tiistai 17. heinäkuuta 2012

SKANDAALI!


Mä oon syönyt Mama-nuudeleita siitä vuodesta lähtien kun Salatut Elämät alkoi. En juuri nyt jaksa avata wikipediaa ja selvittää mikä tämä vuosi mahtoi olla, mutta kauan siitä on. Mulla on kuitenkin alkanut tulemaan nuudelit korvista ulos ja vaikka mä olisin millaisessa talousahdingossa niin mä koitan kävellä kaupassa näiden ohitse. Nyt mun silmiini kuitenkin iski nämä samaiset nuudelit kupissa ja onneksi poikkeus vahvistaa säännöt - menin ja ostin kokeiluun. Löysin samaisen rakkauden Mama-nuudeleihin mitä se oli sinä vuonna "mitä en jaksa tarkistaa wikipediasta". Ja parempaa! Nämä oli maukkaammat kuin ne pussissa olevat. Yam! Ootteko mitä mieltä? Tai onko siellä vielä joku neitsyt joka ei ole koskaan edes kokeillut näitä? 

Uskallan väittää että tässä on maailman yksinkertaisin iltapala. Vesi kiehumaan ja kuppiin - 3 minuuttia ja ruokasi on valmis. Eihän tää varmana sovi yhteen mun treenien kanssa (..käyn nykyisin Elixiassa lähes yhtä usein kuin en koskaan). Mä vaan kannan sitä salikorttia mun feikki Louis Vuitton -lompakossa ja leikin hemmetin trendikästä, koska kaikkihan helsingissä käy salilla?

Mä meinaan kuitenkin jatkaa treenaamista heti kun en ole näin hemmetin buukattu eli heti huomenna. Lisäksi mä alan välttelemään näitä nuudeleita kuin ruttoa ja laitan oikeesti tämän pötsin kondikseen jälleen. Luvassa on taas siis postauksia missä vedän vatsani sisään ja makaan hemmetin seksikkäänä tuolla sängyssä & aiheutan pahennusta mun "paljastavilla" kuvilla. Fakta on se että tässä blogissa jyllää kaksi aihetta ylitse muiden. 

1. Kun mä haukun anonyymit ihmiset. 
2. Kun mä poseeraan boxereissa. 

Syy miksi 2. kohtaa ei ole pitkään aikaan nähty on juuri se että mä olen löytänyt nää hemmetin nuudelit taas mun ruokavalioon. Pus! 


Lopultahan se meni siihen että mä jouduin myöntymään teidän tahtoon ja aloin sensuroimaan kuviani. Ajatelkaa? Joko tätä blogia lukee muumit eli sukupuolettomat ihmiset joilla ei ole pullotusta edessä eikä ummetusta takana. Tai sitten tässä maassa ei ymmäretä blogien päälle joissa on muutakin sisältöä kuin mainoslinkkejä Nelly.fi -verkkosivuille? 

Meidän pitäisi selvästi ottaa enemmän mallia ruotsista (rakkaasta naapurimaastamme). Siellä on yksi bloggaaja jonka blogia luen säännöllisesti. Tuollaista sähäkkää skandaaliprinsessaa me kaivattaisiin myös tänne suomeen. Iida Ketolalla oli mun mielestä kaikki avaimet menestykseen sen blogin suhteen aikoinaan, mutta sitten siitä tuli realitysarjoja kiertävä yrittäjä ja se jätti blogin ihan tyystin. Harmi\: se oli viihdyttävää luettavaa ja aiheutti jokaisella postauksellaan aina pienoisen skandaalin ainakin hymyn verkkosivuilla. Sitten mäkin aloin jeesustelemaan ja miettimään että millaista olisi päivittää sellaista blogia jossa ei aina haukuttaisi ihmisiä ja jossa olisi sellainen "hyvä fiilis ja henki"?
No tässä sitä ollaan. 


Oletteko ikinä lukeneet Kissien blogia? Jos ette niin suosittelen - se on mahtava! 

Blogiin tästä!  juuri tälläisiä me kaivataan myös suomeen! 


