lauantai 14. heinäkuuta 2012

Taxissa on tunnelmaa..

Tommi Hanna & Nadja <3 

Taxissa matkalla keskustaan. Ei kovinkaan yllättävää ja omaperäistä että tilataxi jätti meidät juuri deeteeämmän kohdalla kyydistä pois. Mä voin sanoa että meillä oli ihan törkeen siisti ilta. Tapasin todella monta kivaa tyyppiä jotka tuli puhumaan mulle ja kiittämään kivasta blogista, kivasta esiintymisestä beebeessä (josta on jo 4/2 -vuotta) ja vaikka mitä! Hienoa että rohkenitte tulla juttusille:) Valitettavasti joukkoon mahtuu myös muutama mädännyt kommentti jotka sitten nostatti hieman draamaa pinnalle. En ollut "napsuissa",kiitos kysymästä. Enkä myöskään koe kovinkaan asialliseksi jos joku ilmoittaa masturboineensa kun on katsonut mua telkkarista. Whatta fuck? 

Nyt meikäläinen lataa akkuja täällä kotona, koska olen menossa yöksi töihin. Tää on ihan tosi outoa, koska en ole tehnyt useampaan kuukauteen yölähetyksiä. Mua jopa hieman jännittää. Olkaahan mulle kilttejä, koska mä oon tottunut nyt Nikon Grillin mielettömiin katsojiin ja kivoihin viesteihin. Muisk :*)


38 kommenttia:

  1. Aika ihanat selluliitit tolla tytöllä tossa alimassa kuvassa, oikeen kivasti paistaa tuolta reidestä.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tuu kommentoimaan nimimerkillä ja omilla kuvillas :) Haluat varmana välitöntä palautetta myös itsestäsi?

      Ääliö!

      Poista
    2. Itseasiassa musta ei seluliittia löydy, 5 kertaa viikossa salilla + terveellinen ruokavalio.:) Sen takia ajattelinkin että voin asiasta huomauttaa, koska itsestäni ei selluliittia löydy!:)

      Poista
    3. miks se sua kiinnostaa jos toisil on selluliittii? about jokasel naisella on..... jokanen ei käy 5 kertaa viikossa salilla ja syödä terveellisesti niinku sinä ni se on ehkä ihan normaalia että on=) ja ei selluliiteissä oo mitään pahaa koska jokasella naisella varmaan josain vaiheessa elämää sitä löytyy...

      Poista
    4. 5 kertaa viikossa salilla ja syö* terveellisesti

      Poista
    5. Minä oon kyllä kans sitä mieltä et jos sitä selluliittiä on niin miks sitä pitää oikein esitellä? Tyttö on kaunis kasvoista niin haluuko se pilata kaiken esittelemällä selluliittia!

      Poista
    6. Really? Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, pidä suu kiinni. Ärsyttää tuommonen, ku oikeen tahtomalla halutaan toisen mieli pahottaa. Taitaa selluliittivapaan kirjottelijan oma pärstä olla kaikkea muuta kuin kuvan tytöllä. Toivottavasti kuvan tyttö osaa jättää nämä sellukommentit omaan arvoonsa. Kaunis olet ja piste. Kaikilla sitä selluliittiä jossakin elämänvaiheessa tuppaa olemaan, who cares.

      Poista
    7. "Itseasiassa musta ei seluliittia löydy, 5 kertaa viikossa salilla + terveellinen ruokavalio.:) Sen takia ajattelinkin että voin asiasta huomauttaa, koska itsestäni ei selluliittia löydy!:)"

      Maailman historian tyhmin kommentti on juuri bongattu!

      Mä en voi kun sääliä tätä anonyymien keskustelua tässä ja nyt. Kukaan itseään rakastava / omaan kroppaansa tyytyväinen ihminen ei nimettömänä arvostele ihmisiä internetissä. Se on fakta. Jos pitää itseään siinä kunnossa että "on oikeutettu" ilmoittamaan muiden epäkohdista niin siinä vaiheessa varmana on myös se oma kasvokuva esillä näissä keskusteluissa. Joten sitä odotellessa.

