mulle monta vuotta yhtä hemmetin isoa kysymysmerkkiä kunnes löysin tämän biisin. Tämä veti muutama vuosi sitten mut kananlihalle ja muutaman päivän taas tuolla soittolistalla hengailleena se taitaa tehdä sen yhä. Ihan loistava!


Nightwish mun mielestä kuoli silloin kun Tarja Turunen lähti bändistä, mutta tämä kappale kipusi soittolistalle muutama päivä sitten. Kappale muuten kuulemma kertoo Tarjasta, joten kuunnelkaahan ainakin kertosäe tarkkaan. 


Jos mun pitäisi valita kaikista paras suomalainen biisi niin mä melkein uskallan väittää että kallistuisin Emma Salokosken puoleen. Aina tätä biisiä kuunnellessa mä kuvittelen sukeltavani delfiinien kanssa (kaikki aina nauraa kun sanon tän!). 


Tää on oikeasti ainoo kappale jonka mä olen ladannut Skrillexiltä ja tää ei ihan ensimmäisillä kerroilla mulle auennut. Mä meinaan sivistää itseäni hieman lisää ja ladata myös muitakin tämän esittäjän biisejä, koska tämän lisäksi olen tainnut kuulla yhden (?!) biisin. Ja mua hävettää, koska kaikki puhuu ja hehkuttaa näiden puolesta nykyisin. 


Siinä oli mun #viikon soitetuimmat kappaleet. 

Jamma-Jamma!10 kommenttia:

 1. Hyvä musiikkimaku sulla ;) pus<3

  VastaaPoista
 2. Ooo Nightwish. <3 En voi kieltää etteikö ois ollu ihan jees katella sitä Ruississa ja vielä eturivistä, mut onhan Tarja paaaaljon parempi ku joku Anette.

  VastaaPoista
 3. Toi Britneyn biisi on kyl yks mun lemppareista!;D Ja on toi Museki aika hyvä. Joitain noista en ollu edes ennen kuullu :)

  VastaaPoista
 4. noi kaikki oli ihajees :) onko sulla suosikki bändiä/artistia? :)

  VastaaPoista
 5. Mahtava musiikkimaku<3 Ps. tätä sun sivua pilkataan juuri nyt muutamalla musasivustolla. CONGRATS!

  VastaaPoista
 6. http://www.youtube.com/watch?v=iz0QrHMyP2k&list=UUOOJhf0pM4reAZOqMpMWVYQ&index=7&feature=plcp

  ihanin coveri tästä <3

  VastaaPoista
 7. Sulla on todella hyvä musiikkimaku! Pskat välitäs vaikka kuinka moni pilkkais, aina löytyy niitä kateellisia :) Ihanaa loppukesää persoonalliselle ja ihanale Nikolle, älä ikinä lannistu negatiivisista kommenteista, ansaitset parempaa :)

  VastaaPoista
 8. skrillex on paras!(; niko oot ihana(;(((;<<3

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com