sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Tallinna 6-8.7
Tykkään helsingissä käydä Vapianossa syömässä. On toki tyhmää juosta ulkomailla niihin rafloihin jotka on käden ulottuvilla myös täällä kotimaassa, mutta muut meidän seurueesta ei ollut koskaan täällä käynyt, joten tää oli passeli valinta sinäänsä. Ihanaa ruokaa, miellyttävä ympäristö, paljon henkilökuntaa ja mikä parasta hinnat -50% meidän kotimaan vastaavista annoksista. Suosittelen! 

Muuten meidän reissu olikin sitten aika nestepitoinen ja hieman yli kahden vuorokauden aikana tuli juotua ihan muutama parin euron skumppa, 0,92 sentin Somersby ja poltettua tuplasti tupakkaa kuin normaalisti, koska meidän hotellissa osa huoneista oli sellaisia että siellä sai polttaa. 

Pelattiin tuhat kierrosta "orja ja presidentti"-peliä. Ohjeet siihen peliin löytyy täältä. Haha, viihdyttävä peli ettenkö sanoisi. Meitsi sammu molempina iltoina ensimmäisenä ja siitä syystä mulla ei juurikaan ollut krapulaa, joten mä olin hyvin virkeenä aamupalalla vetämässä sen muutaman nakin naamaani aamuisin klo. 09.

Lauantaina meidän festarit pilasi pieni sade, joten ei menty alueelle lainkaan vaan oltiin hotellissa. Ei kai kasa stadilaisia hienoperseitä lähde mutaan rämpimään? Kun voi vaihtoehtoisesti viettää aikaa tunkkaisessa hotellihuoneessa.

Heitän loput kuvat kehiin huomenna. 

Mahtista sunnuntaita :)2 kommenttia:

  1. niko sä oot niiiiiin suloinen ja sulla on ihana blogi <3 (: !

    VastaaPoista
  2. Itse olin Tallinnassa vuos sitten ja en oikeen tykänny :ss

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com