lauantai 22. joulukuuta 2012

Kuulumisia!



Moi.

Kirjoitin teille ihan melkein kokonaisen esseen siitä että miksi minua ei ole näkynyt blogini puolella vaikka olen jo viikon viettänyt Suomessa. Sitten mä päätin että mä tyydyn toteamaan teille vaan että mulla on ollut maailman kivoimmat päivät kotimaassa ja olen tavannut paljon mielettömiä tyyppejä ym ym. Kotona olen 34 päivän aikana ollut 2 päivää, joten antakaa anteeksi että musta ei ole paljoa kuulunut. Nytkin teen päivitystä tästä äidin läppäriltä ja tää tuntuu ihan jotenkin tosi ahdistavalta. Emt? Kokeillaan josko tämä postaus toisi mua hieman lähemmäksi jälleen teitä :) Heitän tähän nyt kaikki instagramin puolella julkaistut kuvat viimeisiltä päiviltä.. jotta saatte hieman käsitystä mitä mulle kuuluu ja mitä oon tehnyt.

Jos et jaksa lukea kuvatekstejä niin rullaa suosiolla alas päin. Ei mun elemään pizzaa ja elokuvaa suurempaa kuulu. Haha!

Tämä oli ensimmäinen kuva jonka julkaisin reissuni jälkeen. Tää myös on yksi kolmesta ainoasta kuvasta jotka mä otin reissussani (meillä ei siis ollut puhelimia, yllättää?). Lentomatka thaikkuihin oli suorastaan helvettiä, koska mä en ole ihminen joka voi olla paikoillaan 10 tuntia. Onneksi muutama leffa matkalla sinne ja takas piti mut virkeenä, koska en juurikaan koskaan saa nukutuksi koneessa :/

Oon käynyt ihanien kanssa leffassa kahdesti. Ekana X:n kanssa Bond ja sen jälkeen Melinan kanssa Salatut Elämät -elokuva. En ole koskaan aikaisemmin katsonut Bondeja, mutta nyt mun on pakko sanoa että oon ilmeisesti missannut ihan suunnattomasti & Salkkari-leffa nyt oli vaan pakko nähdä. Mun mielestä se oli muutamaa asiaa lukuunottamatta ihan OK. Suosittelen molempia.

Oon kuvanut mun koiria viimeisten päivien aikana paljon ja todennut että ne on ehkä parasta mitä mulla on! Reissussa mulla oli ihan suunnaton ikävä tyttöjä. Pelkäsin kokoajan että jos niille tapahtuu jotain ja en välttämättä koskaan enää näkisikään niitä, mutta kuten mä tiesinkin..täällä ne oli mua vastassa ja molemmilla heilu hännät kun näkivät mamman (eli minut) HA! London lähti hammaslääkäriin juuri samana päivänä kun mä lähdin thaikkuihin ja mä tietenkin värittelin jos minkälaisia kauhutarinoita päässäni, mutta tyttö oli selvinnyt leikkauksesta oikein hyvin ja nyt on tytöllä hampaat kunnossa:)

MULLA ON RUSKETUS JOKA EI OLE PURKISTA! hajotkaa kalpeet suomalaiset! Ok, ihan hauskaa että se myös lähti melkein heti kun saavuin kotiin. Kyllä musta vielä huomaa että mä olen ulkomailla ollut ja viimeksi eilen eräs myyjä tokaisi kaupassa että oon kivan värinen ja että missä päin oon ollut? Tokaisin että reissu oli kamala ja olin viidakossa jossain päin thaikkuja. Tyttö meni hiljaiseksi.

