lauantai 5. tammikuuta 2013

Juuri nyt haluaisin..


Mä oon tunnetusti ihminen joka haluaa aina vaan lisää..lisää ja lisää. Oli kyse mistä tahansa niin mä en kovinkaan usein tyydy siihen että mitä mulla jo on. Saatankin viettää tässä koneella muutaman tunnin ihan vaan selaillessa verkkokauppoja, muiden blogeja ym & katsella mitä kaikkea haluan seuraavaksi. Näin tekee varmana kaikki, mutta mä oikeesti myönnän että mulla saattaa olla pientä pakkomiellettä myös mukana tässä touhussa. Jos ootte joskus katsoneet ohjelmaa "Himohamstraajat" niin mulla vois olla saumoja tohon ohjelmaan. Tää on periytynyt ihan varmana mun mummilta joka oli ihan samanlainen.

Muistan kun pienenä kirjoitin kirjettä Joulupukille (lue: äidille ja isälle) niin selasin lelukirjoja ja laitoin lahjalistaan ihan vaan niitä sivunumeroita, koska en jaksanut kirjoittaa lelujen nimiä kokonaisuudessaan.

"Esim. Sivulta 6 voin ottaa kaikki, sivulta 7 voin ottaa kaikkia vaikka kaksikin". Haha! Tälläinen oli mun lahjalista jo nuorempana. Ei oo ollut ihan helpoin tehtävä miellyttää mua jouluisin, sori. Aamuisin mulle piti hommata "puuhapussi" jonka sain avata heti herätessäni ja että maltoin iltaan asti. Lisäksi olin hyvinkin tietoinen lahjojen hinnoista joten saatoin nopeasti laskea päässäni jos puuhapussin sisältö ei ollutkaan yli 150 markkaa (..se oli about summa jonka halusin sen sisältävän). Muistan että kerran äiti oli mennyt sieltä missä aita oli matalin ja hommannut valmiin puuhapussin tiimarista. Voi herranjumala sitä itkun määrää kun tajusin että jollain muullakin lapsella saattoi olla juuri samanlainen lahjapaketissa ja plus että olin aikaisemmin jo nähnyt sen hinnan tiimarissa ja se ei päätä huimannut.

Tänään, lauantaina mun päässäni pyörii seuraavat jutut..

Haluan muutaman tatuoinnin. Oon kyllä melkein jo päättänyt minne ja millaiset. Pientä hienosäätöä vielä vailla. Nyt pitäisi vaan löytää joku hyvä hakkaaja kuville. Samsung note 10.1 (tätä tuskaa ei tietenkään lievennä se että ystäväni tilasi juuri itselleen moisen). Ulkomaille! En tiedä miksi mulla on nyt päässä pyörinyt vaihtoehdot Espanja ja Thaimaa? Sitten ihan ehdoton lemppari Rölli on saamassa jälleen elokuvan ja mä tietenkin haluan sinne ensi-iltaan. Leffasta on muuten jo julkaista youtubessa traileri (katso). Lisäksi oon hävittänyt mun silmälasit ja nyt ois tarvetta uusille tai jopa kaksille. Lisäksi vatsalihakset ois toivelistalla. Niitä ei valitettavasti saa kaupasta vaan se vaatii hieman myös ponnisteluita minulta itseltäni. Heti kun oon selättänyt tän flunssan niin lähden jälleen Elixialle jonne muistaakseni omistan jäsenyyden vielä muutaman kuukauden ajan. Oi että mä oon niin maksanut tyhjästä pian vuoden ajan :/

Että tämmöstä tänään.. Mitäs teillä on toivelistalla?

9 kommenttia:

 1. Mun lahjalista on niiiiin piiiiiitkä!!!, että suosiolla jätän sen osan kommentistani nyt poies & tyydyn vaan toteamaan, että mä & ihana nappisilmä Hauhauvufff! toivomme, että selätät flunssan asap!<3

  Mä en oikein osannut päättää heitänkä mä tän kommentin facen puolelle vai tänne, joten heitän kummalleki puolelle, toivottavasti ei haittaa? :)

  Saana

  VastaaPoista
 2. Joo tatuointeja! Jonossa on monta ideaa, ja maanantaina olis toisen tatskan vuoro :)... Ja sit haluun tietty vaatteita ja kenkiä vähän lisää. Kysymys kuuluu vaan että mihin mä ne mahutan.. ja millä rahalla?

  VastaaPoista
 3. Tatuointitoive täälläkin, oih ja voih. Samoin ulkomaareissu (tosin sellainen on jo tiedossa, jee!) ois kiva. Ja koiranpentu. Ja jotkut ihanat kengät. Ja värillisiä piilareita, tuli jostain sun postauksesta mieleen. :D Ja ihan lonkerokin kelpais nyt.

  VastaaPoista
 4. olishan se kiva päästä jonnekki ulkomaille, ehkä sit ens syksyyn :) ja uus napakorukii ois aika hyvä ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ku taas postailet näin paljon! <3

  VastaaPoista
 6. Mulle tulee onneksi helmikuussa uusi tatuointi. :) Ei vaan jaksaisi odottaa sinne asti! Voisit esitellä täällä joskus sun kaikki tatskat mitä sulla jo on? :)

  VastaaPoista
 7. Mä luulin tosn röllin kuvan nähtyäni että haluat mut <3

  VastaaPoista
 8. Mulla oisi toivelistalla hiustenvärjäys, mutta olen allerginen hiusväreille :( tatuoinnit olisi myös listalla, samoin parit lävistykset :) myös korvien venyttäminen dumboiksi on pyörinyt mielessä jo pitkään :D itsekin rakastan rölliä hurjasti, ja menen varmaankin uuden röllin katsastamaan sitten kun se elokuviin ilmestyy :)

  VastaaPoista
 9. Mä toivoisin että mun painoni putoaisi vielä toiset 10kg (tai 15kg) juuri nyt menossa salille josko se auttais onha noita toiveita tietty muitakin :D mutta päälimmäisenä toi hyvää maanantaita <3

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com