tiistai 9. lokakuuta 2012

Kivat uudet hiukset + HUUTOKAUPPA!


Four Reasons - kirkas tuhkanvaalea 10.01 on ihan mieletön! Tätä saa ainakin kampaamoista ostettua. Heittää kivasti keltaisuutta pois ja antaa tuollaisen hieman harmahtavan ja tuhkaisen fiiliksen hiuksille. Juuri sitä mitä lähdin eilen hakemaan käsittelyllä. Tää on niin helppo heittää itse päähän ja kiva plussa että juurikasvu jää näkyviin, koska mun mielestä näihin hiuksiin se sopii enemmän kuin hyvin. Jee-Jee. 

Postauksien tahti on jälleen kiihtynyt, koska mun sisällä palaa jälleen kipinä. Älkää hätääntykö, tää on kiva kipinä. Ei siis tarvitse hälyttää apua tai googlettaa että miten sen saisi sammumaan. 

PS. Lisäsin jälleen muutaman tuotteen tuonne huutonettiin - kurkkaamaan pääset tästä. Katselen hieman miten lähtee hommat pelittään tuolla ja lisään sitä mukaan tuotteita kun saan niitä kuvattua:)

15 kommenttia:

  1. Uh oot ostanu s3 ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oon:) aivan ihana kapula ah!:)

      Poista
    2. Jep! Mul on ollu jo tosta kesäloman alusta asti :3

      Poista
    3. Kesäkuun siis :D

      Poista
  2. hehkutan taas mutta noi sun lime kuoret on mahtavat!!

    -kimbza

    VastaaPoista
  3. Kysyn nyt tässä kun hiuksiin liittyy. :D Tiiätkö yhtään että mistä saisi tota fudgen hopeashampoota? Nellystä ei näköjään enää saa, ja löysin vaan yhden nettisivun jossa se oli yli 20e. Että oisko vinkkejä, mistä vähän halvemmalla sais? :D

    http://nikojuhanisaarinen.blogspot.fi/2012/05/hopeashampoo-joka-oikeasti-toimii.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö,hittolainen kun en muista mitä se makso mun parturissa.. veikkasin että se oli tuota hintaluokkaa :/ se on oikeesti TOOOOSI riittoisa eli kandee satsaa se raha ihan suosiolla. Se on vaan ehdottomasti yksi parhaimmista hopeashampoista joita tiedän:) En oo kyllä nähnyt missään sitä just myynnissä ja kampaamoissahan ne hinnat on aina hieman korkeammat kuin kaupoissa. Sokos on ainoa joka tulee mieleen tai sitten stokka?

      Poista
    2. Vähän arvelinkin, että saattaa olla yhtä hintava muuallakin... :D No, täytyypä katsella jos löytyy jostain :)

      Poista
  4. Ihanat hiukset<3 Mut miks värjäät niit koko aja? Ne mustatki oli ihanat (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli ruskeat ja en tykännyt niistä yhtään:) tää käsittely ei ns. ollut värjäämistä, koska kyse on sävytteestä joka ei rasita hiuksia :)

      Poista
  5. Kun kattoo sun palautteita huutonetissä huomaa että et ole rehellinen kauppias.

    VastaaPoista
  6. haha:) jokainen tuote joka mulle on tilille maksettu on myös postitettu. Valitettavasti teitä anonyymejä löytyy aina jotka haluaa pilata kaikki jutut mitä teen ja tässä tapauksessa noi negatiiviset arviot on tullu teiltä:( säälittävää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla kyllä on aina selitykset valmiina, olisit jos selittämättä ja myöntäisit virheesi.

      Poista
  7. Niko mustat hiukset sulle :)

    VastaaPoista
  8. Mä oon kyllä niin kateellelinen sulla ja kaikille muille,jotka saa pidettyä hiuksensa oikeasti vaaleina eikä mene sellaisiksi kusen keltaisiksi. vaikka oon miten yrittäny mutta ei ni ei lopulta luovutin värjäsin tummaksi. Nyt vasta vituttaakin kun mun kampaaja sanos kun värjäsin blodit poies että mun hiukset ei kestä enään yhtään väripoistoa :D

    Kuules kerros mulle jotain vinkkejä että miten saa pidettyä hiukset hyvässä kunnossa ja blondit blondina,ei kusen keltaisen?;)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com