perjantai 4. tammikuuta 2013

Kiva aamu!


Huomenta! Ajastinkin teille jo eilen illalla valmiiksi yhden postauksen tälle aamulle. Päätin tänään nousta sängystä ylös ennen kello kymmentä, jotta tämä päivä ei välttämättä menisi ihan makoiluksi. Oon nyt muutaman päivän viettänyt kipeenä täällä neljän seinän sisällä & voin sanoa että oon ihan loppu tähän tekemättömyyteen.


Londonilla meni hieman raksut sekaisin kulhosta kun meidän aamulenkki kesti hieman tavallisesta poiketen enemmän kuin kolme minuuttia. Tytöt ei yksinkertaisesti viihdy ulkona kovinkaan pitkiä aikoja talvella ja tekevät tarpeensa välittömästi pihalle päästyä ja sen jälkeen vinkuvat takaisin sisälle. Nyt aamulla mä kuitenkin raahasin (siis ihan oikeasti raahasin) niitä perässäni tuohon läheiselle ärrälle. Se tietenkin oli  heidän imagolleen liikaa ja sain osakseni vastaavia "haista v*ttu" -katseita lenkin jälkeen. Haha.


Milano puolestaan päätti nukkua lenkkeilyn rasitukset pois kehostaan..


Voisi luulla että kotihousuja olisi helppo löytää.. mutta ei! Mä tiesin että tämmöiset housut on olemassa ja että niitä kyllä myydään, mutta missä? Metsästin noita varmaan seitsemästä myymälästä ennen kuin tärppäsi nyt joulun jälkeen. Ne oli Budget Sportista! Nää on siis hieman lyhemmän malliset kuin normaalit kotihousuni on aikaisemmin ollut. Voisin kuvitella että näiden kanssa on ihan tajuttoman kiva liikkua kesällä, nappaa mukaan salille (jos joskus sinne vielä pääsen) ja plaa..plaa.


Koirat käytetty ulkona, täydelliset kotihousut vedetty jalkaan..hmm? Candy Crush Saga !!!!
Mä oon pelannut tätä ikuisuuden facebookissa, mutta nyt jouluna mä sitten latasin tämän myös puhelimeen ja se oli menoa se. Tämän koukuttavampaa peliä ei nyt ihan just oo tullut vastaan. Mä onnistuin siinä sivussa sitten koukuttamaan muutaman kaverinkin ja tässä sitä nyt ollaan.. Oon kuullut muutaman surullisen tarinan kavereiden työpaikoilta missä on hieman jätetty työnteko sijalle kaksi & hakattu ihan "muutama" erä karkkipeliä.

Noloa myöntää, mutta olen jopa tilannut lisäelämiä ja vasaroita mun visalla että olen päässyt pelissä eteenpäin. Oon perustellut sitä sillä että sen 0,89€ vois käyttää paskemminkin. Pelissä on siis viisi elämää ja kun ne loppuu.. seuraavia joutuu odottamaan aina noin 25 minuuttia.. Sairasta tässä on se että kun nää elämät pääsee loppumaan niin sitä hetken miettii että miten saa seuraavan puolituntisen kulutettua?!

Ootteko kokeilleet?

36 kommenttia:

  1. Moi niko! Minkä ikäsiä sun koirat on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. London täyttää elokuussa 5 vuotta ja Milano puolestaan helmikuussa 3 vuotta :)

      Poista
  2. toi peli on ihan sairaan koukuttava!! ootko kokeillu facebookissa muita pelejä, niihinki jää tosi helposti koukkuun :;;;) !!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo,valitettavasti oon kokeillut "muutamaa" muutakin peliä :D Nyt mä kuitenkin laitan kaiken energian tähän! KOSKA mä haluun olla parempi kuin yksikään mun kavereista ;D hahaha.

      Poista
  3. Koukuttavin peli facebookissa sitten Bubble Witch Sagan :DDD Itsehän jumitan yhdessä tasossa ja pelaaminen loppu hermojen menettämisen myötä :DDDDD...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pelasin tässä pelissä oikeesti yhtä kenttää monta kuukautta! Sitten jouluna mä tosiaan päätin että vaikka multa menisi henki ja terveys niin pelaan sen kentän läpi.. ja niinhän siinä sitten lopulta kävi että pääsin sen läpi :D

      Poista
  4. En o vielä tohon peliin retkahtanut vaikka pyyntöjä on facebookissa kilahdellut :D pitäsköhän kokeilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos kokeilet..niin mä en ota vastuuta siitä JOS illemmalla palaat tänne kommentoimaan sitä kuinka sun perjantai kului vain ja ainoastaan tuon pelin parissa :D:D!

      Poista
    2. Noni :D pelasin ekan tason ja oi kyllä koukussa ollaan :D

      Poista
  5. apua niko mä päätin että kokeilen fb kyseistä peliä ja nyt oon koukussa.. ootko pelannu tetris battlea? mä oon ollu siihen koukussa varmaan vuoden eikä valoa näy tunnelin päässä :D hah!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apuuuuuva, en oo kokeillut enkä kyllä taida uskaltaa.. mä oon meinaan sellainen ihminen että jään aina kaikkeen koukkuun:D:Dmut ei se väärin oo?

      Poista
  6. mäkin oon tohon ihan koukussa :D nyt oon varmaan kohta kaks viikkoo ollu jumissa tasolla 65 :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se siitä ;D koko viikonloppu tiivistä pelaamista niin salee pääset tasolle 66! haha.

      Poista
  7. mulla toi peli on iPodissa, mutten ole jäänyt koukkuun :) Koukuttavampia pelejä on mm. sanajahti + flow - KOKEILE! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sanajahti on aika paha kanssa. Onneksi oon päässyt siitä riippuvuudesta jo eroon XD. Tää flow on ihan uusi tuttavuus mulle :o hmm?

      Poista
  8. Moi! Mikä puhelin sulla on on? Luin aiemmin.s että oot ladannu Netflixin ja ohjelmien katsominen sujunee hyvin. Ja jos pelaaminenkin sujuu... olen vaihtamassa puhelinta ja sulla taitaa olla varsin tehokas kapine. Silitykset koirille <3 -riitu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Mulla on Samsung Galaxy 3:nen. Voin lämpimikseni suositella kyseistä puhelinta. Mulla on ollut tosta sarjasta niin ykkönen,kakkonen kuin nyt tämä kolmonen & pakko sanoa että parempia puhelimia en oo koskaan omistanut. Hakkaa iphonen ihan 6-0 :)

      Poista
    2. Kiitos vinkistä! Mulle on kovasti tyrkytetty iphonea, mut en oo oikein lämmenny. Taidanpa valita suosittelemasi Samsungin :) -riitu-

      Poista
  9. ite en oo uskaltanu edes kokeilla tuota, oon nimittäin koukussa jo Bubble Witch Sagaan :D sun koirat on ihania ♥

    VastaaPoista
  10. Eikä, mäki oon ihan koukussa tohon :D lopetin kerran sen pelaamisen kun meni hermot ku en ikinä päässy jotain tasoo läpi :( mut sit palasin :D tota pelaan vaan puhelimella tosin.

    Facebookissa pelaan jotain sitä missä pitää eläimii pelastaa, maksoin jopa siitä että pääsin seuraavalle tasolle :-D

    VastaaPoista
  11. Toi on oikeesti koukuttava! Tosin poistin ton pelin joku aika sitte, ku en vaan päässy enää eteenpäin! :D ja ihanat london ja milano <3

    VastaaPoista
  12. Siis aivan paras peli ikinä !!! :D ja tiedän tunteen kun elämät on loppu ja kattoo kelloa, että koska saakaan uuden elämän! oivoi :D välillä tulee vastattua puhelimeen ''hei mä pelaan candyy nyt, soitan sulle kohta''

    VastaaPoista
  13. Hyvä että sinut häädettiin sieltä viidakosta näinkin nopeasti!! Eihän tuollainen prinsessa pärjää kovissa paikoissa!!

    En aio katsoa ohjelmaa kun sinä olet siinä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "En katso ohjelmaa X koska siellä on kilpailija X" mutta jaksat kuitenkin puhua ohjelmasta X ja ilmoittaa sen henkilön X sivulla. Tiedätkö mitä? Juuri sinunlaisia runkkareita varten noita ohjelmia kuvataan ja tehdään :D Onnistuttu on jälleen! Toki mua ei henkilökohtaisesti kiinnosta kuka sitä katsoo ja kuka ei. Pus:)

      Poista
    2. On se hyvä että tuo Anonyymi ilmoitti ettei katso ohjelmaa. Tuskin olisimme voineet ilman tuota tietoa jatkaa elämäämme ;)) -riitu-

      Poista
  14. Kai ymmärrät että sinun olisi pitänyt "miehenä" voittaa se kilpailu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseinen ohjelma ei ole vielä siis tullut telkkarista joten voittaja ei tietääkseni ole edes vielä teidän anonyymien tiedossa. Mutta sähän et ollut edes ohjelmaa katsomassa joten meidän ei varmana tarvitse tätä keskustelua edes jatkaa, kai ymmärrät? T: "Mies"

      Poista
  15. Heips Niko! Vinkkisi innoittamana ostin Samsung Galaxy 3:n :) Nyt pohdin miten saisin Nokiasta tiedot Samsungiin... Mut noin ensi tuntumalta Samsung oli loisto hankinta! -riitu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi :) kiva! Tuut varmana pitämään ostoksesta. Tsekkaa google, sillä mäkin pelailen ongelmatilanteissa :) autan toki jos tulee jtn kysymyksiä.. tähän en nyt vain osaa vastaa :/

      Poista
  16. Vositko tehhä Asunto esittely viedeon olis tosi kiva nähää minkä lainsessa luukussa asut :) <3 Ja oot aivan sairaan ihana luen joka päivä sun blogii aahh sä oot niin ihana

    VastaaPoista
  17. Toi peli on ihan paras, pelaan sitä joka päivä nyt kun se on mahdollista myös puhelimella! nyt oon vaan ollu viimeset pari viikkoo jumissa tasolla 74.. :( haluun jo jatkaa kenttiä eteenpäin mut en pääse tota kenttää läpi. :D

    VastaaPoista
  18. Hyvä että bloggaat taas ahkerasti;)) Kun muutaman kerran olen tullut katsomaan sinun blogia sillon marraskuussa mutta ei ollut mitään postauksia (You know;)) Mut nyt tulin ja on ollut mukavaa lukea sun postauksia taas! Onko toi Samsung Galaxy s3 hyvä? Kun oon pari kertaa miettinyt et tilaisko sen...?

    VastaaPoista
  19. Hahah, kamalan koukuttava peli >.< hermo menee ku jumittaa jonku 2-4vk yhessä tasossa. En oo kovin innokas lukee blogei mut tätä sun on ihan pakko seurata ! :D ps. Sun koirat on mielettömän sulosia :3

    VastaaPoista
  20. kiitti niko...sait mut koukkuun..sun tars kirjottaa tohon, että kokeileminen omalla vastuulla :D

    VastaaPoista
  21. Moi, ei niitä lisäelämiä aina tarvi osta voi siirta kello etenpäin ja ne tule itsestään heti! Sit kuin haluat kello oikean aikaan takas poistat sen pelin hetkeks ja ladat uudestaan takas , minä teen noin jatkuvasti ;)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com