perjantai 2. marraskuuta 2012

Dallas!

instagram follow me @ nikosaarinen

instagram follow me @ nikosaarinen         


Vaikka täällä Helsingissä sataa vettä kaatamalla niin hymyn huulille toi se että täällä maikkarin pihalla mua odotti iso mainos jossa sai kuvauttaa itsensä Dallasin hahmojen kanssa, ha! Kuinka loistavaa. Tänään se vihdoin alkaa 21.00 ja MTV3. Odottaako kukaan muu illan ensimmäistä jaksoa? Haluan aina toisinaan säilyttää jännityksen joidenkin sarjojen kohdalla ja olla imuttamatta niitä netistä ennakkoon ja mennä ihan sen esitysajan mukaan mikä täällä kotimaassa on.

Aamun eka postaus täällä.

3 kommenttia:

 1. - Mie oon ainakin ihan fiilareissa siit, että Dallas alkaa! Muutama turha ja kiiltokuva ällötys näyttelijä on mukana, joita ilmankin olisi varmasti selvitty. Mutta J.R on aina yhtä <3.

  VastaaPoista
 2. Odotan, koska melkeen aina kun joku uus sarja alkaa (tai siis onhan se joskus vuonna yks & kaks tullu telkkarista, mutta mä oon ollut sillon aika pieni vielä, mut jotain hämäriä muistikuvia mulla on kuitenkin Dallasista), niin mun pitää vähintään nähdä se avausjakso, että onko se niin hyvä tai koukuttava että mun on pakko katsoa sitten seuraava jakso & seuraava...

  Mutta ILLAN Dallas menee mulla tallennukseen, koska taidan olla juuri tuolloin lenkittämässä suloista pikku haukkua <3 tai oikeastaan se taitaa olla toisinpäin, että tuo suloinen pikku haukku lenkittää mua pinkkiä kattia (kun mun haalari sattuu oleen vaaleanpunainen) ympäri pimeitä katuja.

  Saana

  VastaaPoista
 3. Oon ehkä vähän dingdong, mut miten toi mainos juttu on tehty? :D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com