maanantai 3. syyskuuta 2012

City! City! City!Kävästiin tänään pyörimässä keskustassa Tommin kanssa. Ei voitu tietenkään vastustaa Vapianon maukkaita pastoja vaikka oltiin juuri hetkeä aikaisemmin kovaan ääneen todettu kuinka me alotetettiin (jälleen kerran) terveellinen elämä. Se on ihme miten se tunne tuleekin aina maanantaisin? 

Ihan normipäivä keskustassa siis. Piipahdettiin fazerilla kahvilla ja tehtiin muutama löytö Zarasta. Niin ja sitten siinä korttelin toisella puolella joku poika ampui isänsä. Järjetöntä sanon minä. 
11 kommenttia:

 1. siis olitteks te siinä ihan lähellä ku tää tapahtu? :o

  se sun viimisin postaus bb-blogiin oli ihan ihan sairaan hyvä! Sain nauraa kyyneleet silmissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oltiin siinä makkaratalon huudeilla eli aika lähellä juu. Nähtiin vaan kun koko keskusta riensi sinne ja poliisit sulki katuja ym. Aika pelottavaa! Kamalaa että tälläinen näyttää olevan arkipäivää myös täällä kotimaassamme nykyisin /:

   Poista
  2. en voi ees kuvitella miltä ois tuntunu olla siellä tai nähä ite se tilanne... ihan kauheeta :/

   Poista
 2. Kiinnostais vähän tietää, mitä lähti mukaan Zarasta? =) oot ihan mahtava tyyppi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän mun ostos vilahda täällä blogissa muutaman päivän sisällä:)

   Poista
 3. Mullakin alkaa terveellinen elämä aina samana päivänä - huomenna!!!
  Kauheeta miten järkyttävää, et ihan lähellä käy jotain tollasta. Pikkasen paremmin realisoituu tää maaliman pahuus, ku sitä ei lue vaan lehistä.

  VastaaPoista
 4. Iha kamalaa, ampuu ny oma isänsä!
  Eurassaki joku 1996 oli ampunu ittensä eilen..

  VastaaPoista
 5. Kiitos tästä. piristi jotenkin iltaa vaikka ei mitenkään kummallinen postaus ollutkaan. Pitäisi sit vielä läksyjä jaksaa tehdä =(, mutta tämä autto kummasti taas jaksamaan. =))

  VastaaPoista
 6. ootsä lukenu sen stumppaa tähän? : )

  VastaaPoista
 7. Mä toivon että sä vastaisit tähän (vaikka jotain: '':)'') koska se olis ihan sairaan upeeta et NIKO SAARINEN vastaa mun kommentiin =). Tai mulle se on hiano juttu...=D Muuten ihan sairaan tyhmää kun Nikon grilli loppu... Sähän voisit tehä talvella semmotteen ''Nikon paketti'' ohjelman. =D =) Sä oot niin komee! ;)

  VastaaPoista
 8. On se vaan hienoa, että teillä pojat on varaa käydä lähes joka päivä ulkona syömässä/juomassa jotain ja vielä lisäksi vaateostoksilla! Pitäisiköhän vaihtaa alaa muutaman tunnin chat-juontajaksi, kun luokanopettajan palkka ei moiseen elämään riitä... Nim.merk. "Katkerako?" :D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com