      Pyllistähän oikein kunnolla kameralle sinä läskiperse!

      Poista
    8. Mä pidän itteni kans kunnossa, käyn salilla, syön terveellisesti ja käyn myös juhlimassa. Enkä mäkään kyllä ole itteltänin selluliittia havainnut, jos Niko olet tänne kuvia laittanut eikö niitä saa vapaasti arvostella? Ei ketään pitäis haukkua, mutta Niko huomaatko että ite teet samaa koko ajan?

      Poista
    9. No jos ainoa asia joka tulee mieleen kun tulee mun blogiini että haukkuu mun kavereita niin ehkäpä sitten on väärällä sivulla.

      "Ei ketään pitäis haukkua, mutta Niko huomaatko että ite teet samaa koko ajan?" -Mä "haukuin" yhden kommentin perusteella kirjoittajan idiootiksi. En haukkunut hänen ulkonäköään. Plus että kun te kirjoitatte anonyymina niin miten teitä voi oikeen haukkua? Tai ainakaan kovin henkilökohtaisesti ei kannata ottaa läskiperse-kommentteja, koska tehän voitte olla vaikka saatana robotteja. Ottaapa teistä selvää.

      PLUS että kaikki arvostelut / haukkumiset mitkä mä teen tapahtuu mun omalla nimimerkillä. Niin kauan kun ihminen on valmis seisomaan sanomiensa takana omilla kasvoilla - antaa palaa! Mutta siinä vaiheessa jos pitää randomina arvostella ihmisiä blogeissa niin ei varmana ole kovinkaan viisasta tulla sen jälkeen jeesustelemaan ja osottamaan sormella "..mut-ku-säki-ni-mäki".

      Ääliö!

      Poista
    10. ei helvetti mitä porukkaa! :D musta toi sun kaveris on kyllä tosi kaunis! (: sitte vielä " Enkä myöskään koe kovinkaan asialliseksi jos joku ilmoittaa masturboineensa kun on katsonut mua telkkarista" jaaha.. onkohan toi ihan normaalia.. :D mut kiva blogi sulla! <3

      Poista
    11. Sun kaveri on just tosi kaunis eikä mitkää sellut ym sitä muuta, sehä o luonnollinen asia. On noi anot tyhmiä.!

      Poista
    12. "Itseasiassa musta ei seluliittia löydy, 5 kertaa viikossa salilla + terveellinen ruokavalio.:) Sen takia ajattelinkin että voin asiasta huomauttaa, koska itsestäni ei selluliittia löydy!:)"

      Tai sitten susta sitä just löytyy, katkerana anonyymina kommentoimassa toisten kuviin vähäisestä selluliitistä, kun itselläkin varmasti sitä on :)

      Poista
    13. Mun mielestä tossa kuvassa ei edes ole mitään selluliittia, vaan valaistus osuu huonosti. Ja mitä hemmetin väliä, vaikka oliskin?! Toivottavasti tämä selluliitteja haukkunu neropatti ei käy esim. nuorten tyttöjen blogeissa haukkumassa heidän ulkonäköä, koska sillä voi jo oikeasti olla vakavat seuraukset!! Se on ihan sama, vaikka kävisit 50 kertaa viikossa salilla, jos treenatun ulkokuoresi alla on pelkkää p*skaa. :(

      Poista
  2. voi ihana niko näytät jotenki nukkemaiselta noissa kuvissa. siis hyvällä, tottakai <3 toivottavasti mäkin joskus törmäisin suhun dtm:äs :) ! hyvää työpäivää raksu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi olipa kaunis kommentti (: Jos törmätään niin tulehan juttusille. xoxo

      Poista
  3. Niko tule taas juontamaan päivisin! :)Olet best!

    VastaaPoista
  4. oot suloinen :) kuulosti siltä että teillä oli kiva ilta, oispa mullaki joskus yhtä hauskaa!

