perjantai 15. helmikuuta 2013

Soomi-Turkki-Soomi sanakirja!Heti kun tämä viestiketju alkoi mulla kävi mielessä että tää on niin blogikamaa. Sen jälkeen tuli pieni epäusko ja mietin että onko kyseessä Putouksesta tuttu Karim Z.Yskowicz. Tsekkasin profiilin ja tajusin että kyse on ihan oikeasti henkilöstä joka on ollut vuodesta 2009 facebookissa ja hänen profiilissa on toimintaa. 

Oon tehnyt vastaavia postauksia aikaisemminkin ne on luettavissa:  Epätoivoista vonkaustaRakkaustarinaInboxin helmet . Oon saanut näistä ihan törkeen paljon palautetta & osa on ottanut asiat ihan hieman turhan raskaasti. On tilitetty miten mun blogin lukeminen loppuu, rikosilmoituksia ja mitä vielä? Jos siis muistat olevasi joku niistä kukkahattutädeistä joka menetti viimeksi yöunet näiden kirjoituksien vuoksi.. sulje selain välittömästi, sillä taas mennään!

Lue teksi vasemmalta -> oikealle, rivi kerrallaan.Ja mä murehdin ettei ihmiset uskalla lähestyä mua.. tässä lähestyttiin ja ihan kunnolla & ehkä ihan liian nopeasti. Ottaen huomioon että keskustelu käytiin vuorokaudessa. "Et sä tykkä keskustel penista". Se jääköön meidän viimeiseksi viestiksi.. 

Hauskaa viikonloppua! 

I know that you love me , xoxo

12 kommenttia:

 1. Ei oo mahollista :DDD Miten aina sulle tulee tälläsiä viestejä inboxiin? :DD

  VastaaPoista
 2. nää kirjotukset on ihan parhaita lisää lisää XDDD

  VastaaPoista
 3. Mhahahha, en kestä xD Voi Niko, miten siä et nyt lämmenny tolle, ihana turkkilainen mies ;----)

  VastaaPoista
 4. Niko! Ei oo kohteliasta olla paljastamatta onku sulla iso penis!!

  VastaaPoista
 5. hahaaa aivan loistava! :D iihana sooomalaine miies

  VastaaPoista
 6. sain päivän naurut :D Oot Mahtava!
  Nyt jaksan värkätä koulutehtävät loppuu...! Tos :))

  VastaaPoista
 7. Niko, siellä lukee kerran ton nimi. Tuolla "anna tai otta". Ajattelin vaan sanoa, et saat korjattua.

  Tessa

  VastaaPoista
 8. :DDDDD hahah ei saatana

  VastaaPoista
 9. Niko!!! Oot aivan mieletön tän sun blogis kanssa <3 t. Vanhapiika

  VastaaPoista
 10. voi elämän kevät XDD

  VastaaPoista
 11. Näitä on kyllä aina hauska lukea! :D Ja eihän sillä ole mitään väliä, että julkaisetko nämä omassa blogissasi vai feissarimokissa.. luultavasti ne, jotka vinkuu siitä, että julkaiset näitä täällä, kuitenkin on joskus käynyt lukemassa feissarimokissa, joten ei pitäisi olla paljon valittamista. =D Blogisi on kyllä huippu. Pakko myöntää, etten bb:ssä tykännyt sinusta suuremmin, mutta blogiasi päädyin seuraamaan silti ja olen huomannut sitä kautta miten sympaattinen ja huumorintajuinen tyyppi olet. Pisteet siitä! :D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com