keskiviikko 29. elokuuta 2012

Maailman paskin bloggaaja tässä moi!"Joo mä kuvaan koko maanantain kun mennään Big Brother talolle ja siitä jatkoille"

Joo mulla on kuva viime kauden BB-Tanjasta ja Vapianossa syödystä ateriasta. Että maailman surkein bloggaaja nostaa kätensä pystyyn nyt o/

Ruoka oli kuitenkin maittavaa ja seura vielä kivempaa. On jännä nähdä aina BB:läisiä ulkomaailmassa kun ei ole isoveli kuuluttamassa"tuotannon asioista puhuminen on kiellettyä". Saa puhua paskaa niin paljon kun haluaa ja juoruta kaikkea mehevää. 

Nyt mä kuitenkin taas riennän sillä nyt vuorossa on maikkarille palaveri & siitä keskustaan syömään keskustaan työporukan kanssa. Nää on kai meidän firmanbileet? Mua lisäksi houkuttaisi illalla mennä käymään Johanna Tukiaisen bileissä, koska en viime vuonna päässyt. Apua! 

Ps. Mun ensimmäinen postaus ilmestyy vielä tämän vuorokauden aikana tuolla hymyn netissä jonne kirjoittelen tulevan kauden ajan mietteitä ilmiöstä nimeltä: Big Brother, joten olkaahan sielläkin!

8 kommenttia:

 1. no mitä ihmettä, tanja blondina??:DDDD

  VastaaPoista
 2. ompas tanja muuttunu!

  VastaaPoista
 3. en tienny et kuvassa oli sun kans Tanja ennen ko sanoit siitä!:D

  VastaaPoista
 4. Olipas Tanja muuttunut! Tanja oli kyllä ihan lemppari !

  VastaaPoista
 5. toi sun postaus bb-blogin puolella oli ihan mieletön! Hyvää kritiikkiä, innolla odotan lisää :P

  VastaaPoista
 6. aaaaw...katoin just kans eilisen bb-extran ja olit aivan ihana♥ voi kunpa mä vielä joskus saisin mahdollisuuden halata sua♥♥♥ ps.oot maailman paras blokkaaja! (: -hanna

  VastaaPoista
 7. Siis, kyllä oli aivan ihanaa luettavaa tuo sinun BB-blogi (tosin eihän se tietenkään voita tätä blogia) tuolla hymyn sivuilla! Repesin, muutamaankin otteeseen. :D Jä mä voin sanoo, että mä en tiedä kuka on kuka, et mitä mieltä oon niistä tyypeistä vielä, mut siis onhan siellä jotain 4 vanhempaa "tätiä" 4 jotain "juntti" jätkää & 10 enemmän tai vähemmän " blondia" sekä 1 BB:n lähettämä kätyri!

  Mutta vähänkö mulla ärsytti jo niin moni juttu, kun ti katsoin kyseistä ohjelmaa, siis tuntuu että vähemmän ois ollu parempi (enkä nyt puhu pelkästään tuosta "kanalaumasta") Siis oli puhuvaa kalaa, puhuvaa näyttelijää, puhuvaa robottia pk-huoneessa (ärsyttävää, siis oikeesti pitääkö tota seuraavat 3 kuukautta kuunnella?) Kun tuli mieleen, että mitäpä jos BB- tuotanto ois jättänyt kaikki nuo ylimääräiset juonenkäänteet ja talossa olisi vaan asukkaat, big brother & jotain kivoja tehtäviä, bileitä jne. Niin eiköhän noistakin aineksista ois hyvää soppaa syntynyt?

  Mut joo kyllä mä ymmärrän et katsojien takia noita yllätyskäänteitä pitää olla, mut mä katsojana ainakin oisin yllättynyt enemmän jos ei olisikaan
  ollut mitään noita vauhdikkaita käänteitä. Tosin pakko kuitenkin sanoa, että vaikka mä en tiedä oikein vielä et kuka on kuka jne. Niin ainakin tällä hetkellä mun mieleen on jäänyt se kahvakuula tyttö, Iida (kivan oloinen) nimeltään, vissiin? Ja Milla, koska joo sen jutut on ihan ratkiriemukkaita! Tai siis mitä sen korvaan aina kuiskitaankaan.

  Ja mä oisin tämän kommentin heittänyt sinne sinun BB- blogiisi, mutta kun sitä varten olisi pitänyt rekisteröityä & mulla on jo ihan "liikaa" noita paikkoja missä oon liittyneenä. :) Ja, joo siis enhän mä anonyymi taida olla, sillä kyllä mä uskon (tai sulla on ees joku aavistus) että sä tiedät kuka tämän kommentin on tänne heittänyt vaikka en sukunimeäni paljastakaan. :)

  Saana.

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com