perjantai 28. syyskuuta 2012

Mieletön kilpailu käynnissä vielä tämän viikonlopun!


Hei, musta ei tule nyt viikonloppuna paljoa kuulumaan täällä blogini puolella sillä meillä on tosiaan muutto käynnissä. Mä kuitenkin ajattelin vinkata teille ihan mahtavasta skabasta joka käynnissä vielä sunnuntaihin asti. Joten tsemppiä hurjasti!  Mm. videolla näkyvät kuulokkeet voi olla just sun! 

Sonylla on mahtava musiikkikilpailu, jossa voi voittaa Sonyn älypuhelimia ja kuulokkeita vastaamalla musiikkitietovisaan Facebookissa.
Kilpailu loppuu sunnuntaina, joten nyt äkkiä kokeilemaan!

Kilpailu liittyy uuden Sony VAIO E14 - kannettavan tietokoneen lanseeraukseen. Tällähetkellä Pohjoismaissa on tarjous, jossa ostamalla SONY VAIO -läppärin, saa ilmaiseksi 6 kk pääsyn Music Unlimited -palveluun, jossa voi kuunnella yli 10 miljoonaa biisiä. Aika huippua!
Pääset skabailemaan siis tästä
Palkintoja on tarjolla äärettömän paljon joten nyt viikonlopun aikana kannattaa kokeilla josko yksi palkinnoista ois mahdollisesti sun?


Muuton yhteydessä myös minä ajattelin hieman uusia laitteistoani, joten en pistäisi lainkaan pahitteeksi jos pääsisin tuollaisella söpöllä pinkillä läppärillä postailemaan jatkossa kuulumisiani teille lukijoille ;) Vink! Vink!


Se on helppoa, yksinkertaista ja täysin ilmaista sinulle! Tsemppiä murut.


*) Blogi on tuotettu yhteistyössä mainostajan kanssa.

2 kommenttia:

  1. oot söpö kaikille katsojille

    VastaaPoista
  2. Eikä! Taas Facebookissa voi vaan osallistua kilpailuun. :(

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com