sunnuntai 26. elokuuta 2012

#krapulako?


Huomenta. Meillä on krapula tai no siis toivottavasti Londonilla ei oo, mutta isännällä on. Nyt kahvit kiehumaan ja suihkun kautta hommiin. Ajattelin kuluttaa tämän krapulapäivän siivotessa. Onneksi jääkaapissa on eilen sulaan ottamani kana joten päästän myös sisäisen Jamie Oliverin valloilleen ja väsään itselleni herkullisen päivällisen. Olisi ihanaa vaan heittää vaatteet niskaan ja suunnata keskustaan vaikka brunssille, mutta ei. 

Sitten kun meikäläinen ja asunto alkaa taas olemaan kondiksessa niin kipasen lähikaupasta hakemaan päivän hesarin jonka parissa viihdytän itseäni sitten illan, kunnes pitkästä aikaa kutsuu jälleen maikkarin yövuoro. Hurjaa. Huomasin muuten että suomeen on tullut täysin uusi lehti jonka meinasin myöskin hommata käsiini ja sen jälkeen heitän varmana hyvällä tarjouksella tilaukseen tuolta Lehtikuninkaasta, pääset kurkkailemaan tarjousta tästä tästä. Oon lukenut pelkkää hehkutusta uutukaisesta, ootteko jo lukenut tai törmänny siihen?



*)Sisältää mainoslinkin


5 kommenttia:

  1. meillä oliki jo ilmestyny tuo lehti pöydälle:--D!

    VastaaPoista
  2. Ihan paska koko lehti!

    VastaaPoista
  3. London on tossa ekassa kuvassa vähän silleen: "Niko mitä sää nyt meinaat?" Ja toisessa "huoh... taas kuvia. No ihan sama ota sitte" :D

    VastaaPoista
  4. London on ihana, niin muute sinäki! :)

    VastaaPoista
  5. Toi costume ei kyllä ollu niin hyvä kun odotin:(

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com