perjantai 12. lokakuuta 2012

Kesät ja talvet ruskeena - tässä syy!


Sain kivan yllärin sähköpostiini. Yves Rocher halusi lähettää minulle tuotteita testailuun. Valitsin vaikka mitä mukavaa ja extrana tietenkin minulle jo entuudestaan tuttuja tuotteita, kuten itseruskettavat. Muista tuotteista tuonempana, mutta otetaanpa nyt talven lähestyessä syyniin kolme lempparia.


Astettain ruskettava kosteusvoide kasvoille (löytyy täältä)
Kosteuttava itseruskettava kasvoille ja vartalolle (löytyy täältä)
Itseruskettava suihke vartalolle (löytyy täältä)

Olen ollut koukussa itseruskettaviin pian yli neljä vuotta & tiedän todellakin mistä puhun. Tököttejä on tarjolla nykyisin niin paljon että heikompaa jo hirvittää.. Olen noin 365 päivää ollut tyytyväinen Yves Rocherin -asiakas ja tilannut säännöllisesti tämän kolmen koplan. Joista ehdottomasti pitää nostaa esille itseruskettava suihke vartalolle joka on kaikista mieluisin itselleni, koska rakastan sitä tunnetta kun aamulla herää: "Ei vitsi, meitsi on ruskee!".

Suihkehan on siis läpinäkyvä eikä anna välitöntä tulosta ihollesi. Jos siis haluat näyttää illan bileissä ruskealta niin suosittelen suihkutettavaksi noin 8-10 tuntia ennen menoja. Kun olet suihkuttanut tuotteen vartalollesi annat sen vaikuttaa hetken ennen kuin lähdet pukeutumaan ja vältät vettä mahdollisimman kauan. Käytän itse tuotetta noin kerran viikossa ja se ylläpitää rusketukseni läpi viikon. Yleensä suihkun jälkeen illalla suihkutan tuotteen iholleni (muista ei liian läheltä, koska lopputulos voi tässä tapauksessa olla läikykäs) ja aamulla kun herään olen väritykseltäni juuri sellainen kuin haluan eli luonnollisen ruskea.

Hinta-Laatusuhde tuotteessa on loistava. Tämän purkin saa tällä hetkellä tilattua itselleen -39% alennuksella ja hintaa jää vain vaivaiset 10 euroa. Kerrottakoon että kaapissani on vieraillut myös tuotteita joidenka myyntihinta on ollut vastaavalta pullolta liki 50 euroa ja tuloksiin en ole ollut tyytyväinen.


..kuten huomaatte niin näitä putkiloita on nyt kertynyt ihan muutama & bloggaan tästä rakkaudesta näihin tuotteisiin, en rakkaudesta siihen että olen saanut nyt niitä ilmaiseksi. En koskaan myisi blogiani ja sieluani muutaman itseruskettavan vuoksi (vaikka niihin koukussa olenkin),haha.

Voin siis aidosti,oikeasti ja tuntemuksella suositella Yves Rocherin itseruskettavia  just sulle!

Ps. Huomatkaa ilmaiset postimaksut jos tilauksesi ylittää 17 euroa. Lisäksi tuotelahjoja on luvassa, joten suosittelen hyödyntämään verkkokaupan alennukset ja edut täällä.

Muksaa viikonloppua, xoxo


*) Blogi on tuotettu yhteistyössä ja sisältää mainoslinkkejä

1 kommentti:

  1. moips :) miten saat ite levitettyyn ittelles tasasesti ton ruskettavan esim selkäänki? :))

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com