torstai 12. heinäkuuta 2012

Sähköposti joka nostatti hymyn kasvoilleni :)


Tiedättekö kun lukee sähköpostia 24/7, koska se kulkee aina mun mukana puhelimessa. Eli jos mut haluaa tavoittaa niin nikojuhanisaarinen@gmail.com - kyllä. Ihminen joka ennen vihasi sähköpostia,  huomaa nykyisin roikkuvansa siellä aina. 

Sitten mulle tulee pieneltä Millalta postia jossa on ihan teksti ja kaksi hänen piirtämää kuvaa. Voi taivas!:) Kiitos Millalle joka piristi mun päivää. Ja syy miksi mä nostan näitä juttuja aina täällä blogissa esiin.. on se että ilman teitä ei tämä blogi olisi välttämättä edes olemassa. Tai olisi se olemassa, mutta ei välttämättä ihan tälläisenä. Tuntuu että tästä on tullut aivan äärettömän iso juttu mun elämässä, ei se mua haittaa.. mutta kyllä mun on välillä vaan löytävä tää läppäri melkeen väkisin kiinni ja todettava että tuolla jossain on elämä. Mene, elä ja kuvaa se blogiis. HAHA!

XOXO 

10 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihuna tuo Londonista tehty kuva <3 ^.^ x'3

  VastaaPoista
 2. Sulonen kuva :) Ja joo, oon itsekin huomannu, että ihan pienet jutut saattaa piristää päivää =D

  VastaaPoista
 3. niko sun jutut on aina niin piristäviä! ;)
  ja voi, söpö piirros sun koirastasi, kauan London on ollut sulla??

  VastaaPoista
 4. On kyl niiin hyvä kuva :D :) :D :) Väkisin täälä töissäkin alkoi hymyilyttämään leveästi, vaik muuten tympii, ja odotan vain pois pääsyä. t.Saru

  VastaaPoista
 5. AWWWW, tässä väkisinkin saa hirveen kilju-potku-huuto kohtaukse, KIITOS NIKO! Tää on varmasti viikon kohokohta, oikeesti.. Kiitos Niko. <3 en edes tiennyt, lukisitko sähköpostiani, mutta niin nähtävästi teit.. hahah, ei tässä voi muuta ku hymyillä ihan hirveen suuresti!

  VastaaPoista
 6. miten saat tän hienon ulkoasun :( tai kun tä on tällänen valkonen ja iso? jos osaat selittää ni kertoisitko :)

  VastaaPoista
 7. aww ... :3
  /// sori ku kysyn , mut ootko näissä kuvissa : http://www.hymy.fi/s/f/editor/images/_DSC1896_.jpg , http://www.hymy.fi/s/f/editor/images/nikolondon.jpg , http://www.hymy.fi/s/f/editor/images/HY11407_42_.jpg , http://www.hymy.fi/s/f/editor/images/saarinen_.jpg , http://www.hymy.fi/s/f/editor/images/_DSC1920_.jpg

  VastaaPoista
 8. Niko sanoit tänää et sä ja Aaro ootte yövuoros la-su ni monelt ootte ?:) ku ajattelin kattoo :) ja oot muuten tosi sulonen :)!

  VastaaPoista
 9. Voiko sinulle muuten lähettää ``fanipostia`` ?:)♥

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com