sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kännivideo!


Varoitus! Olette kyselleet videoita ihan tosi paljon. Mä kelasin että jos julkaisen tämän känni-ääliö-videon niin ehkä te menette niin sanattomaksi ja ette pyytele videoita hetkeen ja mä saan rauhan sen suhteen että en ole tuottanut teille videomateriaalia hetkeen. Tommin sanoja lainatakseni: God bless you.

Ja pahoittelut siitä että käytetään videolla todella paljon v:llä alkavaa sanaa eli se vois olla melkein K18-kamaa (nuoremmat ei klikkaa videota auki, ok?). Ja sitten vielä sellainen korjaus videoon että se myyjä ei ollut lehmä vaan oikeen herttainen myyjä & multa kaikki kunnia mäkkärin myyjille jotka joutuu palvelemaan tälläisiä ääliöitä klo. 04.00. Ootte mahtavia! Love ya!

PS. Voitko Hanna kertoa että kuka mun jalan päälle astu? En tosiaan muista. Ja tarkennatko hieman sitä että kuka tyttö oli alasti ja missä? Mietittiin koko aamu Saijan kanssa sitä. Ja sitten vielä sellainen lupaus ja pyyntö kaikille mun kavereille että voitteko pitää jatkossa huolta siitä että en kuljeta mun kameraa ihan yhtä holtittomasti 4 promillen humalassa? Ja itseasiassa voisko siihen saada jonku lukon että se ei aukea baarista lähdön jälkeen?

Hauskaa sunnuntai illan jatkoa ja älkää koskaan juoko itseänne tuohon kuntoon. Myös minä aion jatkossa kieltäytyä alkoholista. Uskokaa huviksenne.

Jos kuitenkin meinaat katsoa videon niin tee se salaa jossain huoneessa missä ei ole muita ja laita äänet mahdollisimman pienelle siitä koneesta ettei sun vanhemmat ihmettele että mikä möykkä sun huoneesta kuuluu.. Ja tässä taisinkin olla kaikki tältä päivältä. Mo!


EDIT: 20.09 video on poistettu, koska videolla esiintyvät muut ihmiset eivät halunneet sen olevan julkisuudessa sen jälkeen kun hymy uutisoi aiheesta verkkosivuillaan (täällä).

68 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. hahhahaha =DDD hauska video ! ootte ihania pus!

    VastaaPoista
  3. Hih, ihana Niko ja Tommi <3 ;) söpösti olitte humalassa! <3

    VastaaPoista
  4. hahah =D oli naurulla pidättelemistä tätä videota kattoessa!

    VastaaPoista
  5. onks toi gimma vääräs seuras jos 'hävettää!11' voi kyynel:D

    VastaaPoista
  6. Haha et toki oo kännissä yhtään :DD Tonnistunut kuulosti ihan homolle tässä, sori tommi XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulosti? Eihän se tietääkseni hetero ole..?

      Poista
    2. Kyllä tommi on hetero mun mielestä

      Poista
  7. ite oot lehmä kiitos

    VastaaPoista
  8. Jäätävä myötähäpeä! Niko....sä olet ihana :'DD En mä muuta tohon voi sanua :'3

    VastaaPoista
  9. niko oot ihana♥ :D lisää videoita!!

    VastaaPoista
  10. hahahah tästä sai kyllä illan naurut! XD ♥ harva ihminen kyllä on noin sulonen kännissä! :D mut lisää tälläsiä, vaikka ei nyt ihan noin paljoa tartte juoda... ;D ♥ ihuna olet(:

    VastaaPoista
  11. haha, paras! lisää vaan ♥

    VastaaPoista
  12. höh miks toi sanoo että käyttäjä on poistanut videon..? ;(

    VastaaPoista
  13. Voisko Roosa olla siks et käyttäjä on poistanut videon?

    VastaaPoista
  14. Voi jessus. Nää kommentit kyllä aiheuttaa enemmän myötähäpeetä hetkeen. ja sitten chat-juontajat vinkuu seuraavassa Seiskassa "miksi julkisuus kohtelee meitä paskasti?". Jos ei sitä tajua niin on vaan vitun tyhmä :)

    VastaaPoista
  15. Oksettavaa ja vastenmielistä. Kertoo paljon sinusta, hyi helvetti mikä idiootti. Saatana että pistää vihaksi tollaiset teinit.

    VastaaPoista
  16. voi paska en ehtiny nähä!! :D

    VastaaPoista
  17. Kaikki känniääliövideoita ihannoivat ja noita jurpoja vois sitten hankkiutua mahdollisimman pian lähimmälle psykiatrille. Notta ristus pitää olla tyhmiä ihmiset ja vielä tyhjäpäisempiä ne jotka tuollaisia ihannoi.

    VastaaPoista
  18. Kuinka vanha sä oot, 27-vuotias? Eikö tuossa iässä pitäisi jo olla jotain järkeä päässä. Ihmiset tekevät vaan työtään eivätkä ansaitse tuollaista kohtelua.

