tiistai 9. lokakuuta 2012

Uu-lala bongaus netistä!


Laitoin eilen hieman sävytettä illalla mun hiuksiin, mutta se ei nyt ole tämän postauksen idea. Ootte kysellyt ihan kamalasti noiden kuorten perään jotka mulla on muutamissa kuvissa nyt esiintynyt. Ostin ne siis DNA:lta, mutta bongasin samaisia kuoria myös netistä ja ajattelin vinkata teille. Ne on hieman kalliimmat ilmeisesti netissä, mutta tämä siis teille jos teidän kaupungista ei löydy DNA:ta.

Mytrendyphone.fi myy noita kuoria ja siellä oli vaikka mitä kivoja värejä mitä ei liikkeestä löytynyt. Mm. turkoosit ja keltaiset kelpaisi tälläkkin pojalle. Oon niin totaallisen ihastunut noihin kuoriin että niitä pitää kai hommailla lisää ettei kyllästy tuohon limeen. Nää kyseiset kuoret löyty täältä. Itse haluaisin nämä ja nämä..

Mua harmittaa että aina löytyy vaan kivoja kuoria iPhoneen, mutta toi sivusto oli täynnä myös meikäläisille rompetta ketkä liputtaa Samsungin puolesta. Jos tolta listalta ei löydy hakemaansa niin ei sitten mistään.


Jee, näistä hiuksista myöhemmin lisää.. ehkä? 

PS. Vinkkasin tämän kyseisen nettikaupan teille ihan vaan, koska löysin sen netistä. En siis hyötynyt tästä postauksesta rahallisesti enkä materiaalisesti. Tämä kun tuntuu aina puhuttavan suunnattomasti jos postauksessa esiintyy linkkejä. Klikkailkaa rauhassa.. ei kerrytä mun pankkitiliä :D haha. 

2 kommenttia:

  1. Mä olen tilannut kaikki kuoret ja kotelot omaan samsungiini ebaysta! Kannattaa tsekata sillä valikoima on suuri ja hinnat on ihan superedullisia :)

    http://search.eim.ebay.fi/?ev=&kw=SAMSUNG+GALAXY+S3+case&ect=&elc=3&ec=&st=eim&eb=Hae&hidden=search :)

    VastaaPoista
  2. tisi söötin väriset noi limet kuoret <3

    -kimbza

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com