keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Fiiliksiä..


Tiedättekö kun kaikki on periaatteessa ihan hemmetin hyvin, mutta sitten sitä ei vaan ihmisenä kuitenkaan osaa lainkaan arvostaa sitä kaikkea mitä on tapahtumassa ja mitä tapahtuu kokoajan sun ympärillä? No mulla on nyt kuitenkin just sellainen fiilis. 


Tuntuu että oon jossain hemmetin horroksessa ja odottelen kokoajan milloin mä oikeen herään? Ei oikeen mikään kiinnosta, oikeen mitään asiaa ei saa hoidettua loppuun ja tuntuu että aloittaminen on lähes mahdotonta. 


Tiedän että tämä on ohimenevää ja ihan pian mä nappaan jälleen elämästä kiinni. Painan sitten sata lasissa ja otan kiinni nämä menetetyt päivät, mutta ennen sitä haluan hetken vielä aikaa itselleni. Toivottavasti ymmärrätte? Tämä kaikki tietenkin näkyy blogissani, koska tämä blogi elää juuri kuten minäkin. En halua pyytää anteeksi, koska eihän tämän blogin ole tarkoituskaan tuottaa sisältöä ihan yhtä tiheään tahtiin kuin esim iltalehden verkkosivujen. 


Toivottavasti en kuitenkaan aiheuta kenellekkään teistä epilepsiakohtausta tällä viimeisellä kuvalla. Sitä mä nyt viimeiseksi haluaisin. Kyllä niitä postauksia tulee ja täällä ei tulla näkemään mitään ihan täydellistä hiljaisuutta, mutta siis ihan vaan nyt ajattelin hieman purkaa fiiliksiäni.. koska ajattelin että tarkkaavaisimmat teistä ehkä onkin tässä muutaman päivän aikana huomanneet hieman hiljaisemman Nikon. Älkää murehtiko. Kaikki on enemmän kuin kivasti!  

Ps. Perjantaina klo 15 about kerron teille lahjakortin voittajan, joten muistakaa osallistua skabailuun täällä! On teille muutama muukin kiva arvonta vielä tulossa tämän kuukauden aikana eli ehkä mä vähän teitä lepyttelen ja koitan pyydellä anteeksi, hups! 


7 kommenttia:

 1. Mulla on ollut ihan samanlainen fiilis viime aikoina, varsinkin koulun kanssa tai sen takia. Aina ei jaksa. Mutta pitäis.
  Mulla tulee kohta onneksi kuukauden(!) joululoma, ja heti alkajaisiksi lähden ihan itse muutaman päivän minilomalle Englantiin. :) Ihana irtiotto arjesta, ja rohkea hyppäys - johonkin! Vaati kyllä rohkeutta varata lentoliput yksin, mutta tein sen. :) Tulee niin kivaa...

  Kivaa aikaa toivotan sullekin.<3

  VastaaPoista
 2. Ite oon ainaki juossu joka päivä töistä suoraan sänkyyn ja viettäny siellä kaikki illat murjottaen. Joskus sitä vaan tarvii tällasta. :)

  P.S. epilepsiakohtaus oli aika lähellä! :D

  VastaaPoista
 3. http://www.youtube.com/watch?v=xmIDX5ookHo voitko kertoo pliis mitä mieles liikku tollon :DDD

  VastaaPoista
 4. tuttu fiilis. postaat sitku siltä tuntuu<3

  VastaaPoista
 5. Mie niin tiiän tuon tunteen. Postaile sitten kun haluat, silloin kun siltä tuntuu :) oot muuten aivan ihana persoona, niko <3<3

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com