torstai 20. syyskuuta 2012

Elämyksiä vailla?


Elämyslahjoilla on menossa muutama hyvä tarjous, jotka pääset tsekkaamaan tästä!

Minä itse lähden muutaman viikon päästä testailemaan erästä romantiikkapakettia Tallinnaan, josta sitten tietenkin myöhemmin lisää. Minulle ja matkaseuralaiselleni (joka muuten vielä puuttuu) on varattuna kiva hotelli sieltä päästä :) Oi että ei olisi sopivampaan rakoon voinut tälläinen tarjous tullakkaan. 

Onhan kaikille tuttua se miten elämyslahjat.fi toimii? Mä suosittelen lämpimästi ihan jokaiselle. Varsinkin teille jotka ei koskaan meinaa keksiä mitään kivaa lahjaa puolisolle, kaverille, vanhemmilleen tai sitten ihan vaan itselleen :) *) Postaus on tehty yhteistyössä elämyslahjat.fi -verkkosivun kanssa. 

6 kommenttia:

 1. oi itte juur edellispäivänä yritin houkutella heilaa tallinnan romantiikka jutulla mutta kuulemma onnistuu kotonaki romanttinen illallinen ja tunnelma :D

  VastaaPoista
 2. Mikset lähe poikaystäväs kanssa? Ootteko eronnu? :/

  VastaaPoista
 3. Hei, onko kaikki hyvin? Jo parista kirjoituksesta olen epäillyt asiaa, mutta tämä romantiikkapaketti ja seuralainen ei ole vielä tiedossa jäi vaivaamaan niin, että halusin kirjoittaa sulle. Toivottavasti teillä on kaikki hyvin ja olen vain tulkinnut kirjoittamasi väärin. Pitkissä parisuhteissa tulee aina kyllästymisiä ja ongelmia, mutta useimmista niistä selviää puhumalla. Toivon, että kaikki järjestyy.
  Tessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tessalle ja kaikille muillekkin tiedoksi että olen parisuhteessa edelleen :) Kiitos huolenpidosta ja kommenteista, mutta kaikki on OK. Syy miksi kirjoitin tälleen että matkaseura puuttuu on se että minä en ollut asiasta vielä maininnut kenellekkään kun minulle tätä matkaa tarjottiin ja en tosiaan tiedä miten meidän aikataulut sopivat yhteen. On siis mahdollista että lähden reissuun ilman häntä tai hänen kanssaan. Pus! :)

   Poista
  2. Ihana kuulla! Toivottavasti aikataulut täsmää. Niin ja anteeksi utelu.
   Tessa

   Poista
 4. Niko ota mut mukaan oon tosi romanttinen ja mulla ei oo muuta ku aikaa kolmen kuukauden sairaslomalla ;)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com