perjantai 22. helmikuuta 2013

Robin vai Justin?


Kysyin teiltä muutama päivä sitten että kuka Salatut Elämä -sarjan pojista on kuumin ja että kenen salarakkaaksi mun tulisi alkaa.. 


Liki kahdeksansataa ääntä ja teistä 39,13 % oli sitä mieltä että kuumin ois Hemmo Karja. Itse oisin valinnut toisin, mutta minkäs teet.. Postaus ja äänestys löytyy täältä. Sami Sarjula alias Hunks jäi äänestyksen viimeiseksi ja nuoret komistukset jyräsi. 

Nyt aattelin heittää teille aikamoisen pähkinän purtavaksi.. Suositteko kotimaista Robinia vaiko ulkomaalaista Justin Bieberiä? Poikia on kamalasti verrattu toisiinsa joten sopivat hyvin tähän kaksintaisteluun, odotan innolla tuloksia. Mä tiedän kumman kainalossa mä viihtyisin, mutta entä sä?Hulvatonta perjantaita kaikille!
Lupaan huomenna teille hieman monipuolisempaa tarjotaa tänne blogin puolelle, joten käykäähän kurkkailemassa:)

39 kommenttia:

  1. tää on liian vaikee niko XCC saaks miettii hetken ennen äänestystä?

    VastaaPoista
  2. Justin Bieber on mun elämäni mies !!!

    VastaaPoista
  3. täytyy kyl myöntää et ei kyl kumpikaan noista ! :D

    VastaaPoista
  4. Korjauksena, että se on Hemmo Karja :) Ei Karjalainen

    VastaaPoista
  5. Hyi Justin Bieber liia kaunis pojaks

    VastaaPoista
  6. robin voi olla vähä liian nuori :DD

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. Se tunne ku mä tiesin et sun kommentti on tääl ilman minkäänlaista tietoa ;DDD arvasin vaa totaallisesti on mul hyvä ystävä nimeltä rebekka tuulikki forever belieber <3 :)))<3
      hehhe ;)

      Poista
  8. Miten sä oisit valinnu tos Salkkari-äänestyksessä? :) Kiinnostaa tietää.

    VastaaPoista
  9. Miten Robinin pitääkin olla nuun nuori... </3

    VastaaPoista
  10. Owww, Robin on niin sulonen... Joten Robin !

    VastaaPoista
  11. JUSTIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  12. siis oot vieläpä lapsiin sekantuja???
    Hyvä, että kerroit....
    Pedofili, hyi saatana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoinko mä tässä postauksessa että olen tapaillut / sekaantunut näihin poikiin? Herranjumala.

      "Nyt aattelin heittää teille aikamoisen pähkinän purtavaksi.. Suositteko kotimaista Robinia vaiko ulkomaalaista Justin Bieberiä? Poikia on kamalasti verrattu toisiinsa joten sopivat hyvin tähän kaksintaisteluun, odotan innolla tuloksia. Mä tiedän kumman kainalossa mä viihtyisin, mutta entä sä?"

      Mä voin sanoa että valitsen itse Justinin, ehkä juurikin sen iän vuoksi. Hän käsittääkseni ihan nopealla wikipedia tietämyksellä on täysi-ikäinen ;)

      Mun blogissa vierailee tuhansia ihmisiä ja uskaltaisin väittää että siellä on aika paljon juurikin sitä ikäluokkaa jotka fanittaa näitä kahta poikaa. Kysely on lähinnä suunnattu heille ja juurikin sen vuoksi että nämä pojat edustavat sitä mitä blogini lukijat fanittavat.

      Mutta kiitos kommentista, seuraavalla kerralla sä voisit runkkari tehdä sen omilla kasvoilasi ennen kuin heität näitä sun provoja ilmoille.

      Poista
    2. Mun mielestä toi on jo törkeetä kirjottaa tollasta. Ketä voi ees sanoo tollasta toiselle? Niko tuskin on ees koskaan nähnyt justinii tai robinia? Tekeekö tämä postaus MUKA nikosta "pedofiilin".... HELVETIN NAURETTAVAA. Tämän kommentin kirjoittajan on pakko olla elämäänsä kyllästynyt sairas joka purkaa pahaa oloaan muihin. Toivottavasti mietit ens kerralla kun kommentoit johonkin ettet vaan näpyttele yhtä sairasta tekstiä kun tässä. Anteeksi tämä purkaus mutta rupes v*tuttaa!! Kaikkee hyvää sulle Niko. Oot paras, puss<3 + MUISTA että kaikki anonyymit ei ole idiootteja ;)

      Poista
  13. Tottakai pitää kotimaista suosia eli Robin (: !

    VastaaPoista
  14. Tottakai Justin, mutta miksei Robinkin :D

    VastaaPoista
  15. Tee äänestys One Directionin poikien välille! :)

    VastaaPoista
  16. Justin on komeempi/söpömpi, mut robin vie!;)

    VastaaPoista
  17. ROBIN <3 :D Vaikka tosin se onkin mitä.... 14 tai 15 mutta tykkään enemmän sen musasta kuin Bieberin joten siksi se. :D

    VastaaPoista
  18. hehe nää äänestykset on mahtavii! hei kerroks mitä tykkäsit selviytyjät suomesta? toi eka jakso oli tavallaan ihan mielenkiintoinen mut haluisin kuulla sun mielipiteit niist tyypeist ja koko sarjan toteutuksest :)) kiitti jos viitit vaivautuu <3 oot kiva :D

    VastaaPoista
  19. HYI HELVETTI MOLEMMAT! TAPPAA PITÄS BIEBER AINAKIN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vitun idiootti mee reikääs <3

      Poista
  20. Moi Nipsuuuuu. :) Pus. Tää on ikivanha postaus mut ihana toi kysely et kumpi on hotimpi Robin vai Justin. :3 Pakko sanoo et maailman hotein ihminen heti sun jälkeen on Justin. <3 ps panisin

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com