torstai 25. lokakuuta 2012

Ilta ihan vaan kotona..


Mun piti lähteä Namuilemaan erääseen blogitapahtumaan, mutta matkalla mä poikkesin Melinan kanssa pizzalle & totesin olevani aivan liian väsynyt lähtemään tapahtumaan. Suuntasin kotiin, otin koirat kainaloon ja vaivuin muutaman tunnin päiväunille. Aloin purkamaan kamerasta kahdeksaa videota tähän koneelle ja kokoamaan niistä videota. Mä ajattelin että tää on ihan sellainen muutaman minuutin juttu, mutta että mä olinkin väärässä.. 

Ekana videot piti lataa koneelle, ladata ne elokuvatyökalun avulla paketiksi, sen jälkeen kun aloin lataamaan sitä youtubeen niin se herjaa videon olevan väärässä muodossa. Nyt mä sitten lataan sitä taas kerran johonkin vmw-tiedostoksi. Tää kaikki viekin yllättävän paljon aikaa ja vielä olisi 60% jäljellä, huoh. Tää "Päivä Nikon Kanssa" -video tulee näkyviin sittenkin vasta huomenna. Vielä tässä on varmana jotain mutkia matkassa ja se on varmana liian iso tiedosto youtubeen. Jos näin tulee tapahtumaan niin lupaan etten koskaan enää kuvaa ainuttakaan videota. Piste. 


Tässä ihan mun huudeilla on eräs pizzeria joka on kiilannut ihan ykköseksi. Pepperoni-Kana-Aurajuusto-Herkkusieni pizza on ehkä parasta mitä tiedän. Herrrrrkku, yam yam. 


Ja tässä meidän pienet prinsessat joista olette nyt ihan hurjan paljon kyselleet kun eivät ole blogini puolella näkyneet. Tässä ne nyt on. Kauniina ja elossa :) Oon pussaillut niitä tänään niin paljon että ne alkaa olemaan jo hieman kauhuissaan kun näkevät että mä lähestyn niitä. Haha.

Öitä ja oikeen ihanaa viikonlopun alkua. XOXO 

Ps. Aamulla lähtee jakoon ruokakalenteri,vielä kerkeet osallistumaan tästä.

1 kommentti:

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com