sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Sunnuntaiaamu kuvina!


Eilisessä postauksessa pohdin että voiko ihminen mennä yksin elokuviin? No olen nyt sitten yhtä kokemusta rikkaampi ja mä tosiaan menin yksin elokuviin. Kävin kattomassa sen Röllin. Olihan se tälläiselle "Rölli-fanille" ihan mahtava pätkä, koska mun mielestä Allu Tuppurainen on roolissaan ihan loistava ja yksi parhaimmista hahmoista Uuno Turhapuron kanssa joita Suomi on valkokankaalle koskaan tuonut, mutta jotenkin toi leffa jätti kuitenkin ihan hieman kylmäksi. Se voi johtua siitä että Rölli muisteli siinä elämäänsä ja en oikeen pitänyt tästä näyttelijästä joka sitten esitti teini-ikäistä Rölliä. Lisäksi tarina jotenkin kulki mun mielestä niin hassusti että kun Rölli muka asui aina "Röllikylässä" vaikka kaikkihan me muistamme että Rölli varttui Röllimetsässä. Joten se oli jotenkin outoa.. Mutta menkää ihmeessä kattomaan jos hiukankaan tykkäätte kyseisestä hahmosta :)


Mun aamu alkoi Danion uutukaisella. Oli muuten hyvää. Taitaa tulla jatkossakin ostettua. Istahdin aamukahvin kanssa tähän sohvalle ja katsoin ensimmäisen jakson Dead drop diva -sarjaa. Tää on tuolla Netflixissä, joten kandee ehdottomasti kattoa pilotti ja kokeilla josko suhunkin kolahtais. 


Ihan parhaat aamupökät! 


Mittailin hieman itseäni kun mun piti lähettää tiedot eräälle tyypille joka pukee meidät tulevalla viikolla eräisiin kuvauksiin. Tulette näkemään kuvat varmana hyvinkin pian ;) 


Tämmösellä setillä meikäläinen laittaa itsensä kondikseen ennen keskustaan lähtöä. Nostetaan sieltä esiin toi päivettävä joka on suunnattu nimenomaan kasvoille. Purkki on kestänyt jo useamman kuukauden, koska sitä tarvitsee tosiaan laittaa kasvoille ihan vain tilkka. Se antaa luontaista hehkua kasvoille ja päivettää samalla, ilman ikäviä rajoja. Tuotteen löydät täältä

Hammastahna ja suuvesi on on ihan parhaimmistoa. Lisäksi lentokentältä tuli ostettua muutama Victoria's Secretin rasva ja tuoksuvathan ne naisellisilta, mutta en kertakaikkiaan raaskinut antaa niitä kavereille ja säilytin ne itselläni. Purkit on kivoja ja ainahan sitä voi ripauksen laittaa myös itselleen. Lisäksi kun tässä ramppaa aika naisvaltaista väkeä kylässä niin he kyllä löytävät aina tiensä noille purnukoille.


En oo värjännyt hiuksiani sitten Lokakuun jälkeen. Toisaltaan tää on ihan jees, mutta joku tässä nyt hieman mättää. Ehkä se on tää pituus tai jotain? Onneksi Jere laittaa mun tukan kondikseen tiistaina. Vielä tässä vaiheessa mulla ei ihan tarkkaa kuvaa siitä oo että mitä haluisin niille tehtävän.


En tiedä monesko samanlainen koru mulla on kierroksessa, mutta tän tosiaan löysin viikolla keskustasta viidellä eurolla. Jotenkin nää vastaavat korut on kulkenut mun mukana aina ja en vaan tunnu kyllästyvän niihin.


Sain mun tulppaanit eloon. Hittolainen että muutaman euron sijoitus voi tuoda kotiin niin paljon enemmän ilmettä ja väriä.



*)blogi sisältää mainoslinkin

34 kommenttia:

  1. Ei hitsi että tykkään noista sun hiuksista, just kivat noin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No noissa kuvissa ne nyt näytti yllättävän hyvältä, mutta livenä ne on kuivaa hamppua :D Ihan säikähdin tänään kun näin itseni Anttilan peileistä keskustassa, mutta kiitti Santeri!

      Poista
  2. mistä toi koru on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitto en just nyt saa päähän mikä se kauppa oli, mutta Forumissa se kuitenkin sijaitsi:)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Sulla on hyvämielikuvitus, koska toi kuva ei kyllä pidä sisällään minkäänlaista pullotusta..

      Poista
    2. no mitä siellä sisällä on.milloin paljastat

      Poista
    3. No kaikki varmana tietää mitä siellä sisällä on, mutta en usko että mä tätä bloggaamista ihan sille asteelle oon viemässä että siitä joskus kuvia täällä nähtäisiin:/

      Poista
  4. Just tuon tyylistä "rukousnauhaa" oon ettinyt. Kerroppa ihmeessä mistä löysit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä nyt tutkin ja hutkin asiaa ja melkein uskaltaisin väittää että löysin ton korun Mic Macin liikkeestä. Älkää hirttäkö mua jos oon väärässä! :D

      Poista
    2. Kiitos- täytyy laittaa joku asioimaan siellä! Itelläni pikkasen liian pitkä matka :)

      Poista
  5. Oon itekki ollu kerran yksin leffassa, ei ollu iha mun juttu. En ymmärrä ku kaikki on aina silleen että juurikasvun pitää olla samanvärinen ku muut hiukset, onhan nuo tosi kivat noinki ::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mun mielestä se oli ihan "hauskaa" :) että nyt tiedän jos en joskus saa seuraa että kyllä sinne uskaltaa ja rohkenee yksinkin mennä(: Joo, mä oon aina tykännyt että hiukset ei ois yksiväriset. Lisäksi jotenkin nykyisin haluaa hakea jotain "luonnollista" väriltä. Nimimerkillä: Teininä kaikki värit päässä ollut, haha.