Niinä iltoina kun me mietittiin viidakossa nälissään että mitä me tehdään ensimmäisen kun saavutaan kotiin niin esille nousi aika vahvasti seksi ja pizza. Nää pizzat mä olen kuvannut, mutta seksikuvia te ette valitettavasti saa nähtäväksi ainakaan täällä blogini puolella. Oon viimeisten päivien aikana vaan syönyt ja syönyt! 1.1 mä sitten aloitan kuntoilun, mutta nyt mulla on loma ja mä olen jokaisen samperin haukun tästäkin pizzasta ansainnut. Pus!
Ollaan poltettu kynttilöitä ja nautittu punaviinistä. Mä luulin että olisin ollut enemmänkin viihteellä reissuni jälkeen, mutta oon aika hyvin onnistunut skippaamaan muutamat bileet. Tää punaviini johti sellaisiin känneihin että huhu. Kävelin 3km joskus aamuyöllä kotiin pakkasessa ja mulla oli jalassa sellaiset housut että ne ei todellakaan sovellu -20 asteen pakkasiin. Mä meinasin heittäytyä matkalla lumihankeen ja jäädä siihen kuolemaan kunnes muistin että ihan lähellä mun itsemurhapaikkaa on yksi neste jonne mä ajattelin kävellä ja käskeä niiden soittaa mulle taxin (puhelimestani oli akku loppu). Huusin viimeisillä voimillani sieltä ovelta ja siinä sattuikin kuski olemaan sopivasti kahvilla ja se heitti mut kotiin. Hemmetti. Tuon illan jälkeen mä ajattelin että alkoholi ei ole mun juttu.. Mulla oli jo kerran taxi perseeni alla, mutta suututin sen kuskin ja se jätti mut mäkkärin pihalle. Oon urpo! Siitä sitten alkoi tää mun 3 kilometrin kävely.. mä olin melkein kuin Jeesus, mutta ilman sitä painavaa ristiä selässä.
Myös päiväunet on ollut aika iso juttu tässä viimeisten päivien aikana. Niin mulla kuin koirillakin.
Mä en koskaan enää juo. Se on lupaus mitä ei koskaan kannata sanoa ääneen.. meinaan se ei koskaan pidä paikkaansa. Nää oli kyllä yhdet törkeen hauskat kemut ja ihan törkeen hauskan poppoon kanssa. Oi että!
Mun ihanat tähtöset Nina ja Leina! Oon niin tyytyväinen että lähdin viidakkoon sillä mukaan tarttui muutama niin loistava tyyppi joiden kanssa toivottavasti tulen olemaan vielä vuosia..ja vuosia tekemisissä täällä "ulkomaailmassa" :)
Leikittiin taas hieman prinsessaa Milanon kanssa. Mä toivon että noi koirat oikeasti ymmärtää kaiken mitä mä niille puhun, koska mä saatan hyvinkin kuluttaa muutamankin tunnin päivästä siihen että lässytän niille ja leikin niiden kanssa roolileikkejä:D 

Tää postaus ois ehkä jatkunut loputtomiin, mutta onneksi äidin läppäri alkaa sanomaan sopimustaan irti ja en saa enää jostain kumman syystä lisättyä tänne kuvia. Nyt mä toivon pääseväni jälleen kiinni tähän bloggailuun ja jos kaikki muut hiljentyy joulun viettoon niin mä lupaan olla aktiivinen täällä.. joten nähdään :)

Nyt meitsi heittäytyy tuohon sohvalle, ottaa koirat kainaloon ja kattoo muutaman jakson vielä Gossip Girlin 5.kautta. Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille! Huomenna tää poika lähtee ostamaan lahjoja (..joo jätän sen aina näin myöhäiseksi). Katsellaan. 

19 kommenttia:

  1. oletko ikinä tavannut johanna tukiaista? XD

    VastaaPoista
  2. millainen kokwmus oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanotaanko vaikka niin että en halua puhua hänestä blogissani:) Hauskaa illan jatkoa!

      Poista
  3. Mahtava postaus! Ja ihanat koiruudet siulla! :3 yhyh, pikkukoira-kateus iskee...

    VastaaPoista
  4. niko ootko ikinä harrastanu seksii naisen kaa?

    VastaaPoista
  5. sä oot niko ihana!!! ja sun blogi kans ...!

    VastaaPoista
  6. Sulla on ihana blogi! Tulee niin hyvälle mielelle kun lukee sun juttuja. :) Toivottavasti jatkat vielä mediassakin. ♥

    VastaaPoista
  7. HUH! Pelastit mun illan.. Tai no yön. Aattelin ettet enää kirjota blogias..........mutta onneks satuin kattomaan sun blogias;)

    VastaaPoista
  8. Ihana ku oot palannu ja alkanu taas kirjottelemaan, tulee aina nii hyvä mieli ku lukee näitä :) ja nuo sun koirat on aivan ihania ♥

    VastaaPoista
  9. Ooi tulipas kivalle mielelle tästä postauksesta (vaikka olen jo hyvällä tuulella.. :D ), kiva postaus, kivat kuvat ja kivat kuvatekstit! :D Ja ei hätiä, eiköhän sun innokkaat lukijat malta odottaa että jaksat postailla taas :) Mutta kiva kun kirjotit taas! :)

    VastaaPoista
  10. Ihanaa et oot tullu pois sieltä viidakosta, alkoi olla jo ikävä sun juttuja. (en siis suinkaan käyny melkein joka päivä tsekkaamassa et joko oot palannu.. :D) Jotenki tää blogi saa aina hymyn mun huulille :)

    VastaaPoista
  11. on ollutkin kauhea ikävä sun kirjotuksia :) toivottavasti oli myös unohtumattomia kokemuksia siellä viidakossa? (:

    VastaaPoista
  12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  13. Tosi kiva lukee pitkästä aikaa sun kuulumisia!!! On ollut lähes tylsää kun tänne ei tullut päivityksiä. Rauhallista ja mukavaa joulunaikaa Sinulle ja läheisillesi!

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com