tiistai 3. heinäkuuta 2012

Keskusta oli täynnä yllättäviä sattumia..Kävin palaverissa mäkkärissä.. haha! Ihmisten ilmeet olivat näkemisen arvoisia. Rakkaat anonyymit jotka pilasivat loistavan huutokauppani huutonetissä (..nyt minusta on tarjottu miljoonia), ei hätää olen tehnyt kirjallisen sopimuksen erään yrityksen kanssa joka osti minut tuosta huutokaupasta. Annataan huutokaupan kuitenkin rullata vielä ja katsotaan että onko huuto.net oikeasti niin munaton ja paska paikka että he eivät saa näitä feikkihuutoja pois sieltä. Heillä oli / on käsissään varmana yksi historian katsotuin huutokohde ja kun ilmoitan ylläpidolle näistä feikeistä huutajista saan vastauksen: "Mistä päättelet että he ovat feikkejä?"

Joku varmana oli maksamassa tästä 5 miljoonaa? Ei toki feikki?

No sain haluamani summan tästä, toki huutokauppaa jatketaan vielä 15.7 asti kuten on sovittu. Katsotaan josko vaikka joku kesätyöntekijä saisi painettua delete näiden viimeisten huutojen suunnalla. 

Mulla on siellä vielä vuorokauden myynnissä myös muutama vaate, jonka jälkeen huutokauppa siirtyy mun blogiini, koska en koskaan enää meinaa laittaa tuonne mitään myyntiin. En tosiaan tiennyt että se on aivan pelleily mesta jossa voi heittää ihan hatusta summia ja niitä ei koskaan sitten tarvitse maksaa myyjälle. Tuotteisiin pääset tästä


Helsinki on pieni mesta. Olin juuri soittamassa Tommille että voisko se lähteä juomaan mun kanssa yhden siiderin, koska mulla on totaalinen hermoromahdus tulossa näiden ihmisten kanssa "joita ei vittujakaan kiinnosta mun elämä, mutta ketkä on aina siellä missä minäkin" kun vastaani käveli ihana Tiina. Kuin tilauksesta hekin ovat matkalla terassille ja sinnehän minäkin. 

Olin tänään aikaisemmin kuolannut Johanna Tukiaisen uusinta koiraa hänen blogissaan ja kukas se siellä terassilla sitten olikaan koiransa kanssa? Haha! Pääsin hellimään pikkuista ja samalla Johanna videoblogiin jota hän nyt kuvailee uusimpana projektinaan seiskan lahjoittamalla kameralla. 
Hei, mä haluan kanssa videokameran jolla kuvailla elämääni tänne nettiin!  Ja vielä että joku leikkaisi sen kivoiksi pätkiksi, voi että olisin iloinen:)

PS. Muistakaa tämä skaba josta vinkkasin aikaisemmassa postauksessa, se löytyy täältä. Siinä teille Dueton tarjoama mahtava skaba josta yksi onnekas voittaa itselleen shoppailurahaa. 


12 kommenttia:

 1. Sitten kun ryyppyseura on myytävänä niin palataan asiaan :)

  VastaaPoista
 2. oletko ikinän ulkona sinun kumppanisi kanssa tai vietättekö ylipäätänsä aikaa hänen kanssaan muualla kuin kotona? Yleensä olet lähdössä kaverin kanssa "muutamalle" etkä ikinä (ainakaan mainosta)että kävisit kumppanisi kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe:) mä en valitettavasti puhu koskaan mun kumppanista täällä blogissa. EN edes mainitse jos hän on tulossa jonnekkin. Se on meidän molempien yhteinen päätös ja jotenkin siihen on niin "tottunut" jo että en enää hänestä edes puhu mitään postauksissani. MUTTA jos tämä asia huolettaa niin voin sanoa että ollaan lähdössä "hänen" kanssaan viikonloppuna tallinnaan kolmeksi päiväksi! hehe.

   Poista
  2. en tiedä mitä vastaisin, mutta minua kyllä hymyilyttää :--) no hyvä että asiat on näinpäin eikä niin miten luulin:)!

