keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Ootte toisinaan syypää mun hymyyn..


Plaa. Kirjotin kamalan pitkän tekstin jossa ylistin teitä lukijoitani kuin olisitte jotain ylijumalia. Ja olettehan te, mutta se teksti oli jo niin siirappista että joku ois voinut käsittää sen ihan väärin. Saan paljon kommentteja niin tänne kuin inboxiin, sähköpostista puhumattakaan. Jos lupaisin teille 100% vastauksen, istuisin tässä koneella varmana vuorokaudesta sen 23 tuntia (tunnin leputtaisin silmiäni,kävisin tupakalla,veisin koirat ulos..). Mä huomioin melkein kaikki viestit joita saan, vaikka en aina niihin vastaisikaan. Kiitos niistä ihan julmetusti! 

Kävin suihkussa, daa!

Mut tekee äärettömän iloiseksi kun huomaan että joku on oikeasti saanut inspiraation mun postauksesta ja tehnyt siitä omaan blogiinsa kirjoituksen. Loistavaa! Tykkään blogeista ja selaan niitä ihan julmetun määrän vuorokaudessa. Oon siirtinyt näistä "muotilehtien" blogeista hevonhelvettiin, koska mua ei enää kiinnosta kuinka tanakat tytöt saa ilmaiseksi romppeita ja kirjoittavat mainostekstejä toisensa perään. Surullista. Lisäksi yksi asia jonka olen melkein poikkeuksetta huomannut että heidän arvostuksensa lukijoita kohtaan on ihan suunnattoman törkeä. Vaikka juuri tehän olette heistä tehneet sen arvoisia kuin he tänä päivänä ovat kaikille yhteistyökumppaneilleen. "Bloggaaminen on mun työtä", no muistakaa se että teillä lukijoilla on valta ja kunnia päättää siitä kuka tätä tekee työkseen ja kuka ei. Muutama tuhat vierailua vähemmän blogissa ja voi olla että "työpaikka" vaihtuu äkkiä.

No tää avautuminen ihan vaan siksi että rakastan lukea "normaaleja" blogeja joista huokuu se aitous ja persoonallisuus. Aika usein selailen teidän blogeja jotka niitä tänne linkittelevät tai jos huomaan että teidän blogeista on siirrytty mun blogiin.



Mulle tuli niin hymy huulille kun huomasin että joku oikeasti mietti ja sai inspiraatiota mun "Olen homo..entä sitten?" -kirjoituksesta. Kirjoitti siitä blogiinsa ja teki sen vielä tyylikkäästi. I love it. Pääset tähän blogiin tästä

Lisäksi pohdin muutama viikko sitten että "Voiko elokuviin mennä yksin?". Päätin heti kokeilla sitä ja mennä sinne leffaan yksin. Se oli ihan hauskaa ja vielä hauskempaa on huomata että joku oikeasti sai mun blogin kautta samanlaisen innostuksen ja päätti mennä elokuviin yksin. Kirjoitti siitä vielä blogiinsa ja tä-dää! Pääset tuohon blogiin puolestasi tästä.

Nää on maailman pienimpiä juttuja, mutta tälläiset tekee mut iloiseksi ja tajuan aina miksi oikeastaan kirjoitankaan tätä blogia. En siksi että tienaisin sillä rahaa vaikka onhan sekin hauskaa, mutta kirjoitan tätä juuri sinulle. Haluan antaa ispiraatioita, herättää kysymyksiä, ehkä toisinaan hieman pahennusta ja joskus haluan vaan esitellä teille hemmetin hyvän tuotteen, oli se sitten ilmaiseksi saatu tai ei.

Vielä hieman siirappia loppuun.. mulla on maailman parhaimmat lukijat. Kiitos! 


30 kommenttia:

  1. tää blogi on yks kivoimmist ((:

    VastaaPoista
  2. oiii niko oot ihana! puspus <3

    VastaaPoista
  3. mä haluisin kuulla sun mielipiteen lauran blogist: motherfucking fashion: sta..

    VastaaPoista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä yksikin kommentti tästä ip-osoitteesta ja teen sinusta rikosilmoituksen.

      Poista
  5. oot aivan huippu :-) <3 http://saraaa-saraa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pitääpä käydä kurkkaamassa sun blogis :)

      Poista
  6. Ihana postaus, taas :)! Löysin sun blogin joskus kesällä, kun katoin nikon grilliä, ja oon siitä asti seurannu joka pv tätä. Osaat kirjottaa niin hyvin ja persoonallisesti, että jaksaa aina lukea pitkätkin teksit (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanna! Ihana kuulla :) Kiitos kivasta kommentista. XOXO

      Poista
  7. Voi ihana Niko! Mikä hymy nousikaan huulille, kun painoin linkkiä ja huomasin sen tulevan omaan blogiin! Oot sä vaan niin <3

    VastaaPoista
  8. upeeta :)
    http://u--know--my--name.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Hyvä teksti! Ei sellaista jaksa tosiaan lukea mikä kuullostaa alusta loppuun ylipitkältä mainoslauseelta.. :)

    VastaaPoista
  10. Kirjoiti yhdessä bloggauksessa siitä Yvesin BB-voiteesta. Tee tänne ennen - jälkeen postaus, kun käytät sitä BB-voidetta.

    VastaaPoista
  11. päivän piristys ku pääsi lukee uutta postausta :) mahtava!
    http://rrocknrollchild.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Niko, taas yksi ihana postaus!! :)

    VastaaPoista
  13. Sait minutkin hymyilemään tällä postauksella. :)
    http://oona-twogirlsonehappystory.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. Ihmettelin tässä päivällä miksi kävijä luvut yhtäkkiä nousivat huimaa vauhtia. Ja täältähän löytyi iloinen yllätys, linkki blogiini. Kiitos siitä! Ja sitten pakko sanoa, että olen jäänyt koukkuun tähän sun blogiin. Näistä sun teksteistä saa useimmiten sellaisen päivän huumori pläjäyksen. :)

    VastaaPoista
  15. Aloin sillon alunperin lukeen tätä sun blogias koska oot bb-niko ja tykkäsin susta sillon talossa :D mut oon huomannu että oot muuttunu siitä ihan sikana ja tää sun blogi on oikeesti yks parhaimmista mitä oon lukenu:) Nää postaukset aina piristää päivää jos on ollu huono päivä tai jotain muuta :)

    http://mirasblogdd.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  16. Mä joskus kauan aikaa sitten rupesin sun blogia seuraamaan ihan vahingon kautta: Olin vahingossa tykännyt sun sivusta facebookissa, vaikka piti tykkäillä ihan jostain muusta. Huomasinkin sitten nopeasti, ettei tykkäys ollut ihan turha.
    Mä tykkään susta, ja nyt on ehkä aika ryhtyä sitten ihan virallisestikin lukijaksi :)

    http://elossaolen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska tarina (: kivaa että on nyt tullut näitä linkkejä blogeihin niin pääsen lueskelemaan pian tuonne sänkyyn teidän höpinöitä ja toivottavasti ehkä joku muukin on siellä kotona ehkä napannut teidän linkkejä ym! Ihanaa ystävänpäivää sinne!

      Poista
  17. millä ohjelmalla muokkaat sun kuvia ???

    ps. sun blogi on yks parhaimmist mitä oon ikinä lukenu.. vaik tuntuis aluks et kauhee masis ja kaikki vit****a yms. nii heti on paljo parempi mieli ku pääsee koneelle lukee sun uuden postauksen!!

    VastaaPoista
  18. Sä oot syypää mun hymyyn <3 xoxo :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com