sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Törkeen hyvä aamu!


Huomenta! 

Kotona ei ole maitoa. Mikä käytännössä tarkoittaa sitä että ilman aamukahvia minun päiväni on pilalla. Muutun vihaiseksi ja alan päivän edetessä muuttumaan hirviöksi. Onneksi asia on korjattavissa ja meidän perhe pääsi tänään poikkeuksellisen aikaisin liikenteeseen. Noin 10 minuuttia siitä kun oltiin avattu silmät niin koirat oli pakattuna autossa mukana kulkevaan koirakoppiin ja suuntasimme lähimmälle ABC:lle. Kuppi lämmintä kahvia piristi kummasti oloa. Lisäksi mun aamuun on nyt muutaman päivän ajan kuulunut myös tämä setti.

Hieman vitaplex -monivitamiinia ja uusimpana tulokkaana magnesiumtabletti. Jos noiden pillereiden voimaan on uskominen niin täällä läppärin tällä puolella on nyt aivan uusittu ihminen. Ok, pakko myöntää että mun aamut lähtee paremmin liikkeelle tällä setillä. Onko vielä joku purnukka joka mun pitäis hommata? 

London hieman unisena. Neiti ei voi käsittää sitä että sängystä noustaan ennen puoltapäivää. Jos jollain on hyvät unenlahjat niin meidän koirilla. Ne voi helposti makoilla yli kahteentoista ja sen jälkeen vasta haluta ensimmäisen kerran ulos. Kyseessä taitaa olla siis ihan unelmakoirat. Mä en nimittäin ole sellainen ihminen joka jaksaisi vapaapäivänä herätä aamu seiskalta lenkittämään koiria ja sitten kömpiä takaisin nukkumaan. Meillä rytmi on todellakin erinlainen ja se on meille kaikille lottovoitto :) 

Lenkille vetäsin jalkaani upouudet Pumat, ah! Oon kuolannut noita kenkiä usein, mutta perjantaina ne oso ja upposi mun silmiini kivalla alennuksella tuolta Spirit Storesta. 

Mä en tiedä teistä, mutta meikäläinen vetää nyt ihan mielettömällä energialla tämän sunnuntain. Vaikka mä pääsääntöisesti vihaan näitä päiviä, mutta ehkä tämä voi johtua myös siitä että vuodessa on 52 sunnuntaita ja mä vietän niistä melkein jokaisen krapulassa. Paitsi en siis tänään! :)

Mitenkäs teidän aamu on lähtenyt käyntiin? 

Nyt mä taidan hieman selata nettiä ja katsoa että josko sitä lähtisi ostoskoriin tuo uusi Samsung Galaxy 3 puhelin. Kaikki tämän postauksen kuvat on nimittäin otettu sillä kapistuksella ja ero esim. mun mukana kulkevaan kakkoseen on ihan törkeen iso! Vai pitäisikö mun odottaa Nokian uusia luureja? Puhelimet maksaa kuitenkin noin 600 euroa niin ehkä pitäisi punnita aina kaikki seikat ennen kuin menee mitään ostamaan, mutta mä vaan on jotenkin niin koukussa tähän Galaxy-sarjaan. 

24 kommenttia:

  1. Talveksi D-vitamiinit, jos se ei tuu tuossa monivitamiinissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okkepokke, kiitoksia vinkistä! :) pitääkin tsekkaa toi purnukka ja kattoa että saako sitä napsiessa D:tä lainkaan!

      Poista
  2. Mun aamu on lähteny ihan paskasti! :D Ärsyttää enemmän ku koskaa enne..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan kökkö.. mikäs nyt niin kiukuttaa?:/

      Poista
  3. Ite syön tuon lisäks vielä multitabsia niin tulee perus vitamiinit saatua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok,laitetaan korvan taakse kun seuraavaksi käyn kaupassa :)

      Poista
  4. aamu alkanu ihanasti <3<3 pari viikkosen kummivauvan kanssa syön aamupalaa ja oon iha fiiliksissä kun työharjottelu loppu eikä aamulla tarvitse herää :):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että:) kuulostaa ihanalta! Nautihan olostasi ja vapaistasi <3

      Poista
  5. Taisin nousta väärällä jalalla mutta näköjään se vain piristi päivääni ? (:

    VastaaPoista
  6. oikeastaan ainut lisä mitä kannattaa syödä on D-vitamiini. eli multitabsit voi unohtaa, niistä ei ole hyötyä.

    VastaaPoista
  7. Kannattaa vielä lisätä Piimax purkki tuohon, itse kun söin niitä kuukauden, oli paljon parempi olo ja hiukset ja kynnet vahvistu tosi paljon! :)

    VastaaPoista
  8. http://jonivirtanen.blogspot.fi/2012/09/viikonlopun-saldo-bigbrothertahtiniko_9.html?m=1

    lueppa..

    VastaaPoista
  9. sun blogin lukeminen piristää mun päivää (:

    VastaaPoista
  10. Noi on kyllä aivan järkyttävän makusia nuo monivitamiini poretabletit, muistan ku ite jouduin niitä popsimaan kun olin flunssassa :D

    VastaaPoista
  11. Niko koska sua näkee taas tvssä:) ?

    VastaaPoista
  12. Meillä toinen koira vetelee aina mielellään reilu 12h yöunet, kiukku iskee jos liian aikaseen raahataan pihalle :D Nuorempi on ns. ainavalmis, mut kyllä sekin nauttii hitaista aamuista ;)

    VastaaPoista
  13. Purnukoiksi vielä D-vitamiinia 100 mg/päivä, niin flunssatkin menee vähemmällä tuskalla ohi :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com