sunnuntai 3. helmikuuta 2013

kot-kot-koti!


Huhu! Tänään on ollut hieman krapulaa jälleen havaittavissa tässä yksiössä. Poistuin tuossa muutama tunti sitten ensimmäistä kertaa pihalle kun saatoin frendin asemalle. Tän illan missio oli että kootaan mulle muutama huonekalu jotka vihdoinkin saatiin mahdutettua henkilöautoon (viimeksi ei onnistunut) ja baariinkin meidän vissiin piti lähteä? Se tosiaan jäi ja parannettiin maailmaa Tiinan kanssa tässä mun luona kera muutaman oluen. Nyt mä melkein oisin valmis nukkumaan, mutta istun tässä sohvalla ja ihastelen tätä asuntoa joka oikeasti taas on askeleen lähempänä asuntoa jossa mä oikeasti viihdyn. Huomenna on ihana herätä ilman krapulaa, muutaman satasen rikkaampana ja pääsenkin suuntaamaan keskustaan. Pitää hakea vähän pidempi antennipiuha (mikä?) ja Tiinan mukaan jokaisen ihmisen pitäisi kerran elämässään mennä yksin elokuviin (hän kuulemma on kauan pohtinut tätä), joten jos mä en saa hommattua seuralaista niin taidampa mennä itsekseni katsomaan Röllin. Mun mielestä tää on noloa, mutta tähän mielipiteeseen yhtyi myös X jonka mielestä elokuvissa voi jopa olla hauskempaa yksin. What? Onko teistä joku ollut joskus? Mun mielestä on äärettömän outoa jos nään jonku ihmisen yksin elokuvissa. Kai tää on sitten koettava. Haluun tsekata että saanko osakseni sellaisia katseita mitä mä aina luon ihmisiä kohtaan jotka on jossain yksin. Mä oon kerran nuorempana ollut baarissa yksin ja mä en edes halua muistaa miten se ilta päättyi & minkälaisen kummajaisen vierestä heräsin silloin 18 vuotiaana, mutta sen voin sanoa että sen jälkeen mulla ei ole koskaan ollut sellaista hinkua mihinkään että sinne ois pitänyt yksin mennä. Mutta nyt siis asiasta kukkaruukkuun.. (ihan siis kirjaimellisesti).


Eikö ookkin söpö? Toi on joku kasvi (en tiedä mikä), mutta oli pakko nappaa muutama mukaan Ikeasta.


Vähän muka tunnelmoin kerrankin kun tässä kämpässä on laskutilaa missä voi polttaa kynttilöitä ilman että pitää miettiä milloin tää kämppä roihahtaa liekkeihin. 


Muistatteko viikko sitten kun kyselin näiden mattojen perään? No olihan niitä siellä myymälässä ja ihan siinä vieressä missä olin tätä katsellut. En vaan idioottina tajunnut että kun matto on rullattuna siihen muoviin että se on rullattu siten perin että nään tämän maton pohjan.. ja se pohjahan on täynnä lankoja ym eli se näyttää sellaiselta räsymatolta. Onneksi joku nainen sitten ystävällisesti osoitti mulle missä näitä mattoja on kun huusin äidille dramaattisesti mattohyllyillä että miten jotain tuotetta voidaan pitää esillä jos sitä ei koskaan saatana ole täällä myymälässä. Joo..onneksi en kerjennyt menemään nolaamaan itseäni myyjille. 


Päädyin sitten lopulta ostamaan tämän tason (mullahan oli kolme vaihtoehtoa). Tähän tulee vielä laatikoita ja ton päälle se telkkari ym. I love it! Ton voi siis tarvittaessa kääntää myös pystyyn, milloinka siitä tulee hieman erinlaiseen käyttötarkoitukseen sopiva. Aika perus ja näitä näkee ihan jokaisessa kämpässä missä oon käynyt, mutta meitsi tykkää ja toi on just mun käyttötarpeille tällä hetkellä se paras. 

Seuraavaksi mun pitäisi keksiä miten ihmeeessä saan ton wc:n näyttämään siltä että siellä kehtaa olla edes kylvyssä yksin. Tietenkin asiaa voi auttaa se jos vaikka pesisi pyykkiä. Olen viimeksi pessyt vaatteitani 19.11  ja hyvin on vielä jäljellä kledjuja että sukat alkaa olemaan pian finaalissa, mutta niitäkin oon ostellut uutena nyt kaupoista. Haha. Jos joku nyt hieman hieraisi silmiään tai ihmettelee mistä moinen.. niin en ole tosiaan juurikaan tuon ajankohdan jälkeen ollut kotona. Plus että mä inhoan mun pesukonetta. Onneksi siihenkin nyt laitettiin joku pidempi letku että mun ei tarvi aina siirtää sitä konetta keskelle lattiaa että letkut riittää sekä seinään että hanaan. Inhoan tuota veskiä, mutta otan sen tressattavaksi tosiaan tulevalla viikolla. Mennään nyt huone kerrallaan :) 

Hauskaa sunnuntaita! 

