tiistai 18. syyskuuta 2012

Oranssi on uusi "blondi" hahahaha!


Mun parturini makaa sairaslomalla ties monettako viikkoa ja mun tukka kokee kauheuksia. Muutama viikko sitten päätin että heitän päähäni tummanruskean väriaineen. Totesin kuitenkin hyvin pian että vaaleat hiukset on enemmän mun juttu, koska mä tykkään siitä kuinka ne muuttaa väriä ajan edetessä ja lisäksi mulla ihan kiva armeija hoitoaineita vaaleisiin hiuksiin joita olisi sääli heittää laatikoihin homehtumaan.. Nyt mä pelkään että mun hiukset tippuu päästä, mutta tää on kai ihan normaalia kun leikkii kaupasta saatavilla aineilla?

Schwarzkopf on tullut todettua hyväksi ja päätinkin että laitan illalla muutaman raidan päähäni.. Lisäksi tuo Wellan hiuslakka on yks parhaista joita kaupasta saa. Oon nyt elänyt muutaman viikon tuolla jättipullolla joita saa Hairstorelta, mutta sen mukana kantaminen on suorastaan työlästä ja helvetin epäkäytännöllistä. Lisäksi nyt tää käytössä ollut (lila) ei vaan sytyttänyt lainkaan tai sitten mun hiukset on alkanut hylkimään lakkaa? Ehkä ne koittaa viestittää mulle että me saatetaan viettää viimeisiä yhteisiä vuosia nyt.. 

Mä tiedän että tää seuraava kuva on anonyymeille yhtä juhlaa, mutta älkää huoliko.. lupaan että viikossa mä olen saanut nää hiukset taas siihen kuntoon ja sen väriseksi miksikä mä ne mielessäni kuvittelen. Ja tää valo nyt on ihan tappo, mutta siis mä oikeesti viihdyn näissäkin paremmin kuin tummissa. Ehkä mä nyt viimeinkin tajuan että ei koskaan enää tummia hiuksia mulle, en vaan viihdy niissä. 


Hihi. Tilasin muuten tänään itselleni viimeinkin sen Samsung Galaxy 3:sen. En mä jaksa odottaa Nokialaisia myyntiin ja ehkä se Samsungin Note 2:nen tulee olemaan vaan turhan iso meikäläiselle & voihan sitä aina halutessaan ostaa sitten uuden jouluksi jos siltä tuntuu:) Puhelin on mulle äärettömän tärkeä ja sen vuoksi se menee aika usein vaihtoon, koska mä haluan pysyä ajanhermoilla. 


Tässä teille pieni vinkki jos alkoi himottamaan samainen kapula :) 28,67 € kuukaudessa on äärettömän vähän ja sen saa säästettyä vaikka mistä! Poltat vaikka askin vähemmän tupakkaa viikossa. Jätät yhden baarireissun tekemättä kuukaudessa. Tai jätät yhden paidan kerran kuukaudessa sinne kauppaan.. Puhelimen laadusta ei kuitenkaan kannata tinkiä ;)

20 kommenttia:

  1. näytät marco bjurströmiltä

    VastaaPoista
  2. no onneks niistä tuli ei ees noin vaaleet ettei jäänyt harmaaks niinkuin mulla joskus... mutta yhtä ihana ja söpö oot edelleen ! :)

    Senja

    VastaaPoista
  3. Rakastan sun blogia! Tämä antaa mun elämääni niin paljon iloa. Blogisi on kuin tanssin täydelliset askeleet, kuin musiikkia korvilleni! Rankan työpäivän jälkeen tuntuu mahtavalle ottaa munkkirinkeli ja kupponen kahvia. Sen jälkeen tietysti avaan sivuston, mikä kantaa yläpalkissa nimeä "nikojuhanisaarinen"! Aivan mahtavaa Bumtsi Bumia! Marco Bee, sun blogi on paras! :) Älä suutu, vaikka oot välillä aika äkkipikanen ja kiivastut ilman syytä, tää oli vitsi! ;)

    VastaaPoista
  4. ei hitsi, tiekkö, mä värjäsin punasista blondiin just vähä aika sit, ja mun tukka on ihan oranssi :( ärsyttää

    VastaaPoista
  5. Ihanaa pääsin taas blogisi kimppuun!!Ihanan näköiset hiukset,mulla ja päkällä oli saman väriset hiukset nuorempana kunnes annettiin vaan maantieharmaiden kasvaa.Ihanat.Meilläkin on jo samsung s3:t,näppärät kännykät jos vaikka juuttuu rullaattorilla.Salmari ja päkä :-)

    VastaaPoista
  6. http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/209636-3217_1?$ProductLarge$

    Kokeiles tuota:)

    VastaaPoista
  7. Aijotko jättää nua hiukset tollaseksi :)? Sulle sopis ihan törkeen hyvin sellaset tosi tosi vaaleenruskeet hiukset ja siihen paljon vaaleita raitoja! Kannattais kokeilla :) Sit olis molempii värei hiuksis, et ainakaa kyllästyis :D Hyvää loppuviikkoa sulle Nipsu, oot paras !♥

    VastaaPoista
  8. hmm.. vois käydä aika kiusalliseks, jos kahteen vuoteen jättäis paidan ostamatta, vois olla että tissit vilkkuen pitäis kadulla kirmailla.

    Miksei iphone5 vai saitko tuon kapulan mainostamalla sitä täällä?

    VastaaPoista
  9. O_o niko repiää moneen osaan mihi miehet ei yleesä luulis pystyvän.. puhumaan puhelimessa ja ottamaan kuvaa itestään samaan aikaan :D

    VastaaPoista
  10. Hahaha, Otsikko jotain niin totta! Mut noi hiukset on hienot.. Mie just noilla schwarzkopf'n blondilla värjäsin mustasta ''blondiin'' t'ytyy kyllä sanoo että ei oo ihan helppoa. Oranssithan nää on. Mut noi hiukset sopii sulle hyvin! (((:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no hei et voi kyllä tosissaa olettaakkaan että siitä mustasta sais heti ekalla kerralla iha valkoset........

      Poista
    2. No en olettanut en.. Mutta mustasta, kolmella mahdollisimman vaalentavalla blondilla värjäsin ja ei niistä blondeja tullu..

      Poista
  11. Mulle tuli just tällä viikolla postista Samsung Galaxy Tab 2, jossa siis on puhelimen ominaisuudet ja tätä voi käyttää puhelimena, mutta on vaan miniläppärin näytön kokoinen. Onhan tää ihan näppärä vehje ja tulee mokkulan simkortin ja 10 tuntia kestävän akun takia varmasti kulkemaan mukana. On ne Samsungit vaan parhaita. Ja sä oot Niko ihana. ♥

    VastaaPoista
  12. Oletko tyytyväinen uuden puhelimen näyttöön? Kokoon ja kirkkauteen ym...

    VastaaPoista
  13. yäääää ne tummat sopi sulle ihan saatanan hyvin ja oli ihanat! mut on noikin mut tummat sopi sulle for real..

    VastaaPoista
  14. Elän nyt vähä jäljessä mut mistä ne sun Puman talvikengät oli ostuttu?? :D Tahtoo

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com