tiistai 16. lokakuuta 2012

Hei oisko kiinnostusta puhelimelle?


Jes! Oon taas yhden säkillisen saanut postitettua vaatteitani ja toi posti alkaa tulemaan hieman turhankin tutuksi. On tää kuulkaas oma hommansa myydä kamoja muutamalla eurolla netissä. Kuvata ne, laittaa nettiin, lähettää sähköposteja ostajille, kipittää postiin ja postittaa nämä. Kuvasin taas uuden setin ja meinasin heittää myyntiin, mutta nyt ei-vaan-jaksa.

PS. Oisko kellään kiinnostusta Samsung Galaxy S 2 -mallista puhelinta kohtaa? Mulla roikkuu sellainen nyt ylinmääräisenä ja odottaa myöskin myyntiin laittamista. Kokeillaan nyt ekana huhuilla täällä. Täysin toimiva vekotin, 8 kuukautta käytössä ollut + annan mukaan muutamat kuoret / ym. Jos haluat tehdä siitä mehevän tarjouksen tai kysellä lisää niin:

nikojuhanisaarinen@gmail.com sieltä mut tavoittaa parhaiten, jos siis on mielessä jotain blogista / tuotteista ym ym. Jos siis haluat hoitaa asioita mun kanssa "anonyymina" etkä käyttää tuota kommentointi mahdollisuutta. 

Nyt pakko alkaa hieman siivoilemaan ei tästä muuten mitään tuu. 

8 kommenttia:

 1. Onko tuo kännykkä musta vai valkee? minkänäköset kuoret tulee mukaan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhelin on musta ja sen mukana tulee ainakin kahdet kuoret joista toiset on sellaisen nahkaiset mihin saa helposti myös pankkikortit ym. Tarvittaessa halukkaille voin lähettää kuvia sähköpostiin. Tai sitten tosiaan laitan käyntiin huutokaupan:)

   Poista
  2. daamn, juuri tollasta puhelinta oisin vailla mutta valkeena:/

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Paljonkos sä pyytäisit siitä :)

  VastaaPoista
 4. niko palonko pyydät puhelimesta
  t.iida

  VastaaPoista
 5. Katsokaa tätä blogia hieman tarkemmin niin huomaatte että huutokauppa puhelimesta on käynnissä tämän postauksen yläpuolella.

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com