lauantai 27. lokakuuta 2012

Oonko mä nolo?


Ei helvetti. Kahdeksan vuotta tähän meni.. tilasin juuri ensimmäistä kertaa elämässäni Big Brother 24/7 -palvelun. OMFG! Oon heikko ihminen. Olen saanut sen ilmaiseksi kaksi kertaa kun olen itse ollut talossa, mutta voin vannoa teille että en ole koskaan sitä katsonut. Paitsi kerran ennen kuin menin toisen kerran taloon vuonna 2010, koska halusin nähdä millainen meno talossa on. 


Mun frendi soitti ja sano että talossa on hieman draamaa & ihminenhän mäkin vain olen ja mua alkoi kieltämättä hieman kiinnostamaan. Jonna ja Jouko.. boooooooring! Mä en voi käsittää että mä olen ollut tuolla itse kaksi kertaa nolaamassa itseni, humalassa ja joku on kytännyt mua 24/7 -palvelun kautta? Haha, tää on ihan uskomatonta! Ja nyt mä olen yksi niistä runkkareista täällä ruudun toisella puolella. LOL. 

Mä en taida mennäkkään ihan heti nukkumaan. Muistakaa että kirjoittelen aiheesta blogia täällä. Tähän postauksen alle voitte heittää kysymyksiä aiheesta "BB", lupaan vastailla kysymyksiin maanantaisessa postauksessani. 

19 kommenttia:

 1. Heititkö talossa ollessasi jotain naista viinilasilla kun sait raivarit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän kysymykseen en meinaa vastata hymyn sivuilla, joten tehdään poikkeus ja vastataan tässä. Ei en heittänyt :)

   Poista
  2. Miksi valehtelet?

   Poista
  3. http://www.iltalehti.fi/bigbrother/200810108402034_bb.shtml

   Poista
  4. Katsokaa kaikki itse http://www.youtube.com/watch?v=zxb-_7XMrtk

   Poista
  5. Ei en valehte :) Kyseisestä illasta on youtubessa video, voit sen halutessasi sieltä kaivaa esille kun jaksat neljän vuoden takaisia uutisiakin kaivaa netistä. Videolla näkyy aivan selvästi että en A. Hyökännyt kenenkään kimppuun B. En heittänyt ketään ihmistä lasilla :)

   Poista
  6. Ai kerkesitkin jo linkittämään tuon videon. Haha, joo jokainen voi sen halutessaan katsoa ja sen jälkeen vetää omat johtopäätöksensä. Jos tuon videon tapahtumat voi tulkita "hyökkäämisellä jonku päälle" niin siinä tapauksessa olen varmana hyökännyt elämäni aikana liki sadan ihmisen päälle, mähän melkein kuuluisin vankilaan?

   PS. Miksi muuten kysyit tuon kysymyksen "Heititkö talossa naista viinilasilla?" jos sinulla oli siihen jo vastaus valmiina?:)

   Poista
  7. Plus että otan sun kommentit heti vastaan juuri sellaisella asenteella kuin haluat (eli pahoitan mieleni/hermostun ym) kun teet sen omalla nimimerkillä/kasvokuvalla. Mullehan kilahtaa joka kerta kassaan rahaa kun te anonyymit roikutte täällä päivittäin ja tuotte mulle lisää kävijöitä sivuille, joten olen kiitollinen teille :) Jaksan lukea vittumaiset kommenttinne juuri siksi että tiedän teidän tuovan rahat mun ruokapöytään:)

   Poista
  8. Ole hyvä vaan tuomistani rahoista. kunhan muistat ilmoittaa ne tämän vuoden verotuksessa, se on sitten verottajan päätettävissä joudutko niistä jotain maksamaan.
   Pitää muistaa tehdä ensi vuonna kysely verottajalle mitä olet ilmoittanut.LOL

   Poista
  9. Korjataan kysymystä, Heititko jotain naista talossa ollessai TÖLKILLÄ.
   Vastaus videolla alkaen 1:42.

   Poista
  10. Ihanaa että jaksat huolehtia mun verotuksesta, oletko mahdollisesti itse työtön ettei omia tuloja ole joten voi pitää huolta myös naapurin tuloista? :)

   Ja ei en heittänyt ketään naista myöskään tölkillä :) Kelaappa uudestaan kohtaan 1:42 ja katso mihin se tölkki osui. Oliko se nainen vaiko oliko se pinkiksi värjätty lattia?

   Poista
  11. Varmaan tuotannonkin mielestä sinun tarkoitus oli vahingoittaa sitä naista kun sait kenkää raivareidesi jälkeen.
   En ole koskaan ollut työtön ja tuloja on niin paljon että laskut on hoitunut ajoissa.
   Veroista olen huolissani koska en halua elättää siipeilijöitä.

   Poista
  12. miks teitä anonyymejä ees kiinnostaa?? mietin niin usein ettei teillä oikeesti oo elämää jos jaksatte kaivella netistä neljä vuotta vanhoja uutisia????? Mitä vittua oikeesti :D alottakaa vaikka joku kiva harrastus nii ei tartte muiden ihmisten asioita miettiä ja spekuloida.

   Poista
 2. Ajattelitko kertaakaan ollessasi BB-talossa, et ei helvetti, noi ihmiset ulkomaailmassahan näkee kaiken mitä mä teen?
  Olitko oma ittes BB-talossa ja jos olit, niin oliko se vaikeeta?

  VastaaPoista
 3. Pakko myöntää, et itekkin ostin 24/7 ku niin halvalla sai... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko suhteesi isääsi parantunut sen jälkeen kun olit talossa. eikä hän enää tunnustanut pojakseen.
   Ymmärrän kyllä häntä. LOL

   Poista
 4. Niko! Voisit ottaa kantaa vaikka hymyn blogissasi tähän:

  Kumpi on uhkaavampaa:

  - BB-Niko Saarinen (ei niin vapaaottelumacho-mies :))rikkoo viinilasin ja lentää talosta pihalle "uhkaavan" käytöksen takia

  VAI

  - Vapaaottelutaustan omaava BB-Jouko rikkoo viinilasin, näyttelee kurkunleikkausmerkkejä, huorittelee Jonnaa (joka oltiin sensuroitu päälähetyksestä) ja uhoaa Tommille, että "jos kosket minuun, niin me molemmat lennetään täältä".
  Lisäksi oli vielä se aikaisempi Johanna-juttu.

  Kultapoika pidetään tuotannon toimesta talossa vaikka väkisin?

  VastaaPoista
 5. Musta tää kausi on niin surkee! Ikävä sitä aikaa kun sä olit bb:ssä. Olit aivan ihana! :) Äitin kanssa fanitettiin sua. :D ihan ihme meno kun sut poistettiin talosta, mutta nyt siellä porukka oikeesti sekoo ja saa puhuttelun...Huoh! Ps. Kiva tää blogi ja noi sun hiukset! :)

  VastaaPoista
 6. Homo sä vittu oot. Ruskeen reijänritari T:isäsi

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com