maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden viimeinen postaus!

 
Kello on kaksi iltapäivällä ja voin rehellisesti sanoa että mulla ei ole vieläkään ihan selvää missä me otetaan vuosi vastaan. Ilmoille on heitetty Tallinna, Turku ja nyt viimeisenä Himos. Ollaan jälleen ihan samperin hyvissä ajoin liikenteessä (..ei voi muuta sanoa) ja parasta tässä on se että joka hemmetin vuosi on sama juttu. Ehkäpä tästä taas opitaan ja 365 päivän päästä toivon mukaan ei olla samanlaisessa tilanteessa, jälleen. Siinä voisikin olla ensimmäinen lupaus tulevalle vuodelle.
 
Toivotan teille kaikille oikeen ihanaa Uutta Vuotta & menestystä vuodelle 2013! Lupaattehan olla myös tulevana vuotena yhtä aktiivisia täällä blogini puolella? Koska tämä blogi on ollut ehkä yksi tämän vuoden kivoimmista jutuista ja kaikki kiitos kuuluu ehdottomasti teille sinne ruutujen toiselle puolelle. Olette mahtavia <3 ,muistakaa se!
 
 
 
 
 
Illan aikana päivitän menoani kuvien muodossa tuolla instagramissa joten voitte seurailla mua siellä helposti (nimimerkillä: nikosaarinen ). Nähdään siis vielä illan mittaan siellä. Ps. Oon ihan koukussa siihen nykyisin, joten vaikka täällä olisi välillä hiljaisempaa niin.. yksi kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Love ya! 

10 kommenttia:

 1. Moikka Niko! :)
  Oon uus bloggaaja ja tarttisin vähän sun apuas. Eli miten tuoho tekstipalkkiin tai siis tää palkki missä on postaukset jne. nii miten noi reunat saa tuollai hienosti että siin o niinku varjostukset? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule mun on pakko sanoa että mä en kai oo niitä muokannut mitenkään :D oon aika käsi tämän blogin muokkauksen suhteen /:

   Poista
 2. Aww oot niin sulonen noissa kuvissa ♥ :3

  VastaaPoista
 3. Oon yrittäny vaikka millä keinoin niitä muutella tuollai mutta ei vaan onnaa! Ehkä mäki sitte oon aika käsi tän kanssa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin muokkaus vaatii vaan aikaa ja hermoja.

   Poista
 4. Mahtavinta Uutta Vuotta Niko! ♥

  VastaaPoista
 5. Hyvää uutta vuotta Niko!♥ (:

  VastaaPoista
 6. kiitos (: Oi, ihanaa Uutta Vuotta sullekkin!<3

  VastaaPoista
 7. Hyvää uutta vuotta! love you<3

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com