maanantai 2. heinäkuuta 2012

Päivän huvittavin yhteydenotto!


Jos jonku ihmisen inboxi / sähköposti / puhelin on tukossa niin se olen minä! 
Mun blogi palautuu "normaaliin rytmiin" heti kun mä saan ajatukset kasattua edes yhdeksi kokonaiseksi postaukseksi. Oon tänään saanut juontokeikkoja + muutaman loistavan diilin tänne blogini puolelle! Tää on siis ollut ihan mukava päivä, mutta jotenkin mulla on vielä sellainen kamala ahdistus fiilis. Nukuin pienet päiväunet ja sen jälkeen heräsin jälleen sähköpostini kimppuun. 
Onneksi viikonloppuna on reissu Tallinnaan joten mä saan taas laittaa läppärin narikkaan. Tosin sieltä tulee sitten jo "normaaleja" postauksia ja oonkin luvannut tehdä teille kattavan paketin tuosta reissusta kuvineen + videoineen.

Tää viesti oli niin lutunen että mun oli pakko julkaista se. Luin sen innostuneesti: "Jee, nyt joku maksaa mulle jo siitä että pääsee kattomaan meidän koiria".. sitten menen hieman alas ja huomaan että tähän tarjoukseen sisältyi myös suihinotto. 

Rakkaat ihmiset.. 

En ole huora.

Ps. Lisäilin uusia kohteita huuttikseen ja lisää on tulossa. Pääset sinne tästä!

(Jos mun rytkyt ei kiinnosta niin kehotan tsekkaan Nellyn alet! ..vaikka mitä ja mielettömillä alennuksilla! Mutta mä pidän nyt sormeni pois nettikaupoista ja keskityn ostamisen sijasta tekemään kauppoja!)

22 kommenttia:

 1. kaikenlaista ne ihmiset ehottaakiii :D

  VastaaPoista
 2. hahah!:D ei siinä, ihan hyvä idea....:D
  Mitä vastasit tuohon vai vastasitko ollenkaan?:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasin että valitettavasti olen parisuhteessa ja en myy seksiseuraani. :)

   Poista
 3. Voi helvede =DDDD Hei btw Niko, missä mun grillivartaat!???!? :--D Viime viikol voitin Eric Saaden Popular biisillä NikonGrillissä ;) Muhu ei otettu mitää yhteyttä, vai onks ne jostai repässy mun osotteen :D

  VastaaPoista
 4. mitä huvittavaa tossa on? ite oisin ainakin tosi otettu, että joku haluaisi kaltaiseni homon, joka heittelee viinilaseja (tuoda vielä viiniä HUOM VAARA ETTÄ KILAHTAA LASI PÄÄHÄ) tavata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. anonyymi kuinka monta inbox viestiä sinulle tulee päivässä / elämäsi aikana että joku haluaa tarjota sulle rahaa siitä että saa ottaa kullisi suuhun? :)

   Poista
  2. HUUTONAURUA :''''''''D aa niko oot ihana.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. anteeks mitä? :D satutko tietää mitä huora tarkottaa?

   Poista
 6. Nimi julki tai feikki.

  VastaaPoista
 7. ei helvetti :D:D:D kellä on pokkaa ees ehottaa tommosta?

  VastaaPoista
 8. Olis myös mahdollista estää inbox-viestit tuntemattomilta. Vaikuttaa siltä, että se olisi tarpeen. Kyllä tommonen on ahdistavaa.

  VastaaPoista
 9. Ei oo totta :DDDDDDDD Miten kukaan kehtaa lähettää kellekkään mitää tollast viestii ? xD Illan naurut, kiitti Niko et jaoit tän meidän kaa! :D

  VastaaPoista
 10. Ei lol. :--DDD
  Mäki luin aluks et aika kiva tarjous jos maksetaan siitä et pääsee kattoo sun koirias ja sua, mut sit ku luin ton suihinottokohdan niin se ei vaikuttanutkaan enää niin kivalta. Etkö sä saa rahaa kuiteski siitä et vedät Nikon Grilliä? :--)

  VastaaPoista
 11. Joillakin ihmisillä on "likainen mielikuvitus"

  VastaaPoista
 12. Ei jessus, kaikkee ihmiset keksiikin ehdotella :D

  VastaaPoista
 13. Ei kannata ruikuttaa, jos saa tommosia viestejä. Ite sinne big brotheriin oot ittes tunkenu.

  VastaaPoista
 14. Minusta tuo on ihan asiallinen viesti ja pyyntö on täysin reilu. Minä ottaisin sen suurena kehuna jos joku ihan vasiten lähestyisi minua ja kertoisi haluavansa jotain pientä, esim. suikkiinoton. Heti vastaisin myöntävästi.

  VastaaPoista
 15. Ja sitä paitsi, mitä pahaa tässä viestissä oli? Hänhän Nikolta tahtoi suihinottaa, ei että Niko häneltä.... Jos mulle maksettais siitä, niin heti antaisin ottaa!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com