lauantai 1. syyskuuta 2012

Onko tässä suomen onnistunein mainoskampanja?


Mun on pakko nostaa tämä video esiin ja sanoa että tässä taitaa olla suomen onnistunein mainoskampanja koskaan, vai mitä mieltä sinä olet? 


*) Jotku valittaa aina että nämä goviral network -mainostajan kanssa tehdyt postaukset ja niissä olevat videot eivät näy siellä teidän koneella. Suosittelen lataamaan Google Chromen, koska se on yksinkertaisesti paras selain ja ainakin sen kanssa nämä videot näkyy:)

Mun on pakko sanoa että mä jopa hieman petyin tästä uutisesta, koska mä olisin niin halunnut nähdä lisää tämän "artistin" tuotoksia.. mutta hatun nosto saunalahdelle!

Superia syyskuuta btw!

13 kommenttia:

 1. en tajuu miks kaikki ihmiset ei osaa ottaa tätä mainosta läpällä. :D mustakin tää on ihan mahtava, ite luulin aluks että tää kristal on ihan tosissaa kun luin sen blogia ja että se on oikee artisti.:DD olis ollu kiva seurata että mitä musiikkia siltä olis tullu kun se on aika mielenkiintonen persoona..:D

  VastaaPoista
 2. Täh? Mitä tässä mainostettiin? Mulle ei ihan auennut...ja siis mulla tais mennä nyt jotain ohi, kun olihan toi pätkä ihan mielenkiintoinen, mutta hetkonen eikö tuo Kristal sitten ookkaan Kristal? Tai siis eikö se ookaan oikea artisti?

  Kun minä jo kerkesin tykästyä siihen että rahaa palaa! :)

  Saana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on siis saunalahden uusin mainoskampanja joka siis tuotiin kuluttajille tällä Kristal tyypillä esille. Se on ihan palkattu näyttelijä ja kuten videon lopusta saatto huomata niin ne siis lanseeraa uudet tyypit mainoksiinsa. Ennenhän niillä oli se laama ja nyt tulee toi "rikas perhe" :) Näin minä tämän asian ymmärsin..

   Poista
  2. Joo, voi mua (höpsöä) taas. No, mutta onneksi sinä osaat aina niin hyvin mulle nuo asiat selventää. :) Kiitos Niko!

   Saana

   Poista
  3. Mä tajusin et tää on mainos mutten tajua miten toi biisi tai näytelty rikas perhe liittyy saunalahteen? :D

   Poista
  4. Siis tiedän et saunalahden mainos mutta miten se liittyy johonki operaattoriin wtf.. eihän tossa mainosteta liittymiä?

   Poista
  5. Vissiin sen idea oli että ku on Saunalahden asiakas ni säästää rahaa = on varaa kaikkeen = on rikas, eli sillai se rikas perhe liittyy siihe. Itelläki meni hetki älytessä :D

   Poista
 3. Ihan v*tun mainio! Oikeesti tykkäsin kans :D

  VastaaPoista
 4. Ihanaa syyskuuta sulle kans!

  Puss

  VastaaPoista
 5. Tekee mieli vaihtaa liittymä saunalahteen 0_0
  Joo mutta loistava mainos! :DD Toimii

  VastaaPoista
 6. äärettömän hyvin tehty mainos ja just se mitä saunalahdella varmaan odotettiin, niin tapahtu. uskomatonta.

  VastaaPoista
 7. saunalahti osaa mainostaa :'D se laamajuttuki oli niin hauska. en ottanu ite kristalia ikinä tosissaan mut luulin silti et se on artisti... aattelin vaan et olkoon mikä on, muuta saa mun puolesta haukkua ja vihata sitä mut minä en jaksa :D

  VastaaPoista
 8. En ole edes nähnyt kyseistä mainosta, ei kovin onnistunut kampanja.

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com