perjantai 16. marraskuuta 2012

Taas yksi outo faniposti?Mulla on varastossa kaksi isoa laatikollista fanipostia jota olen saanut vuosien aikana. Valitettavasti olen päättänyt alkaa karsimaan sinne päätyviä kirjeitä ja kortteja. Eihän tästä saa mitään selvää? Ensinnäkin mun nimi ei ole Niki vaan Niko. Ja toisekseen jos käsiala on tätä luokkaa niin suosittelen kirjoittamaan jatkossa kirjeet vaikka kirjoituskoneella tai sitten säästät suosiolla postimerkin hinnan ja hommaat jonku toisen harrastuksen. Näitä vastaavia kirjeitä mulle on tullut vuosien aikana varmana sata.. valitettavasti niiden tunnearvo on mitätön, koska enhän mä edes loppupeleissä tiedä onko noi kirjeet mulle suunnattu? Mä kuitenkin taidan olla tässä firmassa ihminen jonka nimi on lähimpänä tätä "Nikiä", joten olen aina nämä kirjeet ominut itselleni. Ha-ha. 

Mä kuitenkin tunnen syyllisyyttä tästäkin että menin repimään tämän. Tässä huomataan kuinka kiltti ja hyväsydämminen ihminen mä oikeasti olen. Mä olen kiltisti vuosikaudet kantanut kotiin mitä oudoimpia juttuja mitä mulle lähetetään, mutta nyt mun on pakko alkaa ajattelemaan mun neliöitä ja sitä että mä en oikeasti voi säilöä tätä kaikkea paskaa enää kotonani tai edes siellä kellarissa. 

-Pornoleffoja (kiitos,on katsottu kerran..myönnän!)
-Paperi johon on runkattu (KVGLHI = kato vaikka googlesta lähin hoitopaikka itsellesi)
-Alkoholioppaita joita saa ilmaiseksi alkosta (mulle maistuu viina, mutta se ei ole minulle ongelma)
-Äidinmaitokorviketta (jos mä joskus tulen raskaaksi niin lupaan imettää itse lapseni)
-Puoliksi syöty suklaalevy (olisit suosiolla syönyt loppuun ihan vain itse)
-Sukkahousut (sori, mutta aamuisin tulee hirveen usein laitettua boxerit sukkahousujen sijaan) 
 

15 kommenttia:

 1. hyi satan millasta paskaa ihmiset vaivautuu lähettämään:D mä luulin et itellä on huono käsiala mut tohon verrattuna mähä suorastaan loistan :__D

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Eiih :D Äidinmaidonkorvike ja alkoholiopas oli kyllä niin mahti :D
  Kaikkeen ihmiset ryhtyyki :D
  Hahaha voi noita sun "faneja" :D

  Oot kyl aika ihana :') Voitko tehä postauksen niistä ihanista faniposteista/lahjoista :)?

  VastaaPoista
 4. Sairasta, mitä kaikkea ne lähettää sulle. Mutta aiheeseen liittyen, haluaisin kysyä, että onko mun, ja mun kahden kaverin sulle laittama faniposti tullu perille asti? Siitä on tosia aika kauan ku laitettiin se nikon grilli osotteeseen heinäkuun lopussa. Siinä oli kaksi piirrettyä kuvaa susta ja kirje, jonka oli kirjottanu Sanna, Katri ja Katja oulusta. :) Haluttais tietää vaan että onko se tullu perille, ja mitä mieltä olit. Niin ja minne osoitteeseen sulle voi nykyään laittaa fanipostia?:)

  VastaaPoista
 5. Kaikenlaista ne ihmisetkin lähettelee... :'D

  VastaaPoista
 6. SÄ OOT NYT BB EXTRASSA!!!! :D

  VastaaPoista
 7. Kaikkeepa ne ihmiset lähettää :D

  VastaaPoista
 8. Voi Niko sä oot hassu! Osaat tuoda asiat esille niin positiivisella, vekkuli meiningillä, ja viittaan nyt noihin kommenttehin mitä sait lahjaksi :D

  VastaaPoista
 9. Miks ihmeessä pitää tehdä postaus siitä, kuinka olet repinyt fanipostia? Postin lähettäjä varmasti ilahtuu tämän nähdessään.

  VastaaPoista
 10. mitä vittua? :D puoliks syöty suklaalevyxd

  VastaaPoista
 11. Hyi, tais mennä ruokahalu tässä samalla.. Mut tee postaus jossa esittelet vähä kivempia lahjoja.. (: Mäki laitoin joskus kesällä postia ja korun,mut se ei kyl taida olla sen arvonen :D hyvää joulun odotusta "Niki" :)

  VastaaPoista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com