sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Just nyt!
Nappasin muutaman kuvan tuolta instagramin puolelta. Ihan vaan kertoakseni että hengissä ollaan:) Aika moinen viikonloppu takana ja pian taas käännytään maanantain puolelle, höhö. Nyt pakkaan koirat autoon ja lähdetään mutsille syömään. Tarjolla taisi olla aikamoiset herkut jälleen, ihanaa. Alankin olemaan jo hieman nälkäinen. Huomenna sitten salille ja tehoviikko, pakko!

Sanna tippu putouksesta, wtf? Veli Sikiö jonka viihdearvo on nolla jatkaa edelleen kisassa. Onneksi Suomalaiset sentään äänestivät oikean artistin edustamaan meitä euroviisuihin. Nyt ei sen kummempia jaarituksia, koska tällä tabilla bloggaaminen on ihan hauskaa..mutta kamalaa novellia ei tällä jaksa naputella:)

Mitenkäs siellä sujuu sunnuntai?

5 kommenttia:

 1. Hahaha, Veli on paras :D:D:D ! Okei ei. Mut kaikki varmaan äänestää sitä sen takia koska se on Riku.. No onneks tosiaa Krista pääs edustamaan euroviisuihin! Tosi hyvä se biisi:)
  Ja hyvin sujuu sunnuntai.. Vaikkakin kokeisiin lukua ja tällästä..

  VastaaPoista
 2. Mun sunnuntai kuluu hiljaisena teetä juodessa ja samalla toivoessa et saisin oman ääneni takasi, sillä huomenna ois töihin lähtö. Ääni lähti ystävien kans bilettäessä ja sekoillessa:D

  VastaaPoista
 3. Mahdoitko huomata mun viestiä fb:ssä vai hukkuko se inboxiin?

  VastaaPoista
 4. Veli sikiö on paras! Onneksi sanna putosi, en ymmärrä mitä hauskaa siinä hahmossa muka oli

  VastaaPoista
 5. toivottavasti Karim voittaa! x)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com