perjantai 14. syyskuuta 2012

Taivaallinen illallinen + mukava sähköposti!


Sain tuossa muutama päivä sitten sähköpostia että kiinnostaisiko minun alkaa tekemään yhteistyötä toisinaan Elämyslahjat -verkkosivun kanssa. Öö, vaikea varmana kuvitella mitä vastasin?

Edellinen yhteistyömme kyseisen yrityksen kanssa näytti tältä.Nautin tuossa kuukausi sitten ehkä elämäni parhaimman illallisen ja vieläpä 45 metrin korkeudessa, keskellä rautatientoria. Wau! 

Olen tilannut palveluita elämyslahjoista jo ennen kuin tein heidän kanssaan yhteistyötä, joten voin siis lämpimästi suositella kyseistä sivustoa.

Käykää tsekkaamassa teidän paikkakunnan tarjoukset ja lahjakortit täältä!

En malta odottaa milloin pääsen testailemaan seuraavaa elämystä :) toivottavasti luvassa olisi hierontaa tai vaikka joku erittäin extreme kokemus. Millaisista elämyksistä te pidätte?

5 kommenttia:

 1. Ei vitsi toi yks kuva susta on sulonen c:

  VastaaPoista
 2. Kauluspaita + neule, varsinkin hihaton, on nykyään niin mauton!!! En tajua kuinka oon itekki käyttänny semmoista ;O Tulee vaan mieleen koulun yksinäinen poika, pliis älä enää, varsinkaan blackandwhite yhistelmää muru lupaaa!! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha:) voi kuule, mulla on aina ollut se motto vaatteissa että mikä itsellä tuntuu päällä mukavalta / miellyttää silmää.. niin menee sen mukaan. Ihminen on silloin hakotiellä jos se kuuntelee muita vaatteiden suhteen / pukeutuu kuten muut toivovat.

   Poista
 3. Apua miten oikein uskalsit olla noin korkeella? Ite olisin varmaan saanu sydänkohtauksen siellä ylhäällä. Hyi kauhee. Mutta uskon kyllä että oli varmaan aika mahtava kokemus! :) Toivottavasti pääset seuraavallakin kerralla kokemaan jotain extremea. :D

  VastaaPoista
 4. Miten tohon mennään istumaan? :D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com