sunnuntai 26. elokuuta 2012

Mäkkäriin BB-Nikon kanssa comeback!

KOHDE AUKEAA 27.8 KLO: 22.00 ! 

Muistatte varmana tämän paljon kohua herättäneen huutonetin kohteeni jossa myös seuraani mäkkäriin? Lahjahuuto.fi -sivusto huusi minut ja nyt on aika laittaa huutokauppa jälleen pystyyn. 

Voitte rekisteröityä Lahjahuuto -sivustolle tästä. Saatte 10 ilmaista huutoa joilla pääsette huutamaan minua tai muita mahtavia kohteita täysin ilmaiseksi! Tokihan sivustolla on tällä hetkellä mahtava kampanja jossa ensimmäisen huutopaketin ostaessa sinun huutosi tuplataan. Siitä lisää täällä.

"BB-Nikon kanssa mäkkäriin" huutokohteen tuotosta ohjataan 90% Aseman Lapset Ry:lle.

"Vuonna 1990 perustetun Aseman Lapset ry:n perustehtävä on edistää nuorten tervettä kasvua ja ehkäistä syrjäytymistä, väkivaltaa, rikollisuutta ja päihteiden ongelmakäyttöä. Järjestö pyrkii kehittämään lasten, nuorten ja perheiden sekä koko yhteiskunnan hyvinvointia."

Lähtekää siis huutamaan rohkeasti kohdetta ja kokeilemaan tätä hauskaa sivustoa, jossa muuten minkäkin huutelen aina toisinaan! Jos homma ei ole teille entuudestaan tuttu niin tarkat ohjeet löytyvät sivustolta! 

Muistakaa laittaa kutsuja kenttään: bbniko ,kuten kuvassa onkin jo tehty. Ei muuta kuin onnea huutoihin ja toivottavasti juuri sinä voitat minut kanssasi mäkkäriin! ;)

1 kommentti:

  1. onks täsä ikärajaa? :D tää ois kyl mahtava synttärilahja mulle, ku 29.8 synttärit ! :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com