    Tsemppiä myyjille ja älkää lannistuko! Kuvottavaa touhua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvottava kommentti! Älkää lannistuko Suomalaiset! Ei näitä hulluja ole kuin noin 45% väestöstä!

      Poista
  19. eeikä en ehtiny nähä! olis ollu varmaan hauska :(

    VastaaPoista
  20. ei hemmetti ne sitte saa kaikesta uutisen aikaseks... -.- kuka nyt ei ois sanonu kännissä jotaan vähän tyhmää :P

    VastaaPoista
  21. Harmi etten ehtin nähä. Laita uusia videoita....

    VastaaPoista
  22. Mika ihme sua vaivaa? Muutaman kerran olen tavannut sut ja aina paistaa paskamainen olemus läpi. Et katso silmiin, puhut itsestäsi ja kohtelet seurassasi olevia kuin he olisivat alapuolellasi. Mitään järkevää taikka muihin kohdistuvaa et kommentoi ja nyt tämä? Työssäolevat ihmiset eivät todellakaan ansaitse tuollaisen työkseen istuneen ja itseensä keskittyneen "tapauksen" arvosteluja. Ole hyvä ja mene pyytämään anteeksi myyjältä. Ja ota siitä video !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kommentoi nimelläsi tai kasvokuvallasi niin tekee sun kommentista sata kertaa uskottavamman;) Jos me kerran ollaan tavattu ja tullaan jatkossakkn tapaamaan niin ole olehyvä ja avaa suusi kasvotusten. Idiootti. Mee töihin äläkkä notku tän paskamaisen ihmisen blogissa. HV!

      Poista
    2. Sitä paitsi myyjää ei edes haukuttu, hän ei pahoittanut mieltään. Sä olet kans yks hihnapillu

      Poista
  23. voi vittu mikä DORKA AMIS sää oot!!!

    VastaaPoista
  24. Mitä muuta voi odottaa noin surkealta käytöstavat puuttuvalta henkilöltä. Sinun kannattaa ensin katsoa peiliin, onko varaa haukkua törkeillä nimillä asiakaspalvelussa olevaa myyjää humalassa. Kasva aikuiseksi ja ala käyttäytyä fiksummin, neuvon sinua vanhempana henkilönä. Häpeän käytöstäsi!
    Tarja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Tarja" tätä videota kun et ilmeisesti edes kerjennyt näkemään niin mikä sä olet arvostelemaan mua ilman että tiedät edes mistä on kyse? :D Kuule mä neuvon sua nuorempana ihmisenä. Keskitä voimavarasi johonkin muuhun kuin blogeissa notkumiseen ja nimettömänä kommentoimiseen. Nolo!

      Poista
  25. Onnekseni en nähnyt! En kaipaa sinulta neuvoa käyttäytymiseen, sillä osaan kultaisen käytöksen ohjeet. Ja mitä pidät julkista blogia, satuin tämän kerran lukemaan sitä, joka oli ensimmäinen kertani ja myös samalla viimeiseni! Ja en kommentoinut aivan täysin nimettömänä, jos osaat lukea, siis oikea nimeni on todellakin Tarja! Enkä ole yhtään nolo neuvoessani sinuakin opettelemaan kultaisen käytöksen oppaan! Joskus sinunkin kannattaisi kuunnella vanhemman ihmisen neuvoja käytöstapojen neuvonnasta. Vai oletko niin ylimielinen, että aliarvioit vanhempia ihmisiä???????????????????????????????
    Tarja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olen niin ylimielinen että en juurikaan jaksa ottaa opikseni anonyymien kommenteista. Niiden takana kun voi olla vaikka "Tarja" 12wee. Ainakin mitä kommentin tasoon tulee.

      Poista
    2. Mielenkiintoista että joku ottaa oppinsa tästä Kultaisen käytöksen kirjasta vielä. Toivottavasti ei ihan kaikkee etikettiä lapsille tuputa väkisin. Saattaa siitäkin tulla rumaa jälkeä :)

      Poista
  26. vittuuks pidät ees tät postaust tääl jos sen videon poistit ...

    VastaaPoista
  27. Munaton äijjä ei kehtaa pitää videoo blogissaan.

    VastaaPoista
  28. Anteeksi vain, satun olemaan 53 vuotias 2:den kultaisen käytösoppaan sisäistäneen lapseni äiti, en mikään 12 vuotias! Mutta huomaan, että sinä olet jäänyt 15 vuotiaan teinin tasolle!!!!!!!!!!!! Maailma ei todellakaan menetä mitään sinussa, vaikka poistuisit julkisuudesta, olet todellinen surkimus. Sääli äitiäsi ja isääsi, että ovat saaneet aikaan pojan, jonka käytös alaarvoista. Niinhän sanotaan että ei voi kauhalla vaatia jos lusikalla saanut älliä! kohdallasi tämä tuntuu pitävän paikkansa, kun et ota opiksesi mistään, vain ylimielisesti vastailet takaisin. Nyt katoan lopullisesti kommentoimasta sinua, sillä en aio pilata päivääni tuollaisen surkimuksen takia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tarja 53 vuotias

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu. Oliko vielä jotain sydämmellä "Tarja, 53 , kahden lapsen äiti" ?

      Poista
    2. Voi halonen sun kanssas!! chillaa.. ei elämä oo noin vakavaa!! :D

      Poista
    3. Miks lukee blogia josta ei tykkää Tarja 53 ????

      Poista
    4. 53v tuhlaa aikaa tommoseen (y)

      Poista
  29. Ei luoja. Säälittävää toimintaa aikuiselta mieheltä! Vai voiko sinua edes mieheksi nimittää, homo mikä homo.

    VastaaPoista
  30. Kauheesti ihmiset jaksaa stressata pienestä känniherjasta. Keskitykkää parantaa maailmaa niissä kohteissa missä sitä todella tarvitaan. KAIKKEA EI TARVITSE OTTAA NIIN VAKAVASTI...

    VastaaPoista
  31. Poika, sulla on elämän opit vielä edessä.

    VastaaPoista
  32. Kuinkahan moni täälläkin anonyymi henkilö on kännipäissään huudellut / puhunut jostain ihmisestä vähän ei niin- kauniisti? Kaikkea ei tarvi ottaa niin vakavasti.
    Ja hei, pitääkö näitä videoita ( vaikka onkin tämä ko . jo poistettu) tulla katsomaan ja arvostelemaan jos tämän bloggaajan naama /käytös ei miellytä. Varaa ihmisillä nimettömänä huudella?
    = Bloggaajan "kauhu" on nämä nimettömät huutelijat.

    -M

    VastaaPoista
  33. Niko, mun mielestä sä oot ihana just tollasena ku oot. Mä en voi käsittää sitä, miks ihmiset sitten lukee sun blogia jos ne tulee vaan haukkuman ja kirjottamaan negatiivisia kommentteja. Tsemppiä sulle Niko!

    VastaaPoista
  34. Nauran tälle keskustelulle. Aika monen anonyymin elämä on näköjään kaatunut, kun Niko on oma itsensä. :DD
    Kukkahattutädit taas vauhdissa.

    VastaaPoista
  35. Hei kamoon ihmiset jos te vihaatte Nikoa ja haukutte sitä niin minkä takia luette edes blogia. Itse arvostan Nikoa sydämmeni pohjasta.

    VastaaPoista
  36. höööh ! olisin halunnu nähän ton videon, varmaan hauska :D

    VastaaPoista
  37. This website was... how do you say it? Relevant!! Finally I've found something which helped me. Kudos!
    Also visit my website ... bostaditurkiet.net

    VastaaPoista
  38. yhhyyy ku ei nää enää videoo, mut onneks osa kommenteista oli viihdyttäviä :D

    VastaaPoista
  39. En tajua, että miks et mee koskaa itsees ja myönnä et oot käyttäytynyt tyhmästi, minkä kaikki järkevät ihmiset näkee. Vaan väität vastaan ja vittuilet kaupan päälle? Mihin on nöyryys kadonnut..

    VastaaPoista
  40. En oo videoo nähnyt, mutta juttujen perusteella ilmeisesti haukut siinä jotain tyttöä mikä ei oo tehnyt sulle mitään pahaa? Vaikka olis miten humalassa ja liipalaapa niin myönnä nyt itsellesikin että olet toiminut typerästi. Videosi olisi täällä kyllä vielä esillä jos kenelläkään ei olisi siinä mitään hävettävää, tajuatte siis itsekin että toimitte siinä väärin ja nolosti. Oon tykänny lukee sun blogia ja naureskellut joillekin anonyymi kommenteillekin, mutta nyt ensimmäistä kertaa itse kommentoin ja valitettavasti ehkä vähän negatiivisesti :/ mutta toivottavasti opit ja jatkossa toimit aikuismaisemmin :)

    VastaaPoista
  41. Oikeesti. Sä vaikutat erittäin häiriintyneeltä persoonalta. Suosittelen sulle jotain vihanhallintakurssia tai puhumaan jollekin. :) mitä sua nähnyt telkussa, bb:ssä, ym lehtien palstoilla. Kovin terveeltä et kyllä vaikuta. Pidät itseäsi julkkiksena viel kaiken lisäksi. Luulet et kun oot ollu bb-talossa niin oot nyt ihan superjulkkis. Ei se oo mitää. Just sun tapaset turhat "julkkikset" ei ansaitsis mitää huomioo medialta. Ainii, oot varmaa niin tyhmä et et varmaan ymmärrä mun pointtii täs, mut kummiskii. :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com