14 kommenttia:

  1. Ihana kasvi! Juur eilee ikeassa käydessä harmittelin kun ei voi kasveja ottaa kun kissa vauva (5kk) söisi tai sottais ne :D ja ku voi olla myrkyllisiiki.. Mistä sitä tietää.. Toi hyllykkö on kätsy meillä samanlainen tummana tv-tasona :D paljon säilytystilaa :):)dvdt ja kirjat nätisti järjestyksessä :) blogiasi on ihana lukea, piristää :) ihanaa viikonlopun loppua :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu juurikin tuon säilytystilan vuoksi hommasin ton :) Plus että jos joskus haluaa niin tohon saa hommattua niitä ovia eli niillä voi muutella ton ilmettä mukavasti! :)

      Poista
  2. Kiva lueskella näit sun juttu piristää päivää taino täs tapaukses yötä

    VastaaPoista
  3. Paljon toi hylly makso?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli nyt tarjouksessa vaan 89e (:

      Poista
    2. Aika halpa t:eri anonyymi

      Poista
    3. Vois ostaa 2 tollasta. Toisen hyllyks ja toisen tv-tasoks. Oliko muita väri vaihtoehtoja?

      Poista
  4. Kuka muka ei Rölliä haluis mennä kattomaan?! Mäki oon menossa frendin kanssa ens viikolla, en kyllä osaa kuvitella itteäni siellä yksin istumassa kauheen poppari- ja karkkikasan kanssa... :P Ihana toi hylly! :P

    Mahtavaa sunnuntaita sulleki sinne! :) ♥

    VastaaPoista
  5. Yksin leffaan... Se on parasta mitä mä tiedän! Vaikka oon tosi sosiaalinen ihminen, ni rakastan yksin leffassakäymistä! Oon vuoden sisään käynyt enemmän yksin ku kenenkään muun kanssa. Se on ihan eri asia! :) Kannattaa kokeilla! :D

    VastaaPoista
  6. Mikään ei oo ihanampaa kuin yksin mennä shoppailemaan, syömään ja elokuviin! :) Vaikka olenkin sosiaalinen ja viihdyn seurassa niin mikään ei ole ihanampaa kuin se että saa tehdä juuri niin kuin itse halua, pyöriä siellä missä itse tahtoo eikä tarvitse missään vaiheessa mennä kenenkään muun pillin mukaan! Suosittelen oikeasti! Ota vaikka tabletti tai kirja mukaan kun menet syömään, niin se on oikeesti tosi rentouttavaa! :) Eikä todellakaan noloa tai typerää, noloja on ne ihmiset joiden mielestä yksin shoppailu/leffassa/ravintolassa käynti on noloa. :)

    VastaaPoista
  7. oon miettiny joskus itekki tota leffaan yksin menoa mut en mä kehtaa.. kaikki vaan luulis et oon joku friikki jolla ei oo ketään kavereita! ehkä pitää päästä tästä väärinkäsityksestä eroon..? :D

    VastaaPoista
  8. Mä en pystyis menee yksin leffaa se tuntuis tyhmältä..
    Toi hyllykkö tosi kivan näkönen ja toi kasvi on söötti..
    Onnee vaan vessan sisustamiseen =)

    VastaaPoista
  9. Sun talo näyttää upeelta noista kuvista päätellen aineki! :D Vähä söpö toi kasvi, muistakko paljo yks makso? :D Voi vitsi haluun kans Ikeaan.. :D Sun blogi muutenki vaikutaa tosi hauskalta ja sillee. :D

    VastaaPoista
  10. ihanaa katsoa kateellisena mitä kaikkee hienoo oot sun kämppään hommannu! :) ite oon asunu kohta vuoden tässä yksiössä ja täällä ei ole mitään hienoja sisustustavaroita ja muutenkin aika avara ja tyhjä, opiskelijabudjetilla kun elelen. orpoo! oon kade ! :) Ja tää sun blogis on aivan huippu, piristää päivää ja sä myös!

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com