   Poista
 3. Vai huuto.net on täynnä huijausta. Entäs Nikon grilli, josta saa palkintoja, mutta voittajiin ei välttämättä oteta yhteyttä. Muutamassa paikassa olen nähnyt eri ihmisten ihmettelyjä asiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älkää jaksako tälläisiä provosointeja. Kai te tajuatte että joku saattaa aina uskoa näitä teidän juttuja mitä kirjoitatte? Miltä tuntuisi kun joku anonyymi pilaisi kaikki jutut mitä sinä teet? Minä olen vaivalla hommannut jokaisen sponsorin omaan ohjelmaani. Olen jokaiseen voittajaan ollut yhteydessä. Voittoja jaetaan todella monta päivässä, valitettavasti viimeisten päivien voittajia ei ole vielä edes koitettu tavoitella. Emmekä me tietääkseni missään edes sano että otamme voittajiin yhteyttä saman tien? Voin luvata että jokainen palkinto joka meillä jaetaan myöskin postitetaan. Palkintoja on postitettu jo yli 50 kappaletta pelkästään minun ohjelmassa. Valitettavasti emme voi sille asialle mitään JOS VOITTAJA EI VASTAA PUHELIMEEN. Me emme ole poliisilaitoksella töissä, eli emme me saa teidän osoitetietoja ellette itse niitä meille luovuta kun niitä teiltä kysellään.

   Toivon todellakin että tälläiset provosointiviestit täällä mun blogissa loppuu, koska seuraavaksi mä poistan tämän anonyymien mahdollisuuden kommentoida täällä. Jos sulla on seuraavaksi asiaa niin ota minuun yhteyttä omilla kasvoilla ja seiso näiden sun väitteiden takana.

   ***PS. Älkää ihmiset uskoko näitä kasvottomia ihmisiä jotka on alkanut taas riivaamaan minua. Jätetään nämä jatkossa ilman huomiota ja kommentointia.

   Kiitos ja näkemiin!

   Poista
 4. noniin hienoa mähän ehdotin sulle blogikirppistä ja nyt ehdotan sulle toista yhtä nerokasta asiaa - anonyymeiltä voi tulla joskus ihan asiallistakin matskua, ainakin itselleni, eli kannattaa ehkä vain laittaa kaikki kommentit niin että sinun täytyy ensin hyväksyä ne. JA MIKÄ ON TUKSUN BLOGIN OSOTE, SE ON KYLLÄ PAKKO TSEKATA :;--D !!

  VastaaPoista
 5. Laita Niko kommentien hyväksyntä päälle niin saat ite päättää mitkä kommentit haluat julkaista ja mitä et. Näin vältyt siltä että joku jauhaa täällä täyttä sontaan ja muut uskoo sen. :-) Helpottaa kummasti.

  VastaaPoista
 6. täytyy khyl sanoa et ku en ollu lukenu pariin pv sun blogia ja nyt kun katsoin postauksia niin repesin totaalisesti tolle huuto.net pilalle:D Mut ei sillä, et se ois musta oikein, et noin tehdään...
  Aika törkeetä jos toi oli iltasanomissaki:(

  VastaaPoista
 7. pysy reippaana Niko ! ooot tosi ihana <3 älä välitä tommosist lapsellisist jutuista, äläkä ihmisistä.. naurettavaa.. kateellisten panettelua ;) - mimosa

  VastaaPoista
 8. kattelin tänää nikon grilliä taas vaihteeksi, sielläki anonyymeillä meni lujaa .. vois hankkia elämän ! (:

  VastaaPoista
 9. aa poista nyt tuo anonyymien kommentointi käytöstä ! Mulla menee hermot ja niin varmasti sullakin :// mä oon henkilökohtasesti sitä mieltä että ne JÄRKEVÄT anonyymit (joita onneksi vielä on) voivat ihan hyvin tehdä itselleen googletilin kommentoidakseen sinulle edelleen jos oikeasti haluavat. Jos joku ei tiliä jaksa tehdä eikä sen takia voi myöskään kommentoida niin se on sitten sen oma murhe. Roskakommenttien määrä vähenisi aika vitun paljon kun kukaan ei kehtaa enää tulla aukomaan :D olis varmaan huomattavasti mukavampi lukea kommentteja joiden takana ihmiset oikeesti seisoo.....:) tietenki voi olla että jotkut elämäänsä kyllästyneet idiootit tekis itelleen feikkitilejä joiden avulla voivat sitten jatkaa piikittelyä, mutta luulen ettei kovin moni ihan niin tyhmä ole, vaikka aikamoisia kommentteja sullekin on tullut..

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com