torstai 27. joulukuuta 2012

Chilli-Chillimpi-Niko!


Nyt ne on vihdoinkin pyhät ohitse. Oon koittanut pysytellä melkein koko päivän sisällä, koska keskustassa on meikäläiselle nyt sellainen vaaravyöhyke kaikkien alennusmyyntin ja ota kolme - kanna loput ilmaiseksi ulos -kampanjoiden kanssa. Josko huomenna jo uskaltaisi ulos..

Tosin onnistuuhan se shoppailu ja itsensä ajaminen vararikkoon ihan täältä koneeltakin käsin. Mm. Nellyllä on menossa -70% alennukset tsekkaa tästä o-ou. Kamaa tulee kokoajan lisää ja kokojakin näyttäisi olevan vielä tosi hyvin jäljellä.


Mun syömiselle ei näytä tulevan loppua.. taidan lähteä tekeen vielä yhden tortillan & istua tämän illan vielä hyvällä omatunnolla telkkarin edessä ja josko huomenna sitten kutsuisi pitkän tauon jälkeen Elixia ja Dtm? Haha, ihan loistava yhdistelmä.. nehän ei siis millään tavalla kumoa toisiaan vaan mun mielestä rankat treenit vaativat myöskin rankat huvit.

*) blogi sisältää mainoslinkin

11 kommenttia:

 1. Mä vedin kaverin kanssa päiväkännit :D

  VastaaPoista
 2. No tapahan se on tuokin viettää päivä :) Oliko hyvä humala?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmonen pikkunen, just sopiva :)

   Poista
 3. Ihana nähä sua taas täällä kirjottelemassa, tuntu ihan ku ois puuttunu jotaan, ku olit poissa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihana huomata täällä myös tuttuja kasvoja kommentoimassa jälleen (:<3

   Poista
 4. Mä olin tänään helsingissä ja voin sanoa että se oli kuin olisi ollut helvetissä! sitä ihmismäärää ja sitä mahtavaa säätä (käveltiin kirjaimellisesti vesilätäköissä!), että tyhmästä päästä kärsii koko ruumis :D

  VastaaPoista
 5. oot muuten ihan hiton hyvän näkönen! Voi, onnea vain pojat! ..

  VastaaPoista
 6. Miks mainostat nellyä, kun et siitä mitään hyvitystä saa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietääkseni en ole vielä ulkoistanut blogini rahaliikennettä vaan hoidan sitä itsenäisesti, mutta kiva jos siellä nti/mr anonyymi on kuitenkin päässyt käsiksi mun tiliotteisiin:) Pus!

   Poista
 7. mä jouduin keskelle vaaravyöhykettä alennusmyyntien keskelle.. o-ou ja ei sieltä tosiaankaan lähetty tyhjin käsin.. "jos käydään ihan vaan kattomassa, mutta en mä mitään osta" on lause mitä ei ikinä saa sanoa. ja damn nyt mä varmaa tuhlaan lisää tonne nellyyn. shit!!

  VastaaPoista
 8. niko nyt noi viiksen tyngät poiss, ei sovi sun tyyliin yhtään näytät NIIN paljon paremmalta ilman ;)

  T: KIM :) <3

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com