    VastaaPoista
  5. ihanaa niko et postailet näin usein! &näytät noissa kuvissa jotenki normaaliakin sulosemmalta:) (jos se ees on mahollista)

    VastaaPoista
  6. Moi Niko!
    Mukavalta reissulta vaikutti!:)
    Mukavan näköisiä kavereita sulla!:)
    Mitä yö chattiä juonnat?
    Ja Niko älä huoli kyllä susta pidetään ja saat mukavia kommentteja!:)
    T: Camilla 13 v

    VastaaPoista
  7. no hauskaa ainaki näytti olevan! <3

    VastaaPoista
  8. Ehkä sitä tyttöä ei kiinnosta näkyykö sen selluliitit vai ei? Kaunis jokatapauksessa selluliittineen päivineen! Ja vaikka kävis sen 7 kertaa viikossa salilla ja vaikka söis kuinka oikein, niin voin lyödä vaikka pääni pantiks että sitä löytyy ihan jokaiselta jostain kohtaa enemmän tai sitten vähemmän.

    VastaaPoista
  9. Samaa mieltä! Toi on tosi noloo tulla kommentoimaa jtn negatiivista ja haukkumaan Nikon kavereita! Niko sun kaveris tossa kuvassa on tosi kaunis ja säki oot nii söpö !:)
    Ja ei Niko kiva kuulla että teillä oli kiva ilta!
    + monelta se yölähetys tulee ? Että tietää olla tv.n ääressä juuri silloin!

    VastaaPoista
  10. näytät kauheen nuorelta näissä :o
    mut ihana silti ! (:

    VastaaPoista
  11. aww mite sulone oot tos älynväläykses! ja london ihana<3 :) hyvä perse ;D

    VastaaPoista
  12. soittaisin jos olisin yli 18 :( hahaha oot hauska tyyppi! :)

    VastaaPoista
  13. heh olit ihana deitis :) katoin kokonaa kaikki sun vuorot ja tein jotai muuta aaron vuoroilla :D aww ihanaa jos milano saa pentuja! <3

    VastaaPoista
  14. nikoo aww, oot niin ihana ! sua jaksais kattoa telkkarista ties kuinka kauan, ja niinhän mä katoinkin koko älynväläyksen :) harmi vaan että oon alle 18v, ja siskon ja mun kummankin kännykässä on estot että ei voida soittaa :( mut tsemppei sulle, ja elä välitä noista jotka haukkuu sua! kateellisia vaan (;

    VastaaPoista
  15. Olit ihana älynväläyksessä ja deitissä. Sun pitäs olla useamminkin yövuorossa. Katon joka päivä sun oman ohjelmankin.

    VastaaPoista
  16. Niko sun näitä blogi kirjotuksia on ihana lukee =) piristyy aina kummasti kun tulee lukemaan näitä sun juttuja ja kattoo noita kuvia :)) ja toi sun kaveri tossa alimmassa kuvassa on tosi nätti=))) tommoset jotka kirjottelee kaikkee ajattelematonta niin on kyllä aivan pellejä! Eiköhän selluliitti ole kaikkien naisten ongelma ja ei se naisen kauneuteen vaikuta mitenkään =)) hyvää kesää niksu<3 ♥:lla: Nea <3

    VastaaPoista
  17. Nikon isä on varmaan ylpeä pojastaan.

    VastaaPoista
  18. Oksensin kun näin sinut beebeessä

    VastaaPoista
  19. Onks tän blog idea se,että pitäs vaan kehua ja kehua??Minkäänlaista kritiikkiä ei oteta vastaan ja jos otetaan niin kauhee metakka,hyvä Niko kehujen kalastelija!

    VastaaPoista
  20. Arrgghh! Nyt ihmiset haloo! Kellä on varaa haukkua Hannaa herranisä oikeesti. Hanna on aito erittäin kaunis nuori nainen, joten mustakin olis mielenkiintoista nähdä minkälainen kateellinen ihminen siellä anonyyminä kirjottelee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompas leuantonta puhetta :) Hei haloo täällähän haukutaan Nikoa eikä Hennaa.

      Poista
    2. sit et oo tainnu lukea ihan kaikkia kommentteja.

      Poista
  21. hahaha niko vähä oot söpö♥ (;

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com