29 kommenttia:

  1. Kokeilen ihmeessä sitä, että lisäät säilykemaisseja mukaan...aivan mahti hyvää...

    VastaaPoista
  2. toi o aivan loistavaa ! ainut ne ihme pallot mitä siinä päällä on mitkä ei oikeestaa maistu miltää :D mitähä ne o?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne pallot on kai kananpaloi:D vaikkei ne oikeestaa siltä maistu mut :D

      Poista
    2. Siinä purkin kyljessä ainesosaluettelossa lukee "Koristelu: teksturoitu soijaproteiini, kuivatut vihannekset"

      Että semmosia ilmeisesti :)

      Poista
  3. En oo ikinä maistanu noita nuudeleita enkä lukenu sitä kissien blogii, mut nyt aion ainaki maistaa noit nuudeleita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. APUA! mä luulin että kaikki ois ainakin yhden kerran elämässään käyny kissien blogissa :D

      Poista
  4. Vastaukset
    1. jeij! niin muuten olikin..eli siitä on 13 vuotta,hurjaa :o

      Poista
  5. Kissie! <3 Oon niin koukussa sen(kin) blogiin vaikka kielipää onki mitä on.. :D

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Irekkin seurailin yhessä vaiheessa Kissietä (: !

    VastaaPoista
  8. mun mielestä ne pussinuudelit on paremman makusia ku noi purkissa olevat !:)

    VastaaPoista
  9. En ole koskaan syönyt noita "purkki" nuudeleita, mutta koska sä suosittelet niin munkin on pakko kokeilla(:
    Ja ai niin, sun koirat on uskomattoman söpöjä, ja söpö olet itsekkin♥

    VastaaPoista
  10. Just eilen söin noita kuppinuudeleita, ja oli h-y-v-i-ä. Paljon parempia ku lidlin vastaavat. Miks noita ei vois tehdä kevyt versiona,suht paljon noissa on kaloreita siihen nähden, miten ne pitää nälkää loitolla :(

    T.Laihduttaja

    VastaaPoista
  11. En ole koskaan syönyt noita Mama-nuudeleita, mutta en oo kyllä mikään neitsytkään;)

    VastaaPoista
  12. wää sä oot nii ihana <3 & katon just nikongrillii (::(:(

    VastaaPoista
  13. Moi niko katon just nikongrillii tänään on 18 heinäkuuta. Mulla on oma kotisivu Rantatien hevostalli pystytte jotenkin saada uudet jaksot nikongrillii grillista kun nää on niin hyvä

    VastaaPoista
  14. Heti alko soida päässä Queenin Scandal- biisi kun luin ton otsikon!

    VastaaPoista
  15. mä maistoin nyt noita nuudeleita ja hyvää kyl oli :) kiitos ihanasta vinkistä! <3

    VastaaPoista
  16. hei vilkasepa jeniinin blogi, saattaisin tykästyä ;) ainoo vaan ett' tyttö on viimesen päälle kyllästyny bloggaamiseen ja se pitäs saada takas tatsiin! ehk sä voisit jelppiä?

    VastaaPoista
  17. herrajumala sulla niko ees mitää mahaa ole! turhaan laihdutat:) ja ihanaa et jaksat tänne blogiin lähes päivittäin postailla:) pus oot paras!

    VastaaPoista
  18. Sun takias menin sitte ostaa näitä, eli saan syytää sua jos lihon, sovitaanko näin? ;D

    VastaaPoista
  19. Kokeile joskus Mama- katkaranmakuisia pussinuudeleita niin että laitat vaan ihan vähän mukana tulevia mausteita, mutta sen tahnapussin kokonaan, ja lisäksi vähän soijakastiketta, kurkkua ja fetaa! Superhyvä East-meets-Europe ruoka! : )

    VastaaPoista
  20. Niko sun on pakko tehä postaus sun koirista :----) !

    VastaaPoista
  21. Ruotsin kielisiä bloggeja(ko) kaivataan lisää? :D No thanks.

    VastaaPoista
  22. Eikä, mä oon niin koukussa tuohon Kissie blogiin :D Ihan mahtava! :) Kiitos Niko <3 :) Ihania kesäpäiviä Niko-Aurinko <3 :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com