torstai 25. lokakuuta 2012

@keskiviikko - ei muistikuvia

Voisikoko joku kertoa mitä helvettiä tässä tapahtuu?
Ihan vaan "muutama" snapsi tuli juotua.. 
Tämän kuvan mä vielä muistan! 

Nyt kamalalla kiireellä jälleen itsensä laitto & keskustaan. Oon menossa Namuun johonkin "blogitpahtumaan" ja mua ahdistaa ihan suunnattomasti, koska kutsu ei ole avec eli mä joudun menemään sinne ihan yksin!!! Kamalaa, mutta pakkohan se on käydä piipahtamassa :) Adjö!

18 kommenttia:

 1. Toivottavasti palautit ton kartion takaisin oikealle paikalle sillä se varoittaa jostain kuopasta yms. Sitä paitsi se ei ole sinun vaan yhteiskunnan omaisuutta joten siihen ei ole tarvetta edes koskea,mutta eihän sinua meidän yhteiset säänöt koske kun olet BB-niko.
  Ajattelematonta julkaista tuolaisia kuvia kun pikkuliisat pitää sinua jumalana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Nikon kuva ei häirinnyt elämääsi sen suuremmin.

   Poista
  2. jos siitä lähdetään niin aika moni asia tässä maass on yhteiskunnan omaisuutta, johon myös sinä kosket lähes päivittäin :D

   Poista
  3. joo mutta jokainen tietää että toi kartio on eri asia kun sairaalan ovenkahva, vai eikö tiedä tekevä jotain tuhmaa kun siirtelet esim tuomoiata merkkikartiota??

   Poista
 2. Kuten tavalliset palkkatulot, myös mainoksia näyttämällä ansaitut tulot ovat veronalaista tuloa. Mainostenvälittäjät (kuten Google tai TradeDoubler) eivät yleensä suorita ennakonpidätystä maksetuista mainostuloista, vaan mainostulot maksetaan julkaisijalle sellaisenaan. Näin ollen ansaituista mainostuloista ei ole maksettu veroja eikä verottaja yleensä ole suoraan tietoinen näistä mainostuloista. Ansaitut mainostulot pitääkin siksi ilmoittaa verottajalle veroilmoitusta täytettäessä. Tulojen ilmoittamatta jättämisestä voi seurata veronkorotus (eli kertaluontoinen lisämaksu vuoden veromaksuihin). Veronkorotus vaihtelee alkaen 70 eurosta ja jatkuu aina useisiin tuhansiin euroihin asti, riippuen ilmoittamatta jätettyjen tulojen määrästä. Veronkorotuksen lisäksi maksettavaksi tulevat tietysti ilmoittamatta jätettyjen tulojen verot. Lisäksi tahallisuudesta tai törkeästä huolimattomuudesta voi tulla enemmänkin maksettavaa. Verohallinnon sivuilla kerrotaan vähäisten tulojen (korkeintaan 5000 €) ilmoittamatta jättämisestä seuraavaa:

  Jos luonnollinen henkilö on jättänyt ilmoittamatta palkkaa tai palkkiota tai muuta ansio- tai pääomatuloa korkeintaan 5000 €, hänellä on mahdollisuus korjata veroilmoituksen puutteellisuus ilman veronkorotusseuraamusta. Tulolla käsitetään tässä yhteydessä bruttotuloa. Jos puutetta ei veroviraston kirjallisen kehotuksenkaan jälkeen korjata, määrätään 70 € veronkorotus.

  Lomake nro 15

  Verohallinnon lomake numero 15 "Taiteilijan ja freelancerin tulot" vuodelta 2006.

  Yksityisenä henkilönä toimivan mainostulot ilmoitetaan verottajalle siis esitäytetyn veroilmoituksen avulla, jonka verottaja toimittaa postitse. Esitäytetyn veroilmoituksen täyttämisen lisäksi tulot ja menot on eriteltävä erillisellä liitteellä. Itse olen käyttänyt tähän Verohallinnon verkkosivuilta saatavaa lomaketta numero 15 "Taiteilijan ja freelancerin tulot", jota verotoimistosta suositeltiin. Kyseiseen lomakkeeseen ilmoitetaan taustatiedot, ansaitut tulot sekä kulut ja poistot. Tuloista vähennetään niihin kohdistuvat kulut ja tämä erotus siirretään esitäytetyn veroilmoituksen kohtaan "Muut ansiotulot" (erotuksesta voi tulla myös negatiivinen tulos, mikäli kuluja on ollut enemmän kuin tuloja). Lomakkeessa on melko hyvät täyttöohjeet, joita kannattaa seurata. Lisäksi lomakkeen liitteenä kannattaa toimittaa erittely tuloista (tulojen määrä, laatu ja maksaja) sekä menoista (menojen määrä ja laatu). Tämä liite voi olla vapaamuotoinen, esim. tulot ja menot listattuna taulukkolaskentaohjelmassa.

  Kuluihin voi laittaa esim. seuraavia vähennyksiä, mikäli näihin on rahaa käytetty. Osasta näistä löytyy lisätietoa Verohallinnon verkkosivuilta:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä vaiheessa pitää maksaa veroja?

   Kaikista tuloista pitää maksaa aina veroa. Oman blogin tulot voi ilmoittaa veroilmoituksen kohdassa ”Muut ansiotulot”. Verotoimistosta saa apua mainostulojen ilmoittamiseen. Myös saadut lahjakortit ja tuotenäytteet pitää ilmoittaa verotuksessa tuloina. Kyllä, tiedän. Ei näin juuri kukaan oikeasti tee.

   Mainostulot ovat myös myyntiä. Myynnistä pitää maksaa arvonlisävero silloin kun sen suuruus ylittää 8500 euroa kalenterivuonna. Suuremmat bloggarit ovat perustaneet yleensä toiminimen tai joskus myös osakeyhtiön tätä varten.

   Poista
  2. Vitun veropirkot hankkikaa elämä! Voi luoja mitä sakkii tääl löytyy.ei taida teijän elämässä olla paljoo sisältöö kun jaksatte kopioida näit tietoja jostain verosivuilta...

   Poista
  3. Ja se mitä tradedoublerista ansaitsee on loppujen lopuksi erittäin pieni määrä!! Ymmärtäsin jos oikeasti ansaitsee isoja summia vuodessa. Tekopyhää tuommonen...

   Poista
 3. tämäkö oli yökävely? :-D

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. - Siis on teillä anonyymeillä tyhjää päivät/illat täynnä, kun pitää toisia kiusata ja kytätä. Ei ole Niko varmaankaan ainut joka on jotain tuollasta tehty. OMFG, hankkikaa morkkaajat elämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan, mutta muut eivät laita huonon esimerkin levittämiseksi tälläisiä kuvia blogiinsa ja vielä kehu asialla

   Poista
  2. Et varmaan sitten lue paljon blogeja! :D

   Poista
  3. - No niinpä, Hikaru. On näitä kuvia toisillakin. Sen tietäisi jos blogeja lukisi :D

   Poista
 6. Eikö näillä joillain anonyymeilla ole muuta tekemistä kuin tulla kukkahattuilemaan tänne? Parempi sitten olis pitää niin perkeleen hyvä huoli ettette itse sitten koske pikkurillillännekään yhteenkään merkkikartioon minkä edestänne löydätte. On se kyllä helvetti että pitää niin kovasti yrittää päteä.

  VastaaPoista
 7. En kyllä koske. Niihin koskee hikiset duunarit jotka äänestävät demareita mutta eivät ajele bemareilla.

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com