perjantai 6. heinäkuuta 2012

Lomalle ->


Henkselit on päällä ja tää poika alkaa olemana pian valmis muutaman päivän reissuun tallinnaan. Kuten aina..meitsi pakkaa tässä vielä vaikka 20 minuuutin päästä on lähtö. Itseasiassa mä päivitän blogia vaikka mun pitäisi olla ja tehdä jotain ihan muuta:D Asiat toki tärkeysjärjestykseen.

Läppäri jääkin kotiin, mutta otetaan toi meidän miniläppäri mukaan & toivotaan että se ei räjähdä kun sen avaa (kone on ihan hieman tukossa kuvista). Valitettavasti siihen mä en saa meidän järkkärillä otettuja kuvia siirrettyä, mutta ehkä mä keksin jotain. 

Teille on kuitenkin ajastettu kolme postausta viikonlopuksi, joten pysykäähän saitilla. 

Adios:)

5 kommenttia:

 1. Sitten kun nikon grilli loppuu, niin jouluna sitten nikon joulu.

  VastaaPoista
 2. Olen kahden lapsen äiti ja tykkäämme katsoa Nikon grilliä melkein joka päivä.Lapsista on mukava nauraa eläinkuville mitkä tulevat ruutuun :) Mukavaa reissua ja nauti lomasta loma se on pienikin loma :)

  VastaaPoista
 3. järkkärillä... :D ? Miksei täällä blogin puolella ole vielä ennen ainakaan näkynyt järkkärikuvia..? Ja muutenkin - jos järkkäristä vetää asetukset oikein ne on ihan saman kokosia,ehkä pienempiäkin eli siinä ei pitäis ongelman olla :---D

  VastaaPoista
 4. sulla on muuten aivan taivaallisen ihanat pusuhuulet tos kuvas minkä äskettäin laitoit facebookkiin. olis kyl ihana antaa siihen pusu....

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com