      Poista
    2. Joo, oon ite enempi tämmönen "seura ihminen". Mullaki on löytyny vaikka minkälaista väriä päästä. :)
      Ps. Eikö Milanolla ollu eilen synttärit, vai muistanko iha väärin? :D

      Poista
    3. HERRANJUMALA! OLI! APUA! ME UNOHDETTIIN MEIDÄN KOIRAN SYNTTÄRIT! :D :/ apua. muistit oikein EIKÄ! :D

      Poista
    4. Voi eei ::D no, onnea Milanolle ::) näin jälkikäteen :D

      Poista
    5. Kiitos Sanna tästä muistutuksesta <3 mun pitää hemmotella mun tyttöä ihan urakalla nyt tulevalla viikolla kun pikkuiset tulee tänne. Pus!

      Poista
  6. Haha tuli tosta meikistä mieleen että kun ostan ite joskus jotain puuteeria ni kauppiaat kattoo mua iha ihmeissää :D Tuppukylässä ei oo hyvä asuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehille on myös omia meikkisarjoja:) Mutta onhan se varmana kieltämättä hieman tabu vielä ja sanottakoon niin että myös mua hävettää ostaa kaupasta aurinkopuuteria ja kondomeja (vaikka jälkimmäiset on meille miehille nimenomaan suunnattu) lol.

      Poista
    2. Itse laitan usein naispuoliset ystäväni ostamaan puolestani :DD

      Poista
  7. Onks toi Shockwawesin lakka hyvää? Ja saako siitä vaan parturi-kampaamoista vai ihan perus kaupoista ja onks se kallista? :) Oon ihan hirvee hiuslakkariippuvainen niin pakko aina kysellä kaikilta mitä lakkaa ne käyttää että voin kerryttää jo entistää isoa kokoelmaani. X'D Joten suositteletko tota? :)

    PS. Hirmuisesti onnea ja haleja pikku-Milanolle !!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään tosta lakasta. Oon käyttänyt sitä ihan ylä-asteelta lähtien. Toki mulla on miljoona muutakin aina toisinaan käytössä, mutta jos joudun ostamaan kaupasta hiuslakkaa niin se on tota :) Eli on ihan tavallisissa kaupoissa myynnissä ja oiskohan jonku 4-5 euroa?

      Poista
  8. Toi Yotuelin hammastahna on ihan parasta vaikka se onkin ihan tautisen hintasta, ainakin näin opiskelijabudjetilla elävälle. :D Mut mist oot saanu tota Yotuelin suu vettä? O__o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi suuvesi on myös apteekista :) ainakin yliopiston apteekista löytyy.

      Poista
  9. mä katoin tota sarjaa kun se tuli telkkarista, oli ihan mahtava! Ja noi sun hiukset!!! <3

    VastaaPoista
  10. mä oon ihan koukussa drop dead diva sarjaan, mut katoin netflixistä jo molemmat kaudet eikä siel enempää oo :-( ja nyt en tiiä et mitä sielt alkaisin tuijottaa, kun mikään ei tunnu kolahtavan

    VastaaPoista
  11. Kunnon hc-vaihtoehto on mennä yksin elokuviin katsomaan kauhuelokuvaa. Olen kerran tehnyt niin ja vieläkin näen painajaisia. Se oli aivan hirveää. En uskalla enää katsoa kauhua.

    VastaaPoista
  12. En tajua miksei voisi mennä yksin elokuviin.
    Välillä kivaa tehdä jotain yksinkin ja oppia siihen, että asioita voi
    myös kokea vaikkei aina ole se kaveri siinä mukana.

    Näin ollen voi kokea paljon enemmän ja tehdä asioita joista tykkää! :))

    VastaaPoista
  13. Mistä toi aurinkopuuteri mahtaa olla tai minkä merkkinen se on: )?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on ihan H&M kamaa. Joku niiden oma merkki varmana? En erityisemmin tykkää tosta.Lumenen sinisessä rasiassa oleva aurinkopuuteri on parasta! Joku vaan joskus sano että se ois lopetettu? /: Sitä mä nyt kipeästi kaipaisin:)

      Poista
  14. jere... ? ;)
    +söpöt hiukset <3

    VastaaPoista
  15. JEP vähänkö ärsyttää ettei tota drop dead diva season 3 oo netflixissä! googletin että mistä löytäisin sen kolmoskauden ku en tosiaan haluu lataa mitää ihme virusjuttui koneelleni, mut googlaus toi mut tänne sivulle. haha

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com