tiistai 24. heinäkuuta 2012

Matkakriisi!


Huomasin juuri kauhukseni että heinäkuu on pian ohi ja se tarkoittaa sitä että meillä on enää muutama päivä aikaa varata lennot tuonne Berliiniin. Meillä on siis ilmaiset lennot sinne ja ne pitää käyttää tämän vuoden puolella, mutta itse matka pitää kuitenkin varata jo ennen elokuuta. 

Mun työkuviot on vielä todella avoinna ja en oikeastaan tiedä mitä tässä seuraavien viikkojen aikana tulee tapahtumaan, jonka vuoksi joudumme ehkä siirtämään matkaamme jopa joulukuulle. Aluksi meillä oli tarkoitus lentää jo elokuun lopussa.. Lisäksi budjetti puoli on vielä hieman avoinna. Kukakohan sen sponsoroisi? Mähän lentäisin vaikka päivittäin, koska rakastan lentokenttiä ja niissä vallitsevaa tunnelmaa, mutta harmikseni voin sanoa että kyllähän tuollaiset reissut aina myöskin hieman kukkaroa verottaa vaikka ois kuinka ilmaista itse matkustaminen. 

Huhuu? 
Köhöm? Haha!

Onko teistä joku käynyt Berliinissä? Montako päivää sinne tulisi varata? Kertokaa! 

Milloinkohan mun/meidän elämästä tulee sellainen että tiedetään huomista pidemmälle meidän jutuista? Vanhaa alkaa jo väsyttämään tämä ainainen epätietoisuudessa eläminen. Höh:/


*) sisältää mainoslinkin

26 kommenttia:

 1. Kyllä se siitä joskus tasaantuu :o :) Mä en oo Berliinissä käyny, mutta siellä on varmaan paljon nähtävää, että kyllä siellä aikaa kuluu (= Toisaalta, sekin kannattaa ihan rahatilanteen mukaan miettiä - ei kannata lähtiä esim. viikoks, jos tietää et rahat ei riitä kun pariks päiväks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo EI viikkoa! Koska mä en viihdy joulukuussa missään kylmässä maassa niin kauaa. Jos siis lähdetään joulukuussa sinne. Enivei siis tarkoitus on olla max 4 yötä tai ehkä 3? Emt. Pitää tosiaan katsella hieman hotels.comin kautta noita hotelleja heti vaan kunhan ollaan varattu itse lennot:)

   Poista
 2. Olis aivan ihana päästä jonnekki ulkomaille ku en oo nytte vähää aikaan käyny. Ite en oo koskaa Berliinissä käyny mutta kyllä siellä varmasti aika kuluu! :'D Ja hyvää matkaa millo ikinä sitte lähetki! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eiköhän tästä sitten vielä huudella blogissa kun reissu lähenee / on ajankohtainen. Mutta kiitos ;D

   Poista
 3. voi vitsi, olis munki mukava käydä siel. pidäthän hauskaa? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan varmana pidän,kunhan nyt ekana edes lähden sinne:D

   Poista
  2. noni hyvä! pidät myös mun puolesta eiks jea? ja tuleehan sieltä paljon kuvia? :--)

   Poista
 4. et voi uskoakkaan kuinka kateellinen sulle olen! en oo ikinä käyny berliinis mut haluisin tosi kovasti mennä :D joskus mä aion tulla hesaa stokmannille ettimää sut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä suotta ole kateellinen :) mua lähinnä tressaa nyt nämä lentoliput :D hahahaa! Mä käyn aika harvoin stokkalla ;D eli sieltä mua ei välttämättä kandee lähtee bongailee.

   Poista
 5. Ite oon huomenna lentämässä muutamaks päiväks Saksan Ulmiin (:

  VastaaPoista
 6. Niko mä oli iha möks ku tajusin et nään vaan tän viiko aja Nikon Grillii :( kosk si vietan just sen loppuajan saksassa =)
  Berliini on tosi kiva paikka, kerran kyllä vain käynyt siellä! mulla suuntana vaihteeksi jälleen Munchen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiii:) HAUSKAA reissua, mä lupaan pitää tämän viikon ihan superii NG:ssä ja seuraavat viikot olla kanssa ihan möks-möks kun sä et oo ruudun ääressä. Eiks oo kiva suunnitelma?:D

   Poista
 7. voi ei nyt kyllä mun matkakuume kasvo entisestään! :) heei taidan kysyä tätä jo toistamiseen mutta en huomannu että oisit vastannu, niin siis mitä hopeeshamppoo merkkiä suosittelisit mun hiuksille ( tumman ruskeille)? mielellään joku tosi tehokas.. Aattelin sulta sitä nyt kysyä kun sä varmaan oot jonkin verran perehtyny noihin shamppoihin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka emmi! :) Mä vastasin itseasiassa sun kysymykseen silloin kun olit sitä ensimmäisen kerran täällä blogissa kysynyt.. vink!vink! Muistatko sen postauksen jossa kerroin niistää tuotteista? Siinä oli se lilan värinen purnukka, sitä mä suosittelisin ehkä sulle. Se on niistä kaikista tehokkain ja uskon että tekisi eniten tulosta sun hiuksille. Se postaus löytyy tosta sivupalkista "Hopeashampoot ja -hoitoaineet joita käytän!" nimellä (postaus oli tässä kuussa) :) Toivottavasti on apua!

   Poista
  2. Okei joo hei kiitosta! pitääkin varmaan heti huomenna suunnata kaupoille josko löytyis, mä vaan niin haluun näistä hiuksista vaaleemmat ja sen väriset minkälaiset mun hiukset oikeesti on enkä viittis nyt ruveta värjäilee. :)

   Poista
 8. ite olin berliinissä viime kesänä 3 yötä, eikä tuntunu millää riittävän ku oli niin paljon kaikkee nähtävää ja tekemistä, ihana paikka :) kaiken lisäksi siellä oli kaikki vielä yllättävän halpaa.

  VastaaPoista
 9. Siis mä oon jo kauan kuolannu Lontooseen ja Pariisiin menemistä :) Ja onhan tuo Berliinikin itseasiassa aika kiinnostava maa, itse en ole käynyt kun vasta Kreikassa.. Mutta rahan puutteessa kannattaa olla 2-4pv :)) Ja tää mun matkakuume on jo vähän liiankin suuri matkakuume :D

  VastaaPoista
 10. Haluan lähettää vinkiksi tämän sivun, jolta löytyy todella halpoja hotelleja/hostelleja jne;
  http://www.trivago.fi/
  toivottavasti autoin sua jolla tavalla :)

  VastaaPoista
 11. Berliinissä oon käynyt kolme vuotta sitten :---) Kyllä kai sinne muutama päivä riittää! Mutta ehkä ite menisin kuitenkin viikoksi :) En ees muista missä kaikkialla käytiin....?? Ainakin siellä Berliinin eläintarhassa jota kyllä voin suositella! Ja siihen kannattaa varmaan se yksi päivä varata, varsinkin jos haluaa kuvata eläimiä onnistuneesti :---)

  Kannattaa myös käydä KaDeWe-nimisessä luksus-tavaratalossa, kalliita laukkuja, kenkiä, ruokia, monta kerrosta ja lapsillekin on oma kerros täynnä leluja. Hieno kokemus vaikkei mitään ostaiskaan, on se kuitenkin ihana tunne olla siellä Vuittonin laukkujen sun muiden luksusjuttujen keskellä :D Joten suosittelen! Berliinin tv-tornissa en oo käynyt kun maksaahan sekin siinä käydä, mutta varmaan sekin kannattaa katsastaa jos rahaa on, varmasti hieno kokemus sekin.... Ja Berliinin muuri tietty, vaikka se onkin ihan säälittävän pieni!

  VastaaPoista
 12. ite ku olin berliinissä kolme päivää, tuntu aivan liian lyhyeltä ajalta! :P se on niin upee kaupunki että siellä viihtyis kyllä vaikka kuinka kauan! ja nähtävääki on niin paljon, että varmaan viikko kannattais siellä viettää :)

  VastaaPoista
 13. Vierailin viime kesänä Berliinissä ja vietin siellä viisi päivää. Olisi pitänyt lähteä pitemmäksi aikaa. Minä voisin suositella matkakohteeksi DDR-museota, missä voit tutustua millaista elo oli Itä-Saksan aikoihin. On myös ihan jännää käydä paikallisessa Lidilissä ihmettelemässä, sitä että Lidlissä voi olla myös Lidl viiniä myynnissä :))))

  Berliini oli tosi huippu paikka ja matkustan sinne ehkä ensi vuonna uudelleen. Kaikkein parasta oli ehkä kumminkin se, että Esko Kovero eli salkkareiden Ismo matkusti minun kanssa samalla lennolla Berliiniin.

  VastaaPoista
 14. Viis päivää itse olin vuosi sitten :-) 5-7 pv on aika hyvä ..

  VastaaPoista
 15. Haluutko ottaa mut mukaan ja kuljettaa käsimatka tavaroissa ;)? Sittenku meet siis ;D

  VastaaPoista
 16. Itse olen muutamaan kertaan Berliinissä käynyt niin suosittelen ainakin käymään KaDeWe-tavaratalossa, Tv-tornissa, Berliinin muurilla yms muilla nähtävyyksillä. Lisäksi Alexa entisen Itä-Berliinin puolella on hyvä ostoskeskus ja suklaanystäville suosittelen Rittersportin tehtaanmyymälää. :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com