tiistai 8. tammikuuta 2013

Kyllä äiti osaa!


Tyttöjen lempipaikkaa on varmana turha edes kysyä. Se on ehdottomasti mummola. Siellä koirat syövät samaa ruokaa kuin ihmiset. Myös päärynäkakku uppoaa jos päällä on hieman jäätelöä. Sellainen ilta meillä.

Ps.. kaiken tämän herkuttelen jälkeen ajattiin vielä mäkkäriin. Mä en voi kun ihmetellä että mistä tää mun ruokahalu on peräisin?! 

7 kommenttia:

 1. En halua millään tavalla arvostella, mutta omasta kokemuksesta voin kertoa, että pienelle koiralle kun antaa ihmisten ruokaa, tulee herkästi haimatulehdus, joka on hengenvaarallinen, joten kannattais katsoa mitä koiralle syöttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "En halua arvostella, mutta aattelin tulla tänne silti pätemään päättömyyksiä..."
   Akuutti haimatulehdus on usein liian rasvaisen ruokavalion ja/tai ylipainon seuraus. Se, että koira syö satunnaisesti ihmiselle tarkoitettua ruokaa, ei todellakaan aiheuta haimatulehdusta. :D

   Poista
  2. Hihi, mulla 4vuotias chihuahua tyttö, eikä oo kolmeen vuoteen suostunut koiran ruokaa syömään, muutakun luita ja papanoita, eli syö siis ihmisten ruokaa. :D

   Poista
 2. Niksu oot idiootti jabläski

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän on sun käsitys läskistä? Voi huhhu, taidat ite olla semmoinen luuviulu jos nikoa läskiksi haukut, ja millä perusteella niko on idiootti? :)

   Poista
  2. Juu jollekkin sekin osa piti Jumalan antaa että te laihat ja fiksut & saatte loistaa.

   Poista
 3. Voisitteko jättää noi uskonnoliset kommentit koska täällä liikku yllättävän paljon ateisteja yms. "toisinajattelioita"

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com