keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Huomenta_O/


Mun oli pakko vielä jakaa muutama kuva maanantailta kun pyörittiin keskustassa Hannan kanssa. Nyt oon just matkalla Vantaalle jossa mun hiukset leikataan ja elämäni ensimmäisen kerran joku leikkaa mun parran mun puolesta! Siinä on asia jota ilman kyllä voisin haluta elää, siis parta. 

Kukkaron herraksi -sarjan jakso tuli eilen yleltä jossa siis seurattiin meikäläisen huoletonta elämää 30 minuuttiin leikattuna. Jakso on nähtävissä areenassa ja pääset katsomaan sen tästä. Mun facebookkiin tuli kymmeniä viestejä ja puhelin laulo. Jännä huomata että niin moni katsoi jakson ja jaksoi siitä vielä kommenttiakin laittaa suoraan minulle. Pakko sanoa että jakson kattominen oli outoa itselleni. Se mitä oli 6 kuukautta sitten.. ja mitä on nyt. Että voi yhden ihmisen elämä heitellä ihan laidasta laitaan :) 

Ps. Jos mun puhelin laulo eilen.. niin en edes halua tietää mitä on luvassa 11.4 alkaen kun Viidakon Tähtöset pyörähtää käyntiin. Mietin mielessäni näitä kommenttaja: "Olit aikuistunut Big Brotherin jäljiltä, hienoa Niko!". Teinä en vielä ihan hirveästi hehkuttaisi mun puolesta.. saatte pian iltojenne ratoksi jälleen itkupotkuraivarit. Ehkä? Vielä hetki pitää odottaa :)

Ihanaista keskiviikkoa ja muistakaa arvonta joka joka on käynnissä blogissani aina perjantaihin asti. Pääset siihen suoraan tästä!!

15 kommenttia:

 1. Toi sarja oli aivan loistava! :) Oot niin ihanan persoonallinen ihminen! :)

  VastaaPoista
 2. Sä oot niiiin hauska! :D

  "plus mulle tulee ulkomailt jotai hemmetin partaterii"

  VastaaPoista
 3. ei tullut homolakia ei sanoo aamunlehti, OIKEIN! Suomessa on perussuomalaiset arvot, joita suurin osa kansasta kunnioittaa! Homot voi homoilla keskenään, ei se ketään haittaa. mutta että joku lakikin olisi heille pitänyt veistää, hyi olkoon! Suomalaisuus kunniaan suomessa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pelkoa...en ollut naimisiin menossakaan. Onneksi sitä voi homoilla myös ilman sormusta sormessa. Sitä ei laki estä tässä maassa. Mutta kiitos että jaksoit tulla asian tänne ilmoittamaan <3 Tosimiehethän ne hinttien blogeissa roikkuukin. LOL.

   Poista
  2. Myönnät siis näköjään itsekin, että homo ei ole tosimies. Mutta mistä sait päähäsi, että olen mies? LOL

   Poista
 4. Ihan samalla tavalla kun sä et varmana voi yleistää kaikkia maailman heteroita niin ihan samalla tavalla se varmana menee homojen suhteen? Se millainen minä olen, ei tarkoita että sun naapurissa asuva homo ois samanlainen.

  Ja mulle ihan sama ootko nainen vai mies :) Ihan oikeasti, niin kauan kun ihmisellä on noinkin vahvat mielipiteet, mutta niitä ei uskalla omilla kasvoillaan antaa julki niin.. ne vähän niinku menettää mun silmissäni merkityksensä ja menee toisesta korvasta sisään, toisesta ulos.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Koska tähtöset alkaa? :)
  http://bewhatyou.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Olit tosi sulonen siinä eilisessä pätkässä, mäkin sen kattelin kun osu sattumalta silmään! :)

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. mietin kerran senaatintorin ohi mennessä, että pystyyköhän noit portait mennä kun ne näyttää ihan suoralta, kun on satanu niin paljon lunta... :D mitäköhän mä yritän selittää?

  VastaaPoista
 10. Olit ihan super söpö tuossa Kukkaron herraksi-pätkässä! :) ♥ Tosin sai "pienet" naurunremakat aikaan tää sun kommentti:"Mulla on polkupyörä mut siin on renkaat tyhjänä.........ei mulla oo varaa ostaa pumppua!" X'---DDDDDD Tai jotenkin noin, siis aivan ihana sinä! :D

  Jäin vaan miettimään että miten sun raha-asiat nyt voi, tai siis et maksoitko ne velat ja sillee? :) Ei se toki mulle kuulu, eli ei todellakaan ole pakko vastata, jäin vaa miettimään. :D

  VastaaPoista
 11. onks toi nainen ollut jossain onneomuudessa vai mitä sen kulmakarvoille on tapahtunut??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo auto ajo sen kulmakarvojen päälle? Ihan kamalaa. Onneks meni pelkät kulmakarvat ja naama säily ehjänä.

   Poista
 12. Kiitos ihanasta ohjelma-jaksosta. Sain siitä tosi paljon inspiraatiota oman kukkaron hallitsemiseen :D Hieman kun meinaa olla ongelmaa ton tuhlaamisen